- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
derslerine odaklan
şaka şaka..
yapcak bişey var, kendini kaptırmadan soyunu sopunu araştır bundan sonra...
o da tam hayvanmış haa,sevgilisiyle yiyişmeli fotosunu uluslararası platforma koymaktan ne anlıyo bu millet yahu...
Bana el kol hareketi yaptilar apla kornada caldilar terbiyesizler bende bol bol kufur ettim ana baci
Kundura olmamış ama
O adam baştan hata olur zaten..
Önemlisi fiziğine bakıp hesabını kesmemek..
Ama arkası ezik kundura atletle gezmek o fizik değil yaşam tarzı zaten
Bnde ara sira stop ettirdim arabayi ama caktirma senAaaa dingillere bak kaza yaptıracaklar insana
Ayneeen ben de anlamiyorum hic utanmiyolarmi es dost goruyo sonucta
Cocukta hic oyle azgin biseye benzemiyodu bütün fotograflar yatak odasında cekilmis resmen
Ciddi mi kizz
Beni begenmiyormusun gaffur
Mune abla nolur banlamaEeee sonraaaÇay kahve getireyim mi? Acıktıysanız kek börekte var
Bu bölümün ismi nedir
Ya ben sunu cok merak ediyorum, bu insanların profilleri herkese acikti hani arkadaşlarindan utanmadilar ailelerinden de mi utanmadilar ne biliyim ben yapamazdim öyle bisey
Diyorum okadar bekledim, bekliyorum bekledigime degecek birini cikaricaktir allah karsima. Ama bekle bekle agac oldum kök saldim
Eeee sonraaaÇay kahve getireyim mi? Acıktıysanız kek börekte var
Bu bölümün ismi nedir
valla bende yapamam öyle birsey hem arkadaslarimdan hem ailemden cok utanirdim. zaten amac ne onu anlayamiyorum , ne dememizi bekliyorlar ki "aa ne güzel öpüsüyonuz" flnmi
benim bu zamana kadar sadece 1 erkek arkadasim oldu onuda zar zor unutmaya calisiyorum yeni yeni umursamamaya basliyorum yani . aslinda böylesi daha rahat simdilik bosver ne geregi varzamani geldiginde allah hayirli kismetimizi cikarsin karsimiza:)
höst yaa..
verilmiş sadakan varmış dostum kurtulmuşun azgından....
Hakkaten yani ne guzel opusuyosunuz mu diycez ayip yahu
Boyle rahat olmasina rahat ama cok monoton yav cok renksiz insan bir omuz istiyor soyle en genişinden
muahhaa benim kavun nerde acaba yaaaDerslerine odaklan
şaka tabi, mutlaka bir yerlerde seni bekleyen biri vardir, belki senin için olgunlaşıyordur öyle düşün, bir nevi kavun gibi yani
muahhaa benim kavun nerde acaba yaaahayır çürüyecek diye korkuyorm
Konu sahibi arkadaşım tek değilsin..Bana da güzel güzel derler gel gör ki bir kısmetim var hiç kimsede böylesi yok yahu o kadar kapalı yani
Allah ım inşallah biizim de gönlümüze göre bir eş nasip eder..
Şu yabanci damatin mi sevgilisi varmisss? Vayyy cingözz kesişirken iyiydi ama. Bazen erkekler cok guzel kizlarada yaklasamiyo ondan olabilie mi sizin durummKizlar :,( cok uzgunum suan..
Hoslandigim kisinin sevgilisi varmis 1 yıldır, hatta opusurken resimlerini falan koymuslar sosyal hesaplarina, butun hayallerime taramali yagdirdilarokadar bakismistik ben evlilik hayallerine gecmistim (cok uzun sure dusununce kuracak hayal kalmiyo evlilik hayallerine gectim bende napiyim)
Madem sevgilin vardi niye benimle bakistin tatlı tatlibelki ben yanlis anladim ama sende yanlis anlastirmasaydin arkadaşlarımın da dikkatini cekmisti halbuki bakislari....
Zaten ben kimseyi bulamiyorumki hep bi pürüz cikiyor
Kismetimi kim bagladiysa çözsun yeter be ! Yildiz tilbe olsam yine 2 3 kisiden teklif almistim ama yok yoooook kimseyi bulamiyorum. Genç kizim ben de begenilmek teklif almak istiyorum arkadaslarim gibi ama bi turlu nasip olmuyo uzuluyorum (derslerim iyi konu derslerine odaklana donmesin lutfen)
Cok karmasik uzun yazdim bayanlar kusura bakmayin ama gercekten cok uzuldum ne yapacağımı bilemedim, ileriki evrelere biturlu gecemedigim icin iliskilerdeki en büyük yıkımim hoslandigim insanin sevgilisinin olmasi
Of ne uzattim be, uzuldum iste öyle, paylasmak istedim vaktini öldürüp okuyanlara tesekkurler
Bakistigim insan cok oluyo gozlerinin içlerine bakiyorum filmlerdeki gibi seyler yapsalar benle tanissalar falan diyeama öbür durakta iniyolar
Şu yabanci damatin mi sevgilisi varmisss? Vayyy cingözz kesişirken iyiydi ama. Bazen erkekler cok guzel kizlarada yaklasamiyo ondan olabilie mi sizin durumm
tipin kayıkmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?