Bunu ben düşündüm anahtar söz konusu olmadı ama bi insan neden bunu kabul ederki evet eşime kardeşi gibi güvenir ama bu altınlar aşama aşama harcanacak biz her seferinde onla bankaya mı gideceğiz anlamadım yani herşeyi geçtim onla mı uğraşacaz sürekli çok saçma yani nerden tutsam elimde kalıyorEşinize çok güveniyor o zaman. Yedek anahtar falan aman deyim haa sakın
Ölüm olur kalım olur altınlar bizim üstümüzde olacak nasıl ispatlayacaklar o zaman ben onları da düşünüyorum aslında bir de yüklü bi miktar 10 20 bin değilHaksızsınız, nolacak sanki
Bende etmem zaten asla anlam veremedim acaba yedek anahtarı mı almayı düşündü ki hiç bir mantıklı tarafı
Gerçekten saçma yani. Bu zamana kadar evde tutmuş yaza kadar da tutsun mademBunu ben düşündüm anahtar söz konusu olmadı ama bi insan neden bunu kabul ederki evet eşime kardeşi gibi güvenir ama bu altınlar aşama aşama harcanacak biz her seferinde onla bankaya mı gideceğiz anlamadım yani herşeyi geçtim onla mı uğraşacaz sürekli çok saçma yani nerden tutsam elimde kalıyor
haklısınız.Arkadaşlar bankada kasamız var ve içinde birikimlerimiz var .Eşimin bi arkadaşı yakında evlenecek birikimleri olan altınlarını evde tutuyormuş eşimde bu zamanda evde tutulmaz bizim kasada dursun demiş.Bende bunu duyunca neden böyle bişey yaptın ölüm var kalım var neden böyle bi sorumluluk alacaz diye sordum eşim anlamadı en fazla yaza kadar durur zaten alırlar para lazım oldukça dedi.sizce haksız mıyım ?
Fazla safça düşünüyor ikiside bence ama ilişkilere para muhabbetleri girmemeliO altınları geri aldıktan sonra bunlarda eksik var, bu onun aynısı değil, kuyumcuya götürdüm sahte çıktı, demek ki değiştirdin vs. demeyeceği ne malum? Eşinizin güzel bir kazık yemesi gerekiyor aklı başında davranması için.
Çok güzel söylemişsiniz eşimde benden böyle bi tepki beklemiyordu hatta bence takdir bile beklemiş olabilir güya arkadaşına iyilik yapıyorKabul etmeyin.
Banada kv dem demişti kaynımın altınlarını koymak istemişti düğüne kadar bizim kasaya. Almamıştım. Kendisi kasa kiralasın, nasılsa düğünden sonra kiralamicakmı şimdiden kiralasın ben sorumluluk alamam demiştim.
Taktir edilecek bir tarafı yokkiÇok güzel söylemişsiniz eşimde benden böyle bi tepki beklemiyordu hatta bence takdir bile beklemiş olabilir güya arkadaşına iyilik yapıyor
Bence çok haklısınız.Arkadaşlar bankada kasamız var ve içinde birikimlerimiz var .Eşimin bi arkadaşı yakında evlenecek birikimleri olan altınlarını evde tutuyormuş eşimde bu zamanda evde tutulmaz bizim kasada dursun demiş.Bende bunu duyunca neden böyle bişey yaptın ölüm var kalım var neden böyle bi sorumluluk alacaz diye sordum eşim anlamadı en fazla yaza kadar durur zaten alırlar para lazım oldukça dedi.sizce haksız mıyım ?
HaklisinizArkadaşlar bankada kasamız var ve içinde birikimlerimiz var .Eşimin bi arkadaşı yakında evlenecek birikimleri olan altınlarını evde tutuyormuş eşimde bu zamanda evde tutulmaz bizim kasada dursun demiş.Bende bunu duyunca neden böyle bişey yaptın ölüm var kalım var neden böyle bi sorumluluk alacaz diye sordum eşim anlamadı en fazla yaza kadar durur zaten alırlar para lazım oldukça dedi.sizce haksız mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?