- 3 Şubat 2018
- 25.889
- 111.402
- 598
Evli değil ki bu adam bekar yakında evlenecek parası da bu yüzden varRahat olun kadinin altinlari gonderecegini sanmam kizmistir kocasina.Erkek aklı işte
Ayyy inanmıyorum neler yaşamışsınız böyle hiç bişey olmazsa bile getir götür muhabbeti bile can sıkıcı bence. Birde sizi kötü hissettirmiş ki sizinki yabancı değil bizimki kaç yıllık arkadaş olursa olsun aileden biri değilKv, esimin ve benim tum kibarca reddetmelerimize ragmen kiymetli takilarini bizim kasaya koydu.
Sonra ne mi oldu? Olur olmadik zamanlarda "kasadan yuzugumu getir","bunu geri kasaya gotur","kolyemi getir" diye izdirap oldu.
En bombasi da su; bir yakinimizin dugunune giderken kasadan set ve tum pırlanta yuzuklerini istedi. Hatta israr kiyamet, beni isten izin almak zorunda birakti. Goturdum verdim. Bir kac ay sonra muhabbet arasinda" kasadaki bilmem ne tasarim yuzugum.." diye anlatirken dedim ki"kasada yuzuk yok , hepsini size getirdim". Hayir getimedin dedi. Basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Anlatiyorum boyle böyle istediniz diye gorseniz kendinden bir emin,nuh diyor peygamber demiyor. Kp, " kiz getirdim diyo, icerdedir. Ben bakayim "dedi. Adama kızıyor ben bilmiyor muyum diye.
Sonuc ,yuzukler bir posedin icinde,bir cekmecenin icinden cikti. Ama her serde bir hayir vardir. Kasada kalan ne var ne yoksa goturdum verdim hepsini.
Siz siz olun kabul etmeyin.
Aynen öyle. Getir götür bile bi noktadan sonra can sıkmaya basliyor.Ayyy inanmıyorum neler yaşamışsınız böyle hiç bişey olmazsa bile getir götür muhabbeti bile can sıkıcı bence. Birde sizi kötü hissettirmiş ki sizinki yabancı değil bizimki kaç yıllık arkadaş olursa olsun aileden biri değil
Yedek anahtar olsa da girilmiyor zaten. Kasa kimin adınaysa o girebiliyorEşinize çok güveniyor o zaman. Yedek anahtar falan aman deyim haa sakın
İnşallah engel olucamAynen öyle. Getir götür bile bi noktadan sonra can sıkmaya basliyor.
Umarim siz de bu isi savusturursunuz.
Benim de görümcemin ve annemlerin altınları bizim kasada. Annemlerin miktarı az, evde bulundurmaktan korkuyor diye ben tutmasınlar dedim. Eşimin de haberi var. Kağıt yazıp koymuş herkes içine. Görümcem de evlendiğinden beri beri bizim kasada. Onların miktarı fazla, kendileri tutsa daha iyiydi. Ama eşim koyalım deyince yok diyemedim. Güvenmemek tamamen verenlerin sorunu, beni ilgilendirmez. Tabi kasa ücretini hep ben ödüyorum, kimse de demiyor bir yıl da biz verelimFazla safça düşünüyor ikiside bence ama ilişkilere para muhabbetleri girmemeli
İşte sizlik bi durum yok. Yani eşinizle kavga etmeniz gereken bişey yokÖlüm olur kalım olur altınlar bizim üstümüzde olacak nasıl ispatlayacaklar o zaman ben onları da düşünüyorum aslında bir de yüklü bi miktar 10 20 bin değil
Bence boyle ıslere girmeyınArkadaşlar bankada kasamız var ve içinde birikimlerimiz var .Eşimin bi arkadaşı yakında evlenecek birikimleri olan altınlarını evde tutuyormuş eşimde bu zamanda evde tutulmaz bizim kasada dursun demiş.Bende bunu duyunca neden böyle bişey yaptın ölüm var kalım var neden böyle bi sorumluluk alacaz diye sordum eşim anlamadı en fazla yaza kadar durur zaten alırlar para lazım oldukça dedi.sizce haksız mıyım ?
Eşi kabul etmez muhtemelen. Ne alaka der?Eşim saçmalamış o da sevinmiş baya bu durumaKendileri de açsınlar bi kasa diyorum neden versinler kısacık zaman için kasa parası yazık diyor
Düğünden sonra geri koyarlar kalanini deseydinizEşim saçmalamış o da sevinmiş baya bu durumaKendileri de açsınlar bi kasa diyorum neden versinler kısacık zaman için kasa parası yazık diyor
Bende risk alamazdım açıkçası.Banka kasaları o kadarda yüksek değil.Arkadaşlar bankada kasamız var ve içinde birikimlerimiz var .Eşimin bi arkadaşı yakında evlenecek birikimleri olan altınlarını evde tutuyormuş eşimde bu zamanda evde tutulmaz bizim kasada dursun demiş.Bende bunu duyunca neden böyle bişey yaptın ölüm var kalım var neden böyle bi sorumluluk alacaz diye sordum eşim anlamadı en fazla yaza kadar durur zaten alırlar para lazım oldukça dedi.sizce haksız mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?