Bang bang !

Ayneeen ben de anlamiyorum hic utanmiyolarmi es dost goruyo sonucta
Cocukta hic oyle azgin biseye benzemiyodu bütün fotograflar yatak odasında cekilmis resmen

valla bende yapamam öyle birsey hem arkadaslarimdan hem ailemden cok utanirdim. zaten amac ne onu anlayamiyorum , ne dememizi bekliyorlar ki "aa ne güzel öpüsüyonuz" flnmi

benim bu zamana kadar sadece 1 erkek arkadasim oldu onuda zar zor unutmaya calisiyorum yeni yeni umursamamaya basliyorum yani . aslinda böylesi daha rahat simdilik bosver ne geregi var zamani geldiginde allah hayirli kismetimizi cikarsin karsimiza:)

Hakkaten yani ne guzel opusuyosunuz mu diycez ayip yahu
Boyle rahat olmasina rahat ama cok monoton yav cok renksiz insan bir omuz istiyor soyle en genişinden

höst yaa..
verilmiş sadakan varmış dostum kurtulmuşun azgından....

Ne onemi var kültürün dinin dilin diyodum meger ne kadar etkiliyormus
Ona kizamam oyle yetismis oyle gormus, bende aramizda bisey olsa bile nekadar farkli yetistigimizi gormus oldum. Onun sevgilisi olmasa aramizda elektrik olsa da yurumezmis

Derslerine odaklan

şaka tabi, mutlaka bir yerlerde seni bekleyen biri vardir, belki senin için olgunlaşıyordur öyle düşün, bir nevi kavun gibi yani
muahhaa benim kavun nerde acaba yaaa hayır çürüyecek diye korkuyorm

Konu sahibi arkadaşım tek değilsin..Bana da güzel güzel derler gel gör ki bir kısmetim var hiç kimsede böylesi yok yahu o kadar kapalı yani
Allah ım inşallah biizim de gönlümüze göre bir eş nasip eder..

INSALLAAAH
Bekliyoruz sabirla, yanliz bekledikce beklentide buyuyo yani ilgili yerlere duyrulur

Şu yabanci damatin mi sevgilisi varmisss? Vayyy cingözz kesişirken iyiydi ama. Bazen erkekler cok guzel kizlarada yaklasamiyo ondan olabilie mi sizin durumm

Şu yabanci damatin mi sevgilisi varmisss? Vayyy cingözz kesişirken iyiydi ama. Bazen erkekler cok guzel kizlarada yaklasamiyo ondan olabilie mi sizin durumm

Evet onun varmis, ben onun hakkinda okadar hayal kurmustum aynada saatlerce bakis aramistim emegime yazik

yok yav oyle cok guzel bisey degilim orta karar, biraz seytan tuyum var sadece dikkat cekiyorum ama benimki diyetteyim ama menuyede bakayim nolucak hesabi oluyo

ay güldüm kusura bakma canım sen kaç yaşındasın hayatında karşına daha neler çıkacak acele etme yavaş yavaş yaşamak daha iyi tat aldırır hayattan takma kafana elbet hayatına giren olacak seni çok seven olacak reddettiğin olacak ama sabret

ayy pek sevdim muhabbeti...ne güzel heyecanlar..inşallah gönlüne göre biri çıkar karşına..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…