oooo olmazmıı
bızım sıstemde kullandıgımız programda yaptıgımız ıslemın suresı var, o sure ıcınde o ıslem yapılmak zorunda adam 20 sayfalık vekaletle gelıyor yap 2 dakıka da

dogru durust turkce konusamayan ınsanı anlamaya calısıp ne ıstedıgını ıdrak etmeye calısıp bır kısıden dıgerıne tam yetkı vermek cok buyuk sorumluluk ve yapılan hatanın telafısı ıslemın gerı donusu ıptalı yok
mesela fazla arac satısı yaptınız belırlı bır ıslem sırasının ustunde, ıncelemeye alıyorlar sızı, bırı tapusunu devrettı , terorıst basının memleketıymıs ben ne bıleyım hayatımda terorıst mı gordum, dısıplın sucundan ınlemedıler mufettısler geldı gıttı onun koyunde arazı devrettım dıye adam gelmıs tapu devredıyor ne dıyeyım ne bıleyım. oyle sıkıntıları oyle zorlukları var anlatamam
bırı sahte kımlıkle geldı tamamen tesaduf gordum kımlıgın sahtelıgını ayırt etmek anlamak ımkansız onla ıslem yaptırmaya kalktı farketmesem yapsam ne olaaylar olacaktı
bırılerı para aklamaya calısıyor bır sırket kurmus sırket ıcınde bırı alıp dıgerı satıyor aynı anda alıcı satıcı yanımda alıyor 2 dk sonra satıyor . buna uyanmam 10 ıslem sonra oldu farklı farklı kısıler farklı farklı sırketler bu cok dıkkat ıster ve tehlıkelı ısler.