Bankacı hanımlar var mı?

lısede staj yaptım bankada. çok naıf tatlı bır abla geldı.guzel ,heveslı ,heyecanlı.
müşteri geldi arsız.bağırdı adam .bır hafta olmuş daha.
bankacı diğer teyzeler boyle olmaman lazım, ohoooo daha nelerı gelecek boyle olmaz ama !körüklediler ve bır ay olmadan ıstıfa etti. neymiş babası zengın tabı ıstıfa eder tabi..devlet bankasıydı bı zamanlar.

hayatınıza hep bekar devam etmeyi düşünüyosanız bankacılık, ama ilerde aile kurup anne olmak istiyosanız katiplik diyorum..iki meslekten de tanıdıklarım var her mesleğin zorlukları var da bankacılık anne için çok çok zor, hem çocuk açısından hem anne açısından..banka mesaisi geç bitiyor eve yetiş yorgun argın yemek,bulaşık ev işi derken çocuğa vakit kalmıyor beraber zaman geçiremiyorsunuz..katiplikte ara sıra mesaiye kalma var onunda ücretini alıyosunuz zaten daha erken mesai bitiyor kafanız bankadaki gibi işle dolu ve yorgunlukla gitmiyosunuz eve ve katiplikte de sınavla yükselme var..karar sizin hakkınızda hayırlısı olsun...

Halk bank. O imaj var haklısınız. Bir de sağlık olayı beni cezbediyor açıkçası. Ben sık sık hastalanan bir tipim, havadan nem kapıyorum. Ve artık hastaneye para ywtiştiremiyorum
Halkbank'ın ücret politikası sosyal ve yan hakları kesinlikle iyi.kidem aldıkça iyi kazanırsınız.ozel bankalar gibi atılma stresiniz de olmaz.yemek odeneginiz özel saglik sigortaniz vs de iyi olur.

Ben de bankacılığı bilmem
Kati bim ve Tavsiye etmiyorum, hemen hemen heryer yoğun ve stresli. Gece otopsi... nöbetler (izinliyim şuan)

hayatınıza hep bekar devam etmeyi düşünüyosanız bankacılık, ama ilerde aile kurup anne olmak istiyosanız katiplik diyorum..iki meslekten de tanıdıklarım var her mesleğin zorlukları var da bankacılık anne için çok çok zor, hem çocuk açısından hem anne açısından..banka mesaisi geç bitiyor eve yetiş yorgun argın yemek,bulaşık ev işi derken çocuğa vakit kalmıyor beraber zaman geçiremiyorsunuz..katiplikte ara sıra mesaiye kalma var onunda ücretini alıyosunuz zaten daha erken mesai bitiyor kafanız bankadaki gibi işle dolu ve yorgunlukla gitmiyosunuz eve ve katiplikte de sınavla yükselme var..karar sizin hakkınızda hayırlısı olsun...
Sağolun. Banka ile katiplik arasında 1 saat var. Banka 6da katiplik 5te bitiyor. Ama katiplikte sık sık mesai durumu oluyormuş o da var

Eşim bankacılıktan istifa etti. İnanılmaz rahatladık. İki arkadaşım var, devlet bankasında çalışan. Biri tuttuğunu koparan, herşeyi başarabilen bir kız, yıllardır yükselemedi. 2 evladı var, her hamilelik ve doğum dönemlerinde başkalarını yükselttiler. Sıkıntı olunca rapor veya izin alamıyor çünkü kıyamet kopuyor bankasında. Resmen çocuklara annesi bakıyor. Akşam çıkışta anneye gidiyorlar. Yemek falan, yatmaya eve gidiyorlar, sabah bebeler yine anneye. Diğer bekar erkek, 5 yılda bütün saçları bembeyaz oldu 37 yaşında şu an koordinatör. Öte yandan doğuda katiplik yapan bir arkadaşım var. O da bekar erkek. Çok mutlu. Hayatımda bundan iyi karar vermemiştim, çok rahatım diyor. Ayrıca katiplik memurluk, sen bankaya yinede pek güvenme, seni atmasalar bile süper mobing yapıp istifa ettirebilirler, eşime yaptıkları gibi.
Şuan ikisi de sözleşmeli :/ bilemedim ki o kadar farklı yorumlar var ki. Katip olup ateş püskğren de var bankayı seç diyen de var. Bankayı seçme katiplik daha iyi diyende var.

Bankacilik dunyanin en zor mesleklerinden biridir , cok calisirsiniz , asiri streslidir , aksam mesaisi olur , hafta sonu toplantisi olur
Ama kariyer olarak onu cok aciktir , devlet bankasini bilmiyorum ama ozel bankalarda isinizde iyiyseniz maasi cok iyidir , ozel saglik sigortasi vardir , ameliyat olursunuz , dogum yaparsiniz 5 kurus odemeden hastaneden cikarsiniz , cocuklariniz olunca onlarin da ozel saglik sigortasi olur
Maas gecikmesi , odenmemesi gibi bir durum olmaz , sgk niz maasniz ne kadarda onun uzerinden yatar , prim sistemi vardir , basariliysaniz her sene priminizi alirsiniz , maddi olarak cok rahat edersiniz ama stres , yogun calisma , cesit cesit insanla ugrasma vs vs
Buna karar vermesi gereken sizsiniz , maddiyat ve kariyer mi yoksa huzur mu ?

Nerede katip siniz acaba? Sık sık nöbetler oluyor mu mesela ayda kaç gün nöbet et, mesai durumları oluyor
İstanbulda bşldm, akşamları kalıyorduk hep
Şimdi Küçük yerin ilçesindeyim büyük yer kadar olmasa da,
Yine mesai (ek ücret yok) nöbt oluyo hemen sıra geliyo aZ kişiyiz. Gece otopsiye git
Nöbet haftalık sürüyo 24 saat
Büyük yrrlerde nöbet senede bir geliyo
Katiplijte rahatım diyen %20 dir
SiZ yine araştırın

Bankacilik dunyanin en zor mesleklerinden biridir , cok calisirsiniz , asiri streslidir , aksam mesaisi olur , hafta sonu toplantisi olur
Ama kariyer olarak onu cok aciktir , devlet bankasini bilmiyorum ama ozel bankalarda isinizde iyiyseniz maasi cok iyidir , ozel saglik sigortasi vardir , ameliyat olursunuz , dogum yaparsiniz 5 kurus odemeden hastaneden cikarsiniz , cocuklariniz olunca onlarin da ozel saglik sigortasi olur
Maas gecikmesi , odenmemesi gibi bir durum olmaz , sgk niz maasniz ne kadarda onun uzerinden yatar , prim sistemi vardir , basariliysaniz her sene priminizi alirsiniz , maddi olarak cok rahat edersiniz ama stres , yogun calisma , cesit cesit insanla ugrasma vs vs
Buna karar vermesi gereken sizsiniz , maddiyat ve kariyer mi yoksa huzur mu ?
Huzur önemli Tabiki. Ama katip olanlarda huzursuz

İstanbulda bşldm, akşamları kalıyorduk hep
Şimdi Küçük yerin ilçesindeyim büyük yer kadar olmasa da,
Yine mesai (ek ücret yok) nöbt oluyo hemen sıra geliyo aZ kişiyiz. Gece otopsiye git
Nöbet haftalık sürüyo 24 saat
Büyük yrrlerde nöbet senede bir geliyo
Katiplijte rahatım diyen %20 dir
SiZ yine araştırın
Ahh hepinize inanıyorum. Ama kimi bankacılığı seçme katip ol rahat ol diyor. Kimi katiplikte aynı zorlukta diyor

Huzur önemli Tabiki. Ama katip olanlarda huzursuz
Katiplik hic bilmedigim bir meslek yorum yapamam ama bankacilik cok zor , eger hirsli bir insansaniz , insanlarla iliskileriniz iyiyse , stres yonetiminde basariliysaniz keyifle yaparsiniz
Ancak naif bir insansaniz , hirsiniz yoksa kesinlikle mutsuz olur ve dayanamaz istifa edersiniz
Cok mutlu bankaci arkadaslarim var , annem babam bankaciydi hala ozlemle anarlar mesleklerine asiktirlar ama 2 ay calisip kosarak kacan arkadasim da var
Tamamrn insanin karakteriyle ilgili bir durum

bankada kasa kapanmayınca da çıkamıyorsun.dalgınlıkla müşterıye verılen buyuk meblağlar çok oluyor boyle şeyler.stress

Benim annemle babam emekli bankacı. Çok zor olduğunu biliyorum. Herkesin yapabileceği bir iş değil kesinlikle.

Back
X