Bang bang !

Yetti kızım aynı durumdayım kesen kesene ama genç kızım çirkin de sayılmam hani yok yok yok Hanım hanım hemşire kızım gene evde kaldım gene

Yok anacım üzülme gene çıkar senin karşına da benim kısmeti sığır kuyruğu ile bağlamışlar

Benim de öyle be kardes gemici düğümü atmislar, kismet dualari falan mi okusak hicte inanmam öyle seylere ama artik ne yapicagimi sasirdim

Benim de öyle be kardes gemici düğümü atmislar, kismet dualari falan mi okusak hicte inanmam öyle seylere ama artik ne yapicagimi sasirdim

Çok dua ettim ah ahhh artık bi zaman sonra duayı da kestim gençken olmalı ya kimse prensim çıksın artık Allahım duy sesimizi yalnızlıktan ölüyoz

Çok dua ettim ah ahhh artık bi zaman sonra duayı da kestim gençken olmalı ya kimse prensim çıksın artık Allahım duy sesimizi yalnızlıktan ölüyoz

Ayneen ben de gencken hazir deli caglarimdayken, henuz kartlasmamisken istiyorum
Insallah bukadar beklediğimize degecek biri cikar karsimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…