- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Kizlar :,( cok uzgunum suan..
Hoslandigim kisinin sevgilisi varmis 1 yıldır, hatta opusurken resimlerini falan koymuslar sosyal hesaplarina, butun hayallerime taramali yagdirdilarokadar bakismistik ben evlilik hayallerine gecmistim (cok uzun sure dusununce kuracak hayal kalmiyo evlilik hayallerine gectim bende napiyim)
Madem sevgilin vardi niye benimle bakistin tatlı tatlibelki ben yanlis anladim ama sende yanlis anlastirmasaydin arkadaşlarımın da dikkatini cekmisti halbuki bakislari....
Zaten ben kimseyi bulamiyorumki hep bi pürüz cikiyor
Kismetimi kim bagladiysa çözsun yeter be ! Yildiz tilbe olsam yine 2 3 kisiden teklif almistim ama yok yoooook kimseyi bulamiyorum. Genç kizim ben de begenilmek teklif almak istiyorum arkadaslarim gibi ama bi turlu nasip olmuyo uzuluyorum (derslerim iyi konu derslerine odaklana donmesin lutfen)
Cok karmasik uzun yazdim bayanlar kusura bakmayin ama gercekten cok uzuldum ne yapacağımı bilemedim, ileriki evrelere biturlu gecemedigim icin iliskilerdeki en büyük yıkımim hoslandigim insanin sevgilisinin olmasi
Of ne uzattim be, uzuldum iste öyle, paylasmak istedim vaktini öldürüp okuyanlara tesekkurler
Bu konu hakkinda ne kadar cok düsünürsen o kadar cok üzüleceksin kendi kendini. Iyi düsünki iyi olsun. Bence düsüncelerini biraz rahat birak.
Cok dusunuyorum bunu, suanki jenerasyon cok rahat birinin kaşıni begenen teklif ediyo asik olmaya gerek yok, tabiki igrenc bisey ama boyle bi ortamda da hic kimseden teklif almamak, beğenilmemek beni mutsuz ediyor
sana yaklaşmaya cesaret edemiyorlardır belkide...senide beğenen birileri vardır illaki ama "yok bee bu kız bana bakmaz " diyorlardı belkide kendi kendilerine...olamazmı?Cok dusunuyorum bunu, suanki jenerasyon cok rahat birinin kaşıni begenen teklif ediyo asik olmaya gerek yok, tabiki igrenc bisey ama boyle bi ortamda da hic kimseden teklif almamak, beğenilmemek beni mutsuz ediyor
Derslerine odaklan
şaka tabi, mutlaka bir yerlerde seni bekleyen biri vardir, belki senin için olgunlaşıyordur öyle düşün, bir nevi kavun gibi yani
Kizlar :,( cok uzgunum suan..
Hoslandigim kisinin sevgilisi varmis 1 yıldır, hatta opusurken resimlerini falan koymuslar sosyal hesaplarina, butun hayallerime taramali yagdirdilarokadar bakismistik ben evlilik hayallerine gecmistim (cok uzun sure dusununce kuracak hayal kalmiyo evlilik hayallerine gectim bende napiyim)
Madem sevgilin vardi niye benimle bakistin tatlı tatlibelki ben yanlis anladim ama sende yanlis anlastirmasaydin arkadaşlarımın da dikkatini cekmisti halbuki bakislari....
Zaten ben kimseyi bulamiyorumki hep bi pürüz cikiyor
Kismetimi kim bagladiysa çözsun yeter be ! Yildiz tilbe olsam yine 2 3 kisiden teklif almistim ama yok yoooook kimseyi bulamiyorum. Genç kizim ben de begenilmek teklif almak istiyorum arkadaslarim gibi ama bi turlu nasip olmuyo uzuluyorum (derslerim iyi konu derslerine odaklana donmesin lutfen)
Cok karmasik uzun yazdim bayanlar kusura bakmayin ama gercekten cok uzuldum ne yapacağımı bilemedim, ileriki evrelere biturlu gecemedigim icin iliskilerdeki en büyük yıkımim hoslandigim insanin sevgilisinin olmasi
Of ne uzattim be, uzuldum iste öyle, paylasmak istedim vaktini öldürüp okuyanlara tesekkurler
Senin istedigin böyle birseymi yoksa gercek olanimi.
Bende bazen düsünürdüm nerde yanlis yapiyorum diye hatta olayi abartip cok mu siskoyum cokmu kisayim cokmu cirkinim derdim (ki tam tersi :)). Aslinda begenen teklif edende coktu ama önemli olan senin ne istedigin. Belkide karsindakine sert bir durusun vardirda cesaret edemiyordur bilmioyrum.
Ay benim secme hakkım mi var artık kelek melek hic farketmez artik su kadina dondum;
Eki Görüntüle 1258430
sana yaklaşmaya cesaret edemiyorlardır belkide...senide beğenen birileri vardır illaki ama "yok bee bu kız bana bakmaz " diyorlardı belkide kendi kendilerine...olamazmı?
Valla bu karsi cinsin ne istedigi de belli degilki guler yuz olsam zevzek simarik sert olsam kendini begenmis bi taraflari kalkmis olucam
Tabiki gercek olani isterim
haha süpermiş kadın
sevgilisi olan Amerikalı çocuk mu?
ah ablam be boş verrrrr..en güzel günlerin bunlar ..hayatına biri olsa ne olacak sanki..aman beni aldatıyor mu aman annesi onu dedi babası bunu yaptı.. hiç bir şey başladığı gibi gitmiyor ki maalesef..keşke öyle olsa da olmuyor işte..bnce tdını çıkar bu günlerinin..gez toz eğelnmene bak...abla tavsiyesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?