Banka kasasına başkasının altınını koyma

Asla ve asla. Kardeşim altınları bize bırakmak istedi kabul etmedim. Gidin banka kasası kiralayın koyun dedim. Gitsin kendi kiralasın, niye sizin kasaya koyuyor ki? Eşiniz de bir tuhaf.

Eşinize çok güveniyor o zaman. Yedek anahtar falan aman deyim haa sakın
Bunu ben düşündüm anahtar söz konusu olmadı ama bi insan neden bunu kabul ederki evet eşime kardeşi gibi güvenir ama bu altınlar aşama aşama harcanacak biz her seferinde onla bankaya mı gideceğiz anlamadım yani herşeyi geçtim onla mı uğraşacaz sürekli çok saçma yani nerden tutsam elimde kalıyor

Gerçekten saçma yani. Bu zamana kadar evde tutmuş yaza kadar da tutsun madem

Haklısın
haklısınız.

Fazla safça düşünüyor ikiside bence ama ilişkilere para muhabbetleri girmemeli

Çok güzel söylemişsiniz eşimde benden böyle bi tepki beklemiyordu hatta bence takdir bile beklemiş olabilir güya arkadaşına iyilik yapıyor

Çok güzel söylemişsiniz eşimde benden böyle bi tepki beklemiyordu hatta bence takdir bile beklemiş olabilir güya arkadaşına iyilik yapıyor
Taktir edilecek bir tarafı yokki
Dünyanın binbir türlü hali var
İyiken kötü olmaya gerek yok
Kasa ücreti uçuk bir rakam da değil, altını olan okadarını göze alsın bir zahmet.

Bence çok haklısınız.
Kiralasinlar bir kasa koysunlar. Kasa kirasi atla deve degil.

Kv, esimin ve benim tum kibarca reddetmelerimize ragmen kiymetli takilarini bizim kasaya koydu.
Sonra ne mi oldu? Olur olmadik zamanlarda "kasadan yuzugumu getir","bunu geri kasaya gotur","kolyemi getir" diye izdirap oldu.
En bombasi da su; bir yakinimizin dugunune giderken kasadan set ve tum pırlanta yuzuklerini istedi. Hatta israr kiyamet, beni isten izin almak zorunda birakti. Goturdum verdim. Bir kac ay sonra muhabbet arasinda" kasadaki bilmem ne tasarim yuzugum.." diye anlatirken dedim ki"kasada yuzuk yok , hepsini size getirdim". Hayir getimedin dedi. Basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Anlatiyorum boyle böyle istediniz diye gorseniz kendinden bir emin,nuh diyor peygamber demiyor. Kp, " kiz getirdim diyo, icerdedir. Ben bakayim "dedi. Adama kızıyor ben bilmiyor muyum diye.
Sonuc ,yuzukler bir posedin icinde,bir cekmecenin icinden cikti. Ama her serde bir hayir vardir. Kasada kalan ne var ne yoksa goturdum verdim hepsini.
Siz siz olun kabul etmeyin.

Haklisiniz
Ne alaka şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…