banka kartı

ben de calisiyorum. bugune kadar esim maasimi bile sormadi deil karti istemek...bazen paraya ihtiyacimiz olunca ben havale ediyorum onun hesabina..bu ay maasima dokunmadik bile..nereye harcadigima da karismaz

hiç borcunuz yok o halde borclu olunca tek maasla gecınmek zorunda oluyor insan:)

cnmm diretmeye devam et öyle yada böyle kabulenecek evin erkeğiyim diyebiliyorda sen çalışmasan rahat geçinebiliyormusunuz bunun bu kadar böbürlendiğine deyiyor mu merak ettim

canım zaten kart bende sorun da o noktada çıkıyo... ben onunla birlikte giderim parayı çekmeye o hesabımı görür sürekli ama ben bi kere bile görmedim onun hesabında ne kadar var

canim onceki mesajimda SEN DE ONA VERME derken, diger manada olan vermemeyi kastettim;-)

Sanki çocuğa haşlık veriyor.

Benim kartım bende, eşimin kartı eşimde.
Bu evlendigimizden beri böyle.
Ödemeleri beraber yapıyoruz zaten.

Kartınızı vermeyin bir daha eşinize, iyice alıştırmayın.
Ya acil bir ihtiyaciniz olsa eşinizede ulaşamazsanız ne olacak.
Ah bu erkekler

Sakın verme o kartı canım.Hatta maaşından beleirli bir miktarda verme bu adama.

Bir daha borç var deyip para isterse oturup yazalım harcamaları biraz para biriktirelim de.Yazdığınız harcamaların bir kısmını üzerine al.Bundan sonra faturaları ben öderim,sende şunu öde de mesela.Sana düşen ödemeler için bile para verme ona internetten yap ödemeni.

Görsün bakalım evin erkeği,,,,,,Öyle ben erkeğim demekle olmuyor,erkekse önce karısını çalıştırmasın ufacık bebeği varken.

Allah Allah yani... sen kendi paranı kazanıyorsun ne demek evin erkeği benim sana parayı ben vericem..

iyi o zaman sen işi gücü bırak o çalışsın sana para versin (onun dediği sana parayı ben vericem böyle olur da...) verme kartını sakın.
Valla ben işi bıraktığım halde düşün eşimin maaş kartı bende durur senin eşin ne garip adammış şaşırdım..

cnm sen önce paranın nereye gittiğine dair bilgi almalısın kocandan bana hesap mı soruyorsun derse biz bir aileyiz birlikte ödemiyormuyuz bunları tabiki bilmek hakkım ayağımı yorganıma göre uzatırım de. hem sen böyle belirsizliğe sürüklersen beni aklıma kötü düşünceler düşürürsün acaba parayı başkalarına mı yediriyor az çok faturaları ve mutfak, bebek masrafını kestiriyorsundur geriye daha çok kalması lazım neden kalmadığını bilmek istiyorum. bu sekilde aile huzurumuz kaçıyor niye mutlu bir çift olmayalım bak çocuğumuz da var böyle devam ederse nasıl evliliğimizi götüreceğiz de. ayrıca 4 aylık bebeğin varmış sen onu kime bırakıyosun nasıl emziriyorsun çok ufak daha bencede birsüre ücretsiz izne ayrılıp yavrunla ilgilenmelisin nasıl bir borç yada nasıl bir gideriniz olabilirki 5-6 ay bile bebeğinle ilgilenmen için idare edemiyor seni. bir eş bir baba nasıl eşini çocuğunun annesini bu şekilde çalışmaya zorlar. yani gerçekten askari ücretli olursunuz dönemezsiniz anlarım ama öyle bir durumda yok ortada. sen izne ayrıl dicem ama evdeki huzursuzluk öyle artacakki pişman olacaksın biliyorum fakat bir sekilde kocanla orta yolu bulmalısın yoksa ayrılık kapıda cnm bence hiçbir çocuk babasız büyümemeli ama anne kokusundan ilgisinden mahrumda kalmamalı. çok zor bir durum kocanın egosu sözleri ve bu sözlerin üstüne paranı alması garip komik saçma yani. konuş borçları ve faturaları ortaya dök hatta bence 2 ay eve gelen faturaları ve mutfak masrafını takip et yaz bir yere ne kadar gittiğini tespit et. tabi işe giderkenki yol paraları tahmini dışarıdaki harcamaları ve bebeğin giderlerini de ekle bak bakalım gerçekte ne kadar kalması lazım. ona göre yaptığın hesaplarla birlikte git kocana ekstra neler var açıkla bana de.. bir yandan da çocuğunla yalnız kalma seçeneği halinde naparsın onu da planla derim. para sohbetleri gerçekten can sıkıcı ve evliliği yıpratıcı çiftler arasında güvensizliği artıran konular. hakkında hayırlısı olsun diyorum

o da o zaman kartini sana versin

bana kalirsada ailene yardim edecegini dusunuyordur o yuzden boyle birsey istiyor.

Hem aile reisi hem gözü karısının banka kartında çok argo olacak ama yerim ben öyle evin erkeğini.

Üstelik bu adam doğum iznine bile bıdı bıdı ediyor. Kusura bakma arkadaşım ama böyle tipler benim gözümde adam bile değil ya neyse. Sakın verme kartını falan, arkadaşların dediği gibi bir miktar para ayır kendine.

Asla vermem maaşımdan zaten kızımın kreş parasını ve aylık harcayacagım tutarı alıyorum gerisini bankaya atıyorum..

söylüyorum canım ben evi geçindirmek zorunda değilim diye işine gelmiyo beyefendinin borcu varmış başkasından mı isteyecekmiş.. ne bitmek bilmeyen borçsa ben de anlamadım:44:

allah allah ??? Bi sorsananıza ne borcu , aylık ne ödüyoruz falan. Sen bana güvenmiyor musun derse, sen bana güveniyor musun ki denir, niye denmesin.

Peki siz bu adamla yola devam etmek istiyor musunuz ?

Son düzenleme:
ek kart denen bi olay var arkadasım git ek kart için başvur hem esınde hem sende olsun para.istediğinizde cekın paranızı.

onun istediği bende para olmaması yani adam sen para işlerine karışma diyo benim kazandığım paramı harcamam zoruna gidiyo... yoksa çekip yine ona veriyorum

cnmm eşinle konuş ne borcunuz var neyiniz yok ben erkeğim dersede tek başına yaşayan erkek değilsin ailedesin tabiki de bilecem de...
ayrıca eşinin başka şeylere para harcadığını düşünüyorum mesela ailesine yardım etme gibi

allah allah ??? Bi sorsananıza ne borcu , aylık ne ödüyoruz falan. Sen bana güvenmiyor musun derse, sen bana güveniyor musun ki denir, niye denmesin.

Peki siz bu adamla yola devam etmek istiyor musunuz ?

bugüne kadar düzelir diye sürekli bekledim bundan sonra ben de direticem para konusunda bakalım tavrı ne olacak... inan ne yapacağımı bilmiyorum

sınırlerım geldı yıne
senın paranla sana erkeklık yapacak adama bak ya

ben de öyle düşünüyorum bunca sene kendisi bakmış hala da bakıyo olabilir

benden aldığıyla ev kirasını veriyo yanına nakit alıyo kendisininki de kredi kartına gidiyo(muş) valla sürekli açık var anlamıyorum ben de

canım eşin 3000 tl para alıyormuş hepsi mi kredi kartına gidiyormuş
3000 tl lik ne yiyip içip harcıyormuşsunuz kredi kartıyla bunu sor ona

senin maaşın ne kadar ?

evin aylık giderleri ne kadar haydi burada yapalım bir hesap canım ?

kira
elektrik
su
internet
telefon faturaları
doğalgaz / kömür
kredi kartı
mutfak masrafı
benzin
harçlık
bakıcı
aidat
taksit

aklıma geliverenler bunlar ekleyeceklerin varsa ekle canım

Son düzenleme:

ben de şöyle düşünüyorum
sakın adamı cinsellikle tehdit etme bence başka taraflara kayma eğilimi potansiyel olarak varsa ters teper bahanesi olursun

bence evinin düzeni
kadınlık görevlerin vs konusunda üzerine sakın laf getirtme kesinlikle bu konularda eksiğini bulamasın

ama kartın konusunda da asla taviz verme
senin paranla sana erkeklik taslamasına müsade etme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…