• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bandırmaya yolculuk .. Nasıl izin alabilirimm ?

O zaman sana sorayımm .. Sevgilinle buluşacaksın diyelim normal şartlar altında öylesine ya da sen değil herhangi birisi şuana kadar gizli gizli buluşup ama sonundada evlenen birini örnek alalım .. Gizli gizli buluşan kız ilerde çocuğum olsa böyle giderse iyi olmaz ama diye her seferinde dşünse .. Ortada severek isteyerek görüşerek evlenen çift kalmazdı ..

Ortada sevgiliyken sevgilisi için herşeyi yapıp evlendikten sonra bin pişman olanları da düşünmelisin. Uğruna yalan söylediği erkek arkadaşının aldattığını öğrenip evlilik hayalleri yıkılanları da düşünmelisin.
Evleneceğim gözüyle bakma ayaz, eski bir söz vardır gelin ata binmiş ya nasip demiş, hiçbirşeyin garantisi yoktur.

Sevgilini görmen için ailene yalan veya bahane bulman için burda kimse yardım etmez, etmemeli de.

Bunun senle de alakası yok, ailesinden gizli erkek arkadaşıyla buluşmak isteyip topik açan bütün kızlara bunun kötü birşey olduğunu söyledik hep.
Yolda başına birşey gelebilir, hadi gelmedi, sağsalim gidip döndün, erkek arkadaşını da gördün diyelim, yalan, bahane adı herneyse birgün ortaya çıkar, hiçbir zaman gizli kalmaz, annenin sana güvenini yıkmana değmez ayaz.
Birgün anlayacaksın ama umut ediyorum geç olmaz.
Senin kadar kızım var benim, bana yalan söylediğini düşünüyorum da, tüm güvenim yıkılır, attığı hiçbir adıma, hiçbir sözüne güvenmem, bir annenin evladına güvenmemesi ne kötüdür biliyor musun?
Düşünsene gerçekten önemli birşey olduğunda sonuna kadar doğru söylesen ve annen sana inanmayan gözlerle baksa için acımaz mı?
Hiçbir evlat arkadaş için, sevgili için ailesinin güvenini yıkmamalı, sonrası pişmanlık emin ol...

Ayaz sen daha gecen ay yazmadin mi sevgilim bandirmaya transfer edildi diye? Yuzunu aylardir goremiyorum demissin de...

sen inatcı falan degıl bıldıgın cocuksun cocuk Allah akıl fıkır versın aılenı degıl kendını kandırırsın sadece yazık hakıkaten ılerde cok pısman olursun sen bu adama bu kadar deger verıyosun ya ben bıde onun sana bakısını merak edıyorum sozlum falan yazmıssın ama sen sozlu falan degılsın aılenın kabul etmedıgı soz olmaz soz aıleler arasında yapılır. ayrıca bu adamın annesı senın aıenın tepkısını bılıyo mu onun gonlu razı mı bu sekılde gorusmenıze haberı varmı? bu adam cıkınca senınle evlenmeyecek o evlensede annesı senı ıstemıycek hos aılenden Allah razı olsun kı bu duruma musade etmıycek ama onlar kabul etse dıgerlerı ıstemıycek demedı deme. o kadın senın ıyılıgını ıstese kızım kendıne gel benım oglum bıle olsa bu adam senın neyın hangı ısfatla sen bu kadar rıske gırıyosun der. Rabbım en kısa zamanda gozlerını acar umarım.:41::20::20::20::20:

Burda evlilik olur mu olmaz mı kesin garanti söyleyemezsin sen .. Kimse söyleyemez .. Allah'tan başkası bilemezken sen kim oluyorsun da seninle evlenmeyecek diye kesin konuşuyorsun ki ..
+ Birşey bilmeden yorum yapıyorsun .. Evet canım ailem biliyor görüştüğümüzü :) Yüz yüze de görüştüler ... Yüzüğüde bilyiorlar ...
Daha fazla yorum yapmayacağım buna dahi yazmayacaktım aama neyse ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X