Bang bang !

Ben universitede buldum buldum yoksa evde kalirim kafasindayim
Ilerde olur heralde insallah muhakkak, ama simdi boyle hazir deli caglarimizdayken gencken söyle pamuk seker kıvaminda bi iliskimiz olsaydi fenamiydi

Kizlaaar bisey diycem,
Hepiniz cok tatlisiniz cok iyisiniz siz konustukca icim acildi, moralimi duzelttiniz hepinize cok tesekkur ederim, cok duygulandim
bu moralin düzelmiş hali mi
at o mendili :) hem o ne biçim amerikalı yahu onlar bakmazlar pek öyle diye biliyorum...bu görmemiş cinsinden herhalde...koy gitsin ya...
nuray sayarının aşk kuantumunu oku
böyle aşk isteyenler yazılmış bir kitap
iyi gelir belli mi olur :)

Hanzoluk din dil irk tanimiyo iste
Busefer duygulanmaktan oldu o ifade
Ay merak ettim o kitabi bakicam mutlaka:)

Kizlaaar bisey diycem,
Hepiniz cok tatlisiniz cok iyisiniz siz konustukca icim acildi, moralimi duzelttiniz hepinize cok tesekkur ederim, cok duygulandim

o zaman şimdilik tamamsın demi şeker olucak inandın yani
inşallah biri oluncada böle gelir anlatırsın bize tüm fındık fıstıklarını

pek üzülmüş gibi görmedim ben seni :) Allah büyük dertler, büyük aşk acıları vermesin, ne diyeyim; boşver. (Bu arada her bakanla ilgili yüksk hayaller kurmaman gerektiğini bu acı tecrübeyle edinmişsindir (çapkınlardan uzak durmak gerek)

Evet boyle tatli tatli bakismalarimiz disinda bisey yasamadigimiz icin oyle derinden bi sarsilma üzüntü hissetmedim ama üzüldüm yine de :)
Her bakanla kurmuyodumki yoksa otobus asklarimdan sira gelmezdi
Ama bir daha öyle her hoşuma gidenle bakismiycam sonra hayal kirikligina ugruyorum

canim şu varki doğru insan çiktiginda hayal kurmaya bile fırsat kalmiyor birden oluyor her şey yaşadim testt ettim

belki karşına biri çıkacak ve o kişi olmadığı için şükredeceksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…