Anlıyorum herkes öyle söylüyor. Ama katip arkadaşlar da aynı şeyleri söylüyor. İşsizliktense her işi yaparım ben hiçbiri işsizlikten kötü olamaz diye düşünüyorum. Ama acaba hangisi kötünün iyisi :)Eski bankacıyım. İstifa ettiğim günkü rahatlamayı hayat boyu çok az yaşamışımdır... Aşırı bir satış baskısı ve saçma sapan insanlara maruz kalıyorsunuz.
Kuzenim hala bankacı. 9 yıldır aynı bankada. Aldığı maaş 3500. Kız terfi alabilmek için 1,5 yıldır bebek istemesine rağmen erteliyor. Bu dönemde de vermediler. Üstelik çok başarılı olmasına rağmen...Yerinizde olsam kesinlikle katipliği seçerdim.
Özel mi devlet bankası mı? Ama işsizlik daha zorBankada çalışıyorum istifa etmeyi düşünüyorum gerisini siz anlayın artık .
Katiplik bankacılıktan beter diyorlar amaTabiki katiplik.... Bankacılık problem (10 yıl önce özel bankadan istifa eden tecrübe konuşuyor)
Aaaaa, bak bunu bilmiyorum.... Neden beter... Yani banka faciasını görünce daha beteri olamaz diyordum... Katipliğin negatif yönleri neler....Katiplik bankacılıktan beter diyorlar ama
Şimdi hangi ortamda olacaksın, amirin nasıl olacak, çalışma arkdşların nasıl olacak... İşsizlik mi iyi yoksa mobbingli iş ortamı mı iyi tüm bunları içine girmeden bilemezsin... Umarım çok güzel bir iş ortamın olur ve bizim yaşadıklarımızı yaşamazsın.... Bol şanslarAnlıyorum herkes öyle söylüyor. Ama katip arkadaşlar da aynı şeyleri söylüyor. İşsizliktense her işi yaparım ben hiçbiri işsizlikten kötü olamaz diye düşünüyorum. Ama acaba hangisi kötünün iyisi :)
Katip tanıdığım yok, nesi beter bilmiyorum. Bankacılık hem yoğun, hem hedef baskısı var. Kamu bankasında gişedekilerin bile kredi kartı hedefi var artık. Özelden bir farkı kalmadı derdim ama özel bankalardan daha yoğun. Bir gün yakındaki bir şubeye gidin görün, kalabalıktan içeri girilmiyor. Maaşları iyi mi kötü mü diye sorarsan, o çalışmaya az bile.Katiplik bankacılıktan beter diyorlar ama
Katiplikte satış baskısı yoktur, müşteri kaprisi yoktur heraldeAnlıyorum herkes öyle söylüyor. Ama katip arkadaşlar da aynı şeyleri söylüyor. İşsizliktense her işi yaparım ben hiçbiri işsizlikten kötü olamaz diye düşünüyorum. Ama acaba hangisi kötünün iyisi :)
Size katiliyorum ozellikle birde emeklilik sartlarina iyi bakmak lazim.Emeklilkte cift sandiktan maas alan emekliler gercekten cok sansli. Ulkemiz emekli maaslari ile mukayese edilirse ozellikle.her bankanin emeklilik sonrasi sartlari da ayni degildir. Para genclikte de lazim,yaslilikta da..Konu sahibi bence yukselme sartlari, maas vb.hepsini iyice arastirin.Terfi isleri sinavla oluyorsa daha adil oluyor ayricaYani şimdi bankacılık da ne yani? Benim annem bankacıydı, tamam şartlar zor belki ama çift maaşı bayramda ikramiyesi olan ve oldukça güzel bir emekli maaşı almasına vesile olan bir bankadan emekli oldu. Girip gişede ömür bitircekseniz zor tabi. Ama katiplik de kolay değil bi arkadaşım katip icraya falan gidiyorlar mesela. Ayrıca toplumda saygınlığı açısından bankacılığı tercih ederdim ben. Çalışma yoğunluğu olarak ikisinin de farkı olduğunu düşünmüyorum.
Ben de onu diyorum bankada fatura ödemeye gelen bile kendini özel müşteri sanıyor. ATM’den para yatırmasını bilmeyen müşteri bankanın internet sitesinden şikayet etmesini biliyor.Katiplikte satış baskısı yoktur, müşteri kaprisi yoktur heralde
Devlet bankası. Gişede başlayacağım ama sınavlar ile yükselmeye bakacağım Tabiki. Yükselme şansı bana cazip geliyor. Bir de prestijli bir iş gibi geliyor gözümeYani şimdi bankacılık da ne yani? Benim annem bankacıydı, tamam şartlar zor belki ama çift maaşı bayramda ikramiyesi olan ve oldukça güzel bir emekli maaşı almasına vesile olan bir bankadan emekli oldu. Girip gişede ömür bitircekseniz zor tabi. Ama katiplik de kolay değil bi arkadaşım katip icraya falan gidiyorlar mesela. Ayrıca toplumda saygınlığı açısından bankacılığı tercih ederdim ben. Çalışma yoğunluğu olarak ikisinin de farkı olduğunu düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?