banka kartı

dinen de zaten kadın evın hiç bir geçimini sağlamak zorunda değil istemezse çocuğunu emzirmek zorunda bile değil diye biliyorum

bunları söyleyebilirsin belki işe yarar

dinen de zaten kadın evın hiç bir geçimini sağlamak zorunda değil istemezse çocuğunu emzirmek zorunda bile değil diye biliyorum

bunları söyleyebilirsin belki işe yarar

söylüyorum canım ben evi geçindirmek zorunda değilim diye işine gelmiyo beyefendinin borcu varmış başkasından mı isteyecekmiş.. ne bitmek bilmeyen borçsa ben de anlamadım:44:

canım eşin sana güvenmiyor ailene para göndereceğini düşünüyor ama asıl güvenilmez olan o. parayı ne yaptığı belli değil. hesaplar ortak olmalı ama kartlar sahibinde durmalı bence. eşininki eşinde seninki sende.

eşin öyle diyo böyle diyo sen de tatsızlık olmasın diye susuyorsun ya da kartı veriyorsun. olmaz öyle şey. açık açık anlatmalı nereye gidiyor bu paralar. açıkçası 5 bin ile ve ağır bi borcunuz olmamasına rağmen geçinememek mümkün değil. eşinin lüks harcamaları mı var?

ayrıca sana kartını alarak erkeklik taslaması yerine senin kartın sende kalsın hayatım. ben erkeğim bi şekilde para bulurum ama sen kadınsın sen bulamazsın diyerek erkeklik taslasın. çok kızdım yaaa.

bizim kartlar sahiplerinde. para ortak. yaptığım en ufak harcamayı bile söylerim. o da söyler.
bak bizim gelirlerimiz toplamı 4000 tl ve 2000 ev kredisi ödüyoruz. geriye kalan 2000 ile de 2 çocuklu bir aile olarak geçiniyoruz. faturalar kredi kartı vs. yani geçinilmicek gibi değil durumunuz.

lüks harcaması yok ( en azından benim bildiğim ) ama zor geçiniyoruz anlamıyorum ben nasıl oluyo

lüks harcaması yok ( en azından benim bildiğim ) ama zor geçiniyoruz anlamıyorum ben nasıl oluyo

ailesine para veriyor olabilir mi:26:

canm ben de 4 senelik evliyim ve hem maaş hem de kredi kartım eşimde durur. ama o istemedi, ben verdim. çünkü bankamatik işyerime çok uzaktı, onun altında araba vardı verdim sen çek, ben yprulurum diye. ben de edşimden para alırım yetmediği de oluyor aöa senin eşin çok ayıp ediyor. nasıl müsaade ediyorsun anlamıyorum. bence bu seni rahatsız ediyorsa kesin bir dille tavrını orataya koy ve al kartını. bence bundan sonra taviz verme. tartış, çok ayıp eşinin yaptığı çok yanlış.
bir de şu var: O SANA KARTINI VERMEDİĞİ SÜRECE SEN DE ONA VERME:))

Son düzenleme:
Cnm ''benden alıp ablama verecek ablama vereceğimiz para miktarını biliyor eşim'' yazmışsın ya bi kaç ay onun bildiği gibi idare dersin sonra da ablanla anlaşırsın ablan ''bu miktar bana yetmiyor eşim istemiyor bu kadarcık paraya çocuk için kendimi hırpalamama'' der.Artırırsınız o parayı da ablan senin için biriktirir.Ama normalde çok karşı olmama ve hiç yapmamış olmama rağmen böyle bi eşin yanında mutlaka ayrı para biriktirmelisin.

canım zaten kart bende sorun da o noktada çıkıyo... ben onunla birlikte giderim parayı çekmeye o hesabımı görür sürekli ama ben bi kere bile görmedim onun hesabında ne kadar var

haklısın canım benim mutlaka para biriktirmem lazım ömrümün sonuna kadar bu adama hesap mı vercem ben ya

Tamam o halletsin. Madem evin erkeği..

Yarın istifa ediyorum de bakalım. Ne diyecek?

aynen canım kadın çalışsın o çeksin parayı sonra evin erkeğiyimmm ohhh ne alaaasakın verme kartını canım sen çek maaşını ne kadar gerekliyse ver eşine yoksa bir daha asla alamazsın kartını taviz verme. hem çalışmanını istiyor tek maaşla geçinemeyiz diyor hemde kartın sizde olmasını kabullemiyor o zaman kendi baksın eve .

bence o kadar okuduktan sonra kendi paranı çekmek,kendi emeğinin karsılıgını almak nedir bilmelisin ....tatmalısın bunu .Sonuçta eşin senin sorumluluk sahibi bir eş oldugunu düşünüyorsa o parayı sadece kendin için kullanmayacagını,evin ihtiyaçlarına,ikinize harcayacagınızı da bilir.Bence işi inada bindirmeden bu şekilde güzelce anlatmaya çalış eşine.

canımı en çok yakan da o zaten bunca sene okudum bir kere bile kendi aylığımı istediğim gibi harcayamadım o ise on sene çalışmış bir kuruş biriktirmemiş ... güzellikle anlatmaya çalışıyorum ama anlamak istemiyo işine gelmiyo çünkü

Canım ben de çalışıyorum ve düğünümün ertesi gün kartı verdim,eşime çünkü para işlerini sevmiyorum.
Ama canım ne zaman isterse paramı ondan alırım, sormam bile. Ayrıca kredi kartım da var.
Senin eşin sanırım paranın hesabını soruyor, ya kartın sende durmalı ya da her zaman hesap vermek zorunda olmadan kendi paranı- tabi abartıya kaçmadan- harcayabilmelisin.
Eşim de beni kısıtlasa ya da hep hesap sorsa kartı vermezdim. Bu KONUDA haklısın. Eşinle güzelce konuş.

ben atanana kadar eşimin maaş kartı bendeydi.sen kadınsın sana daha çok lazım olur diye bana bırakırdı.atandıktan sonrada ben ona verdim yapacağı yatırımları yapıp fişleriyle birlikte komidinin üstüne bırakıyor.kimin ne kadar ihtiyacı varsa ordan alıyoruz.

Bence çok taviz vermişsin(mesela paranı onunla çekmeye gitmek gibi.Çalişırken izin al erken çık.paranı çek git evine.).Zararın neresinden dönsen kardır.Bi insana nasıl davranacağını kestiremiyorsan onun sana davrandığı gibi davran.Sen onun hesabını görmüyorsan sende ona gösterme.Bi de zam mesai falan aldığında bilmesin.Onu da biriktirebilirsin.(Gerekirse işyerinle konuş.Zammını ve mesailerini elden versinler.Kuaföre gittiğinde 50 ise 60 de 10 u sana kalsın.Temizlikçi alıyosan 80 e geliyosa 100 de al 20 sini.Temizlikçiyi de erken gönder kadını görüp aldığı ücreti sormasın haa..:)) )Ayy bu erkekler insanı zorla şeytan yapıyor valla.Aslında eşimle aramızda şu ana kadar hiç para mevzusu geçmedi ama geçerse ben çok çektiricem sanırım:))Kötü kadın krmzoje..Napayım hem çok üzüldüm hemde hazmedemedim durumunu.O da aynı şeffaflıkta olsa ailene para verme demesini bile es geçicem sorun çıkartma diye..Ama eşinin dürüst davranmadığını düşünüyorum..

haklısıncanım baştan taviz verdim önünü alamıyorum şimdi... eşim de dürüst değil maalesef

Diğer konuna göz attım belli bi güvensizliğin var zaten eşine.Şüphe de insanı yer bitirir.Haklısın..

Medya sektöründe çalışıyorum. Konuk olarak aldığım bir aile danışmanı bana kredi kartlarına el koyma durumunu maddi şiddet olarak tarif etmişti. Şiddet sadece fiziksel olmaz demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…