Bang bang !

tabiki de aldim, ondan sonra 2 kisiyle daha ciktim, suan 4 aylik evliyim =)

Ay bunu keske yazmayaydin, birilerine firsat verdin simdi. :)

Ay ne yaptimki ben
Yok kuzum sen kötü bir şey yapmadın:) Şimdi birileri çıkıp 'Hmm zaten Amerikalı, böyle olacağı belliydi. Allah hepsinin belasını versin.' demek suretiyle konuya millet yarışına çevirecek diye korktum neyse bir şey olmadı henüz. Problem yok. Ee çocuğun sevgilisi nasıl güzel mi?

Bana da garip bir şekilde ilişkim yokken kimse bakmazdı.
İlişkim varken hatta nişanlıyken bile birileri sarardı.
Bunun beğenilmeyle bir alakası yok bence, kısmet işleri tamamen:)

Zaten en sonunda kismet actirmaya falan gidicem haciya hocaya

filmlerde yanlışlıkla çarpıp yere düşen dosyaları toplama olayıda var yalnız bu kadar kendine yüklenme bence ve o kadarda bakışma milletle niyetlerini bilemezsin
ay imzana bittim ben
kız konu sahibi fazla mı güzelsin fazla çirkin mi
bi fazlalığın var yani :)

Ay yuh derim artik konu oraya giderse
Yokya yani ben asla bi kiza cirkin demem, kendine bakmiyo derim ama bu kiz kendine cok baktigi halde sey... cirkin demiyim.. "guzel olmayan" bisey
Ama zaten o kizin o sacma sapan resimlerinden sonra adriana lima olsaydi gozume yildiz tilbe gorunurdu

Ayyy cok merak ettim bak şimdi kızı. Fotoğraftaları nasıldı ki?

Son düzenleme:
ay imzana bittim ben
kız konu sahibi fazla mı güzelsin fazla çirkin mi
bi fazlalığın var yani :)

Ikisi de degilim valla boyle ortasi bisey, ama cok uzaktan soyle 500 km uzaktan adriana limayi andirmisligim var : P
Aslinda seytan tuyum var dikkat ceken biriyim ama sadece bakiyolar pislikler

Ayyy cok merak ettim bak şimdi kızı. Fotoğraftaki nasıldı ki?

Yatakta resimleri vardi!!!! Kizin ustu giyinikti askilisi vardi cocugun ustunde bisey yoktu opusurken vardi bitane sonraa kizin fazla abartili acik sacik fotograflari vardi hayir ben de acigim ama onunki seydi ultra acik ne bilim abartmisti dekolteleri

Ikisi de degilim valla boyle ortasi bisey, ama cok uzaktan soyle 500 km uzaktan adriana limayi andirmisligim var : P
Aslinda seytan tuyum var dikkat ceken biriyim ama sadece bakiyolar pislikler
Canım aslında sen biraz yanaşsan, ya da arkadaşlarından rica etsen etraflarında illa ki vardır sevgilisizlikten hayıflanan erkekler. Birçok kadın erkek çift arkadaş vasıtasıyla tanışıyor. :) Sen de az girişken ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…