Banka kasasına başkasının altınını koyma

Belki ben yanlış düşünüyor olabilirim ama bu konu bana çok abartılmış gibi geldi.
Yani ben güvendiğim, kardeş gibi gördüğüm insanın kasasına koyarım altınımı. (gereksiz bir durum o ayrı bir mevzu ama)
Yada bir başkasına bu şekilde yardım etme imkanım varsa da ederim.

Altın miktarını yazılı bir şekilde teyit ederim, ettiririm vasiyet tarzında bana bir şey olursa diye önem babında.

demek ki size çok güveniyor. bence böylebir sorumluluk almayın içinden eksik çıakr sen aldın derler.
ayrıca resmi olarak kasalar garantili değil biliyor musunuz? yani deprem yangın sel vs olsa şube gitse, içinde ne olduğunu banka çalışanı dahi bilmediği için siz hiçbir hak talep edemezsiniz tabiki onlar da

Kesinlikle kafa ağrıtmaya gerek yok öyle pahalı bişeyde değil kasa

Maddi bişey olunca insan korkuyor para muhabbetlerini hiç sevmem

Çok tehlikeli çok.
Sakin kabul etmeyin. Ne olur ne olmaz, eksik der, sizin yüzünüzden zamanında satamadik, kullanamadik der. Kocası karısından habersiz kullansa kabak başınıza patlar. Kasaya koyacaksa az miktar da değildir. Bu zamandan sonra yardım edelim derken hırsızlıkla suçlanabilirsiniz

Eşim saçmalamış o da sevinmiş baya bu duruma Kendileri de açsınlar bi kasa diyorum neden versinler kısacık zaman için kasa parası yazık diyor
Yahu verecekleri yıllık 1000-1500TL kira. Düğünden sonra takılanları bozdurup nakde çevirmeyeceklerse zaten yine kasa tutmaları gerekecek? Ne değişecek ki yani?

Böyle bir teklifle ki seye gitmem, kimsenin kasasına da altınımı koymam. Dünyanın binbir türlü hali var, ne ben risk alayım ne başkası kötü olsun.

İçinde eksik olmasa bile eksik çıktı diyebilirler insanlar arkadaşlarına bu kadar güvenmemeli geçen Samanthanin konusunda gördük en yakın arkadaşı kuzeninin arabasının aynalarini kırmıştı yani gereksiz bir risk

Haklısın bacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…