Banka kasasına başkasının altınını koyma

Benim kasamda baskasinin altinlari var. Istedikleri zaman isteyebilirler. Bunlar ama aile üyeleri ve verilen miktar belli. Bence böyle Birsey kabul etseniz kesinlikle miktar felan yazili tutulmali yoksa basiniz agirir

Ayyy inanmıyorum neler yaşamışsınız böyle hiç bişey olmazsa bile getir götür muhabbeti bile can sıkıcı bence. Birde sizi kötü hissettirmiş ki sizinki yabancı değil bizimki kaç yıllık arkadaş olursa olsun aileden biri değil

Haklısınız asla kabul etmeyin.Allah korusun bunun ölümü var yarın birgün vefat durumu olsa arkadaşınız altinlarini nasıl ispat edip alacak kasadan .

Aynen öyle. Getir götür bile bi noktadan sonra can sıkmaya basliyor.
Umarim siz de bu isi savusturursunuz.

Fazla safça düşünüyor ikiside bence ama ilişkilere para muhabbetleri girmemeli
Benim de görümcemin ve annemlerin altınları bizim kasada. Annemlerin miktarı az, evde bulundurmaktan korkuyor diye ben tutmasınlar dedim. Eşimin de haberi var. Kağıt yazıp koymuş herkes içine. Görümcem de evlendiğinden beri beri bizim kasada. Onların miktarı fazla, kendileri tutsa daha iyiydi. Ama eşim koyalım deyince yok diyemedim. Güvenmemek tamamen verenlerin sorunu, beni ilgilendirmez. Tabi kasa ücretini hep ben ödüyorum, kimse de demiyor bir yıl da biz verelim

Bence boyle ıslere girmeyın

Eşim saçmalamış o da sevinmiş baya bu duruma Kendileri de açsınlar bi kasa diyorum neden versinler kısacık zaman için kasa parası yazık diyor
Eşi kabul etmez muhtemelen. Ne alaka der?
Bence yani bu böyledir.
Şimdi iki taraflıda yaşanabilecek sorunları söylüyorum.
Siz kabul ettiniz aldınız kasaya koydunuz? Ama verdiniz ara ara icinden ,aldılar,yada öylece bekledi bir süre,sonra aldiklarında "bizim altınlarimız eksik"dediler. Aldıklarını unuttular vs. Bu sorumluluğu almaya deger mi bilemedim.
Öte yandan yine aldınız altınları,birşey oldu vermediniz,veremediniz. Eşiniz kullandı(şahsınıza söylemiyorum bunu sakın yanlış anlamayın,insanoğlu yani beşer şaşar demisler)yerine koyarım diye düşündü. İspat yok birşey yok hak iddia edemezler.
Bence iki taraf içinde uyku kaçıracak,huzursuz edecek bir durum. Uygunsuz hatta.
Ne kadar iyi niyetli olursanız olun bence olacak şey değil eşinizin iyi niyetli teklifi.
Kasa kiralasınlar zaten yıllık ödeniyor(en son öyleydi)erken alıp kullanmaları gerekirse altınlarin sağlam,güvenli durduğuna saysınlar. Cimriligin luzumu yok.

kendileri neden kasa kiralamıyorlar? engelleri ne?

Bende risk alamazdım açıkçası.Banka kasaları o kadarda yüksek değil.

Sonradan araları bozulursa ve iftira atarsa ne olacak ya da sizin eşiniz iftira atarsa fazla para çekti falan muhabbeti. Kabul etmeyin araya para girerse insanlar değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…