• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banka

• Konu Sahibi Konu Sahibi oykusenbaykara
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

oykusenbaykara

Ziyaretçi
Kızlarrr:gitme:
Babamın maaşını çekcektik ayın 25inde çekemedik içerde 40 milyon vardı..onu çektik..
sonra bugün yine denedik maaaş gözükmüo bankaya müracat ettik bize avans çekildiğini ve tutarın 505 mlyn oldğnu sölediler..
Ve çekilmiş bişe idda edemezsiniz dediler kızlar yardım edin bu garibanım maaşı olmadan 1 ay nasıl ev geçindircek:gitme:

Kim çeker nasıl çeker... bankamatik kartı kimdeydi, şifresini sizden başka bilen varmı???
Başka türlü mümkün değil...

Sizden biri çekmiş,aşikar.
Kart kimdeydi bu süreçte..?
Banka size ne zaman ve hangi şubeden çekildiğini açıklamak durumunda.

şifresi 1234 cnm yaşlı diye öle yapmışlar kart kendindeydi ...bilemiorum cnm delircez

Her banka da kamera vardır hesap hareketlerine bakın saat kaçta hangi şubeden çekilmişse görün.

cok üzüldüm ya yazik adamin parasi gitti...haangi tarihte cektigini söylemiyor mu?
ya kim cekebilir ki?
acaba parayi cekti kendiside almadan gidince arkadan birimi aldi oda olmaz ama ne oldu ki ya yazik

Delirmeyin işte şubeye gidin durumu anlatın hangi gün hangi şubeden çekildiğini öğrenin.
Ya komşunuz bir akrabanız bir kötülük yaptı size yada çok yaşlıysa kendi çekmiş unutmuştur diyeceğim ama saçma..

Canım şube çekilmiş bişe yapamayız artık dedi görüştüm amabilgim yok ya ezdi attı adam beni

sende ezdirme tatlım kendini gidip anlat durumu kameradan bak zor bişey değil direk öğrenmiş olursun kim çekmiş almış!

Canım şube çekilmiş bişe yapamayız artık dedi görüştüm amabilgim yok ya ezdi attı adam beni

Ya ne demek çekilmiş birşey yapamayız.
Nereden ne zaman çekildiği anlatmak zorunda,araştırmak zorunda.
Ezdirme kendini sende üste çık..!

saçmalamasınlar! sana yardımcı olmak zorundalar. Babanı da al git oraya, o olmadan bilgi vermezler. Gideceksin diyeceksin ki bu hesabın hesap hareketlerini çıkarın. onlar sana liste verecekler. hangi tarihte saatte kaç lira çekildiği yazacaktır..

yardımcı olmazlarsa, müşteri hizmetlerini arayın. Hak hukuk var yahu. bu bilgileri vermek zorundalar babanıza.

Ya ne demek çekilmiş birşey yapamayız.
Nereden ne zaman çekildiği anlatmak zorunda,araştırmak zorunda.
Ezdirme kendini sende üste çık..!

Katılıyorum , nereden ne şekilde çekildiği öğrenilebilir biraz diretmen lazım gerekirse ilgilenilmiyo diyerek amirine şikayet tmekle tehtid et o ezeni..

Canım dökümanı en geç çarşamba günü çıkarırım dedi...
Ve kamre kaydı döküman haricinde gözlerini korkutcak bir durumumda yok ne malum personelin almadğı

ne demek ezip attı beni
hakkın arayacaksın arkadaşım!
babanı da yanında götür giderken
karta ait hesap hareketlerini isteyeceksin, bunu çıkarıp göstermek zorundalar!
az para mı, yazık günah değil mi???
bu şekilde yok ezdi beni, yok parayı çekmişler bir şey yapamayız deyip köşeye çekilirsen daha çok ezilirsin bunu da unutma!

Ve kamre kaydı döküman haricinde gözlerini korkutcak bir durumumda yok ne malum personelin almadğı

kamera kaydında herşey çıkar ortaya
o karttan saat kaçta para çekildiği ve kamera kayıtlarının saati
bunları karşılaştırmak zor olmasa gerek

parayı vermeyecekler ama kızlar garibim babam 1 ay napıcak of

Allah Allah..
10 dakikalık bir iş bu,niye bekletiyorlar ki.. Hangi banka bu..?
babam arada yapar bunu bankamatikten bakmamak için içerden ister dökümanı herşey çıkar ortaya.
Sizin işte bir gariplik var.

belki bankanın hatası? belki hesaplarda yanlışlık oldu. oraya gidip hesap dökümlerini almadan bilemezsiniz............

savcılığa bildir polisler alabilir ancak kayıtları incelesinler saati dakikasına kadar buşunur herşey. ama bankacıların yetkisi dışında kayıtları müşteriye veremezler ancak polise verebilirler. avans hesabı diye hesap oluyor onu kendi parası sanıp önceki aylarda çektiyse onunda fazi birikmiş durmuştur en sonunda avans hesabını kapatmışlardır. böylece içeriye borcu kalmamıştır ama maaşıda kalmamıştır. habersiz avans hesabı açılması konusunda şikayet edebilirsiniz müşteri hizmetlerine. bunun dışında eğer avans hesap açılmışsa ve bikaç ay önce avanstan para çekip içeri borçlanılmışsa yapacak birşey yoktur.

Back
X