- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Aynen ben ettim
Amin canim, senin karsina da soyleee seni cokkk seven biri ciksin insallahen ummadigin anda gelicek zaten gorursun
Ayneen ulasilamaz olmasi daha da çekici yapiyor
Ama mesela sizin hoslandiginiz kisi sevgilisi varken yan gozle bakmamis bu cok guzel bisey yani gozu disarda degil ama benim baktigim pislik bakiyodu banahem bana ümit verdi hem sevgilisine saygisizlik yapti pislik herif
Sonra noldu peki teklif alabildiniz mi baskalarindan sonu guzel bitti mi
Evet ta kendisi
Benim icin kultur din dil hic onemli degil diyodum ama okadar önemliymis kiay resimlerine bi baktim yatakta uzanmislar falan onu koymus mesela ben boyle resimleri koyabilen biriyle olamazdim ya kiz arkadasinin acik sacik fotograflari falan var ne bilim... bana cok uzak ve itici geldi cidden kultur coook onemliymis
Anlamadim fala derken?Fala hayal kurmadan gerçekleri öğrenmen iyi olmuş.
Iyi ozamantabiki de aldim, ondan sonra 2 kisiyle daha ciktim, suan 4 aylik evliyim =)
Ay bunu keske yazmayaydin, birilerine firsat verdin simdi. :)
fazla..bunlar hep yazım hatası..
fazla..bunlar hep yazım hatası..
Yok kuzum sen kötü bir şey yapmadın:) Şimdi birileri çıkıp 'Hmm zaten Amerikalı, böyle olacağı belliydi. Allah hepsinin belasını versin.' demek suretiyle konuya millet yarışına çevirecek diye korktum neyse bir şey olmadı henüz.Ay ne yaptimki ben
Gel seninle bebekte 3..5 tur atalim mutlaka buluruz bnmde sevgilim yok kiz
Bana da garip bir şekilde ilişkim yokken kimse bakmazdı.
İlişkim varken hatta nişanlıyken bile birileri sarardı.
Bunun beğenilmeyle bir alakası yok bence, kısmet işleri tamamen:)
ay imzana bittim benfilmlerde yanlışlıkla çarpıp yere düşen dosyaları toplama olayıda var yalnız bu kadar kendine yüklenme bence ve o kadarda bakışma milletle niyetlerini bilemezsin
Yok kuzum sen kötü bir şey yapmadın:) Şimdi birileri çıkıp 'Hmm zaten Amerikalı, böyle olacağı belliydi. Allah hepsinin belasını versin.' demek suretiyle konuya millet yarışına çevirecek diye korktum neyse bir şey olmadı henüz.Problem yok. Ee çocuğun sevgilisi nasıl güzel mi?
Yada kadikoy yapalimAy garantisi varsa gidelim bulalim
Sonra butun yil yilbasini bekleyen taksim fordcularina rastlamayalim ama
Ayyy cok merak ettim bak şimdi kızı. Fotoğraftaları nasıldı ki?Ay yuh derim artik konu oraya giderse
Yokya yani ben asla bi kiza cirkin demem, kendine bakmiyo derim ama bu kiz kendine cok baktigi halde sey... cirkin demiyim.. "guzel olmayan" bisey
Ama zaten o kizin o sacma sapan resimlerinden sonra adriana lima olsaydi gozume yildiz tilbe gorunurdu
ay imzana bittim ben
kız konu sahibi fazla mı güzelsin fazla çirkin mi
bi fazlalığın var yani :)
bende tırnaklarına bayıldımay imzana bittim ben
kız konu sahibi fazla mı güzelsin fazla çirkin mi
bi fazlalığın var yani :)
Ayyy cok merak ettim bak şimdi kızı. Fotoğraftaki nasıldı ki?
Canım aslında sen biraz yanaşsan, ya da arkadaşlarından rica etsen etraflarında illa ki vardır sevgilisizlikten hayıflanan erkekler. Birçok kadın erkek çift arkadaş vasıtasıyla tanışıyor. :) Sen de az girişken ol.Ikisi de degilim vallaboyle ortasi bisey, ama cok uzaktan soyle 500 km uzaktan adriana limayi andirmisligim var : P
Aslinda seytan tuyum var dikkat ceken biriyim ama sadece bakiyolar pislikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?