Bang bang !

Bakistigim insan cok oluyo gozlerinin içlerine bakiyorum filmlerdeki gibi seyler yapsalar benle tanissalar falan diye ama öbür durakta iniyolar
filmlerde yanlışlıkla çarpıp yere düşen dosyaları toplama olayıda var yalnız bu kadar kendine yüklenme bence ve o kadarda bakışma milletle niyetlerini bilemezsin

filmlerde yanlışlıkla çarpıp yere düşen dosyaları toplama olayıda var yalnız bu kadar kendine yüklenme bence ve o kadarda bakışma milletle niyetlerini bilemezsin

Kitap düşürme falan cok klise ama artik ona da raziyim yeterki bi aksiyon olsun bi değişiklik olsun
Ben zaten caktirmadan bakiyorum, kendi sistemimi gelistirdim

Yaşın küçük kuvvetle muhtemel.. Ayy bende eşimle tanışmadan evvel, birisi çıksa da aşık olsam diye ağlanıyordum resmen. senden beterdim.Arkadaşlarım hep birileriyle çıkardı, ben çirkin ördek yavrusu, kimse teklif etmez, kanka olarak görülürdüm, şirindim filan :))) Şimdi bakıyorum da boşuna üzülmüşüm manyak gibi, hayatın tadını çıkartmaya bak sen, aşk o zaman gelip buluyor bak. Bende anlatsam şimdi, aynı filmlerdeki gibi oldu tanışmamız filan :)) Ama ben " yemişim aşkını da erkeği de tövbeler olsun" dediğim bir dönemde kendi kendime mutluyken aşık oldum..

aynen öyle nerde ne istedigini bilen ayagi yere saglam basan bir erkek. Bunlar tabi isin sakasi umarim istedigin aski en kisa zamanda bulursun. Benim sorunumda is ciddiye binince kacmam :)

Insallah teşekkürler bence ciddiye binince kaciyosaniz zaten hic sizin olmamistir

Kitap düşürme falan cok klise ama artik ona da raziyim yeterki bi aksiyon olsun bi değişiklik olsun
Ben zaten caktirmadan bakiyorum, kendi sistemimi gelistirdim

öyle arkadaş ortamında da farkedilmeyecek bir kıza benzemiyorsun hani sempatik esprili kendine has bi havan var öyle algıladım

Ya zaten hep oyle derler ya , hic beklemedigin, umudunu kaybettigin anda olur boyle seyler diye.. ben de cok denedim onu umudumu kaybetmis, erkek arkadas fikrinden vazgeçmis "gibi" yaptim, artik kimi kandiriyosam

Bana da garip bir şekilde ilişkim yokken kimse bakmazdı.
İlişkim varken hatta nişanlıyken bile birileri sarardı.
Bunun beğenilmeyle bir alakası yok bence, kısmet işleri tamamen:)

Ay iste o benim sizinki mutlu sonla bitmistir umarim yoksa şuracikta depresyona girerim

anabelmontero ben de boyle bisey yasamistim canim.. universitedeydim ve sevdigim cocugun sevgilisi vardi. ama ona o kadar asiktim ki! bakmaktan kendimi alamiyodum.. arkadaslarim diyolardi kizim bu kadar bakma icine dusuceksin diye, hayran hayran bakiyodum.. soora bi gun tabi anladi o kadar bakmamdan, cook utanmistim =) aradan bikac ay gecti, bi baktim kizla ayrilmislar.. hem de 3 yildir cikiyolarmis. ayyy bende ama nasi bi umut, bakmaya devam ettim tabi.. bu sefer beni tam fark etti. arkadasi vasitasiyla tanistik, sonra cikmaya basladik =) ama o kadar asik oldugum cocukla iliskimiz 5 ay surdu, hem de ben ayrildim =) yani diyecegim o ki, bilemiyosun canim o kisi iliskide nasil biri, bazen kafamizda cok buyutuyoruz, hele de ulasilamaz oldugunda iyice bi kiymete biniyor =)

öyle arkadaş ortamında da farkedilmeyecek bir kıza benzemiyorsun hani sempatik esprili kendine has bi havan var öyle algıladım

Aslinda cok guzel bi kiz degilim normal duzeyde ama seytan tüyü var bende dikkat cekiyorum bi ortama girince bana bakildiginida hissediyorum, ama o kadar
Acaba diyorum o seytan tuyu degildide suratimda bisey mi vardı, agzim gozum salcali makarna olmustuda ben mi seytan tuyu var bende tiplerine girdim

Ayneen ulasilamaz olmasi daha da çekici yapiyor
Ama mesela sizin hoslandiginiz kisi sevgilisi varken yan gozle bakmamis bu cok guzel bisey yani gozu disarda degil ama benim baktigim pislik bakiyodu bana hem bana ümit verdi hem sevgilisine saygisizlik yapti pislik herif
Sonra noldu peki teklif alabildiniz mi baskalarindan sonu guzel bitti mi

Ayneen ulasilamaz olmasi daha da çekici yapiyor
Ama mesela sizin hoslandiginiz kisi sevgilisi varken yan gozle bakmamis bu cok guzel bisey yani gozu disarda degil ama benim baktigim pislik bakiyodu bana hem bana ümit verdi hem sevgilisine saygisizlik yapti pislik herif
Sonra noldu peki teklif alabildiniz mi baskalarindan sonu guzel bitti mi

sen böyle devam et bence kendini illede birilerine beğendirmekle uğraşma çünkü zaten farkediliyorsun ama işte demekki erkekler cesaretsiz senin gibi bir kız karşısında tutuluyorlar demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…