- 6 Ocak 2014
- 775
- 562
- 128
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Bakistigim insan cok oluyo gozlerinin içlerine bakiyorum filmlerdeki gibi seyler yapsalar benle tanissalar falan diyeama öbür durakta iniyolar
Benimle çıkar mısın? Senin için kocamı boşayabilirim
filmlerde yanlışlıkla çarpıp yere düşen dosyaları toplama olayıda var yalnız bu kadar kendine yüklenme bence ve o kadarda bakışma milletle niyetlerini bilemezsin
Ben de hic teklif almamistim kimseden
Hep mal gibi surekli platonik ask yasardim kendi kendime
Aman salla bi gun duygularina karsilik vericek biri cikacak nasilsa
Cok sukur mutlu sonuma kavustumAy iste o benimsizinki mutlu sonla bitmistir umarim yoksa şuracikta depresyona girerim
aynen öyle nerde ne istedigini bilen ayagi yere saglam basan bir erkek. Bunlar tabi isin sakasi umarim istedigin aski en kisa zamanda bulursun. Benim sorunumda is ciddiye binince kacmam :)
Cok sukur mutlu sonuma kavustum
Onu da ben teklif ettim zaten, hele sukur kabul eden biri oldu, kacirmadan evlendim ben de napim
Kitap düşürme falan cok klise ama artik ona da raziyim yeterki bi aksiyon olsun bi değişiklik olsun
Ben zaten caktirmadan bakiyorum, kendi sistemimi gelistirdim
Yaşın küçük kuvvetle muhtemel.. Ayy bende eşimle tanışmadan evvel, birisi çıksa da aşık olsam diye ağlanıyordum resmen. senden beterdim.Arkadaşlarım hep birileriyle çıkardı, ben çirkin ördek yavrusu, kimse teklif etmez, kanka olarak görülürdüm, şirindim filan :))) Şimdi bakıyorum da boşuna üzülmüşüm manyak gibi, hayatın tadını çıkartmaya bak sen, aşk o zaman gelip buluyor bak. Bende anlatsam şimdi, aynı filmlerdeki gibi oldu tanışmamız filan :)) Ama ben " yemişim aşkını da erkeği de tövbeler olsun" dediğim bir dönemde kendi kendime mutluyken aşık oldum..
Ay iste o benimsizinki mutlu sonla bitmistir umarim yoksa şuracikta depresyona girerim
Aynen ben ettimAy siz mi ettiniiiiz yani yine eden olmadiay olsun sonu mutlu bitsinde...
Allah bozmasin sizinkini de insallahçünkü biz sabredenlerden olduk
öyle arkadaş ortamında da farkedilmeyecek bir kıza benzemiyorsun hani sempatik esprili kendine has bi havan var öyle algıladım
anabelmontero ben de boyle bisey yasamistim canim.. universitedeydim ve sevdigim cocugun sevgilisi vardi. ama ona o kadar asiktim ki! bakmaktan kendimi alamiyodum.. arkadaslarim diyolardi kizim bu kadar bakma icine dusuceksin diye, hayran hayran bakiyodum.. soora bi gun tabi anladi o kadar bakmamdan, cook utanmistim =) aradan bikac ay gecti, bi baktim kizla ayrilmislar.. hem de 3 yildir cikiyolarmis. ayyy bende ama nasi bi umut, bakmaya devam ettim tabi.. bu sefer beni tam fark etti. arkadasi vasitasiyla tanistik, sonra cikmaya basladik =) ama o kadar asik oldugum cocukla iliskimiz 5 ay surdu, hem de ben ayrildim =) yani diyecegim o ki, bilemiyosun canim o kisi iliskide nasil biri, bazen kafamizda cok buyutuyoruz, hele de ulasilamaz oldugunda iyice bi kiymete biniyor =)
anabelmontero ben de boyle bisey yasamistim canim.. universitedeydim ve sevdigim cocugun sevgilisi vardi. ama ona o kadar asiktim ki! bakmaktan kendimi alamiyodum.. arkadaslarim diyolardi kizim bu kadar bakma icine dusuceksin diye, hayran hayran bakiyodum.. soora bi gun tabi anladi o kadar bakmamdan, cook utanmistim =) aradan bikac ay gecti, bi baktim kizla ayrilmislar.. hem de 3 yildir cikiyolarmis. ayyy bende ama nasi bi umut, bakmaya devam ettim tabi.. bu sefer beni tam fark etti. arkadasi vasitasiyla tanistik, sonra cikmaya basladik =) ama o kadar asik oldugum cocukla iliskimiz 5 ay surdu, hem de ben ayrildim =) yani diyecegim o ki, bilemiyosun canim o kisi iliskide nasil biri, bazen kafamizda cok buyutuyoruz, hele de ulasilamaz oldugunda iyice bi kiymete biniyor =)
sen böyle devam et bence kendini illede birilerine beğendirmekle uğraşma çünkü zaten farkediliyorsun ama işte demekki erkekler cesaretsiz senin gibi bir kız karşısında tutuluyorlar demekkiAslinda cok guzel bi kiz degilim normal duzeyde ama seytan tüyü var bende dikkat cekiyorum bi ortama girince bana bakildiginida hissediyorum, ama o kadar
Acaba diyorum o seytan tuyu degildide suratimda bisey mi vardı, agzim gozum salcali makarna olmustuda ben mi seytan tuyu var bende tiplerine girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?