Bankacı hanımlar var mı?

Eşim bankacı evet maaşı iyi Turkiye ortalamasina gore. Cift maas ikramiye ve en onemlisi bizim de vazgecemedigimiz ozel saglik imkanlari. En iyi hastaneye gidiyoruz bin kusurluk fatura cikiyor ama tek kurus odemiyoruz super yani. Esim eve 7.30 da geliyor calistigi yer uzak. 10 gibi uyut cok yorucu meslek. Hedef baskisi cok fazla. Klasik memurlugu tercih ederdik

Görümcem devlet bankasında memur. Evet dediğiniz gibi özel hastanelerden çok uyguna muayene oluyor hatta çocuklarını kendi üzerine geçirdi muayenesi özel de olsun diye acı... gibi bir hastanede 20 tl katılım payı ödüyor sadece. Gözlerini çizdirdi geçen sene numarası baya vardı normalde 6 bin olan ameliyata 800 tl ödedi Doğum yaptı sezeryanla 8 bin olan ücrete bin tl ödedi. Bu tür Avantajları çok güzel ama devlet bankası da olsa satış hedefi var

Bankacılıktan istifa etmiş biri olarak bankacılık gerçekten zor ama şuben çok onemli.çok severek çalıştığım şube de oldu her gün ağladığım da.ha özel sektör sana verdiği ücreti fazlasıyla öıkarıulr.hangi banka o da önemli.sen devlet demişsin o yüzden bankayı seçerdim sanırım.toplumda katiplikten daha saygın bir imajı var.

Arkadaşlar aranızda bankacı var mı acaba? İş yoğunluğu vs nasıl, evlenince çocuk olunca çok mu sıkıntılı olur?
Yanlış anlaşılmasın böyle işsiz bir ortamda bende her işi yaparım. Ama bunu sorma sebebim şu. Ben hem katiplik hem banka sınavını kazandım (devlet bankası), birini seçmem gerekecek. Belki bu işlerde çalışan birileri varsa bana yardımcı olur diye konu açtım. Özellikle bir kadın için hangisi daha avantajlı olur?
benim arkadaşımda katiplikten istifa etmeye hazırlanıyor

Arkadaşlar aranızda bankacı var mı acaba? İş yoğunluğu vs nasıl, evlenince çocuk olunca çok mu sıkıntılı olur?
Yanlış anlaşılmasın böyle işsiz bir ortamda bende her işi yaparım. Ama bunu sorma sebebim şu. Ben hem katiplik hem banka sınavını kazandım (devlet bankası), birini seçmem gerekecek. Belki bu işlerde çalışan birileri varsa bana yardımcı olur diye konu açtım. Özellikle bir kadın için hangisi daha avantajlı olur?
Tabiki katiplik, bankanın yanına bile yaklaşma, net

Merhaba , Ben halkbank genel müdürlükte çalışıyorum ataşehir de 😊
Dün 6.yılım doldu.
Şube hakkında bilgim yok çok yoğun diyorlar ama genel müdürlük daha rahat .
Ben servis asistanı olarak başladım 4 yılım dolunca sinava girdim ama kazanamadim . Geçtiğimiz ay yine sınava girdim kazanamadım benden ötürü:)))
Çalışırsanız terfi alırsınız ..
Özel sağlık sigortası bizim. Istediğim özel hastanelerine gidiyorum . Çok rahat .
3 ayda bir ikramiye , yilda bir kez temettü hakkımız var . 450 tl setcard yükleniyor.. ilk 5 yıl 15 gün izin 5 yildan sonra 22 gün izin . BES hesabım var mesela ben 200 tl ödüyorum bankamız da 80 tl ekliyor .
Bana göre şartları çok iyi . Şükrediyorum hep ... hiç memnun olmayanda var ...

6:00 paydos , 6:30 da servis hareket ediyor .

Ben 5 sene kadar anadolu yakasında oturuyordum 7de evde oluyordum ..avrupa yakasına taşındım 5 ay önce ve dün 9 'da evde oldum ....
Istanbulun trafiği ....
Avrupa yakası oturanlar için kötü . Anadolu yakasında oturuyorsan sorun yok :) birde ilk şubede başlayacaksan 1 2 yıl çalışıp gm ye tayin alabiliyorsun diye biliyorum . Yada nakit operasyon merkezlerine , bölge koordinatörlüğüne..

Yoğunluk heryerde var ama çok sık mesaiye kalma durumu yok bizde. Birime göre değişir tabii . Sadece yılsonunda mesaiye kalıyorum . Çalışma ortamım, rkadaslarim iyi .. işimi seviyorum .. kısacası iyi ki banka ile yolum kesişti diyorum ...

Hakkınızda hayırlısı olsun 😊

kuzenim çalışıyor girmek için torpil kullandılar. girdi mesleğinde başladı birkaç senedir aktif fakat hiç mutlu değil işe gitmek istemiyorum, lanet olsun diyip duruyor. şimdi gişe denilen yere vermişler daha da gergin. belki evli olmasaydı ayrılırdı işinden...

Bankacılıktan istifa etmiş biri olarak bankacılık gerçekten zor ama şuben çok onemli.çok severek çalıştığım şube de oldu her gün ağladığım da.ha özel sektör sana verdiği ücreti fazlasıyla öıkarıulr.hangi banka o da önemli.sen devlet demişsin o yüzden bankayı seçerdim sanırım.toplumda katiplikten daha saygın bir imajı var.
Halk bank. O imaj var haklısınız. Bir de sağlık olayı beni cezbediyor açıkçası. Ben sık sık hastalanan bir tipim, havadan nem kapıyorum. Ve artık hastaneye para ywtiştiremiyorum

Merhaba , Ben halkbank genel müdürlükte çalışıyorum ataşehir de 😊
Dün 6.yılım doldu.
Şube hakkında bilgim yok çok yoğun diyorlar ama genel müdürlük daha rahat .
Ben servis asistanı olarak başladım 4 yılım dolunca sinava girdim ama kazanamadim . Geçtiğimiz ay yine sınava girdim kazanamadım benden ötürü:)))
Çalışırsanız terfi alırsınız ..
Özel sağlık sigortası bizim. Istediğim özel hastanelerine gidiyorum . Çok rahat .
3 ayda bir ikramiye , yilda bir kez temettü hakkımız var . 450 tl setcard yükleniyor.. ilk 5 yıl 15 gün izin 5 yildan sonra 22 gün izin . BES hesabım var mesela ben 200 tl ödüyorum bankamız da 80 tl ekliyor .
Bana göre şartları çok iyi . Şükrediyorum hep ... hiç memnun olmayanda var ...

6:00 paydos , 6:30 da servis hareket ediyor .

Ben 5 sene kadar anadolu yakasında oturuyordum 7de evde oluyordum ..avrupa yakasına taşındım 5 ay önce ve dün 9 'da evde oldum ....
Istanbulun trafiği ....
Avrupa yakası oturanlar için kötü . Anadolu yakasında oturuyorsan sorun yok :) birde ilk şubede başlayacaksan 1 2 yıl çalışıp gm ye tayin alabiliyorsun diye biliyorum . Yada nakit operasyon merkezlerine , bölge koordinatörlüğüne..

Yoğunluk heryerde var ama çok sık mesaiye kalma durumu yok bizde. Birime göre değişir tabii . Sadece yılsonunda mesaiye kalıyorum . Çalışma ortamım, rkadaslarim iyi .. işimi seviyorum .. kısacası iyi ki banka ile yolum kesişti diyorum ...

Hakkınızda hayırlısı olsun 😊
Ben istanbulda değilim, trafik sorunum olmaz yani şubeden eve en fazla 20 dakikada evde olurum :) evet sizin bahsettiğiniz avantajlar benim için maaştan vs daha önemli. Peki siz evli misiniz, o saatlerde çıkıp eve gidince nasıl yetiştiriyorsunuz

kuzenim çalışıyor girmek için torpil kullandılar. girdi mesleğinde başladı birkaç senedir aktif fakat hiç mutlu değil işe gitmek istemiyorum, lanet olsun diyip duruyor. şimdi gişe denilen yere vermişler daha da gergin. belki evli olmasaydı ayrılırdı işinden...
İşin tuhaf yanı katipler de aynı şeyi söylüyor :) kolay iş yok sanırım. Yine de özel sektörden daha iyidir ikisi de diye düşünüyorum.

Ben istanbulda değilim, trafik sorunum olmaz yani şubeden eve en fazla 20 dakikada evde olurum :) evet sizin bahsettiğiniz avantajlar benim için maaştan vs daha önemli. Peki siz evli misiniz, o saatlerde çıkıp eve gidince nasıl yetiştiriyorsunuz

1 yıllık evliyim :)
Genelde 8 de evde oluyorum cok nadir 9. Yemekleri akşamdan hazırlıyorum. Evde yok ise kayinvalidemde, annemde yiyoruz .. eşim benden önce varıyor eve bazen o yapıyor yemekleri ..
Başlarda çok zorlandım ama artık alıştım sıkmıyorum kendimi suan . Çünkü ev aldik mecburuz çalışmaya:))) istesem tayin alabilirim de bu binada kurulu duzenim var cok alistim . Yaptigim is benimle butunlesti tek calisiyorum .. o yuzden tayin fikrine sicak bakamiyorum ..
Ama çocuk olunca nasil olacak onu düşünüyorum:))

1 yıllık evliyim :)
Genelde 8 de evde oluyorum cok nadir 9. Yemekleri akşamdan hazırlıyorum. Evde yok ise kayinvalidemde, annemde yiyoruz .. eşim benden önce varıyor eve bazen o yapıyor yemekleri ..
Başlarda çok zorlandım ama artık alıştım sıkmıyorum kendimi suan . Çünkü ev aldik mecburuz çalışmaya:))) istesem tayin alabilirim de bu binada kurulu duzenim var cok alistim . Yaptigim is benimle butunlesti tek calisiyorum .. o yuzden tayin fikrine sicak bakamiyorum ..
Ama çocuk olunca nasil olacak onu düşünüyorum:))
O zaman da 2 sene ücretsiz izin alırsın :) 2 yaşına gelen çocukta halledilir kreş vs :)

Özel bankalarda hamile kalınmaması şartı olduğunu biliyorum (hamile ise çıkış veriyorlarmış görüyoruz haberlerde, mülakatta da elenme sebebiymiş) ama devlette nasıl olur bilmem. Yine de katiplik bankacılığa göre daha iyi gibi. Banka da hesap şaşsa bile dert açar başına.

Eşim bankacılıktan istifa etti. İnanılmaz rahatladık. İki arkadaşım var, devlet bankasında çalışan. Biri tuttuğunu koparan, herşeyi başarabilen bir kız, yıllardır yükselemedi. 2 evladı var, her hamilelik ve doğum dönemlerinde başkalarını yükselttiler. Sıkıntı olunca rapor veya izin alamıyor çünkü kıyamet kopuyor bankasında. Resmen çocuklara annesi bakıyor. Akşam çıkışta anneye gidiyorlar. Yemek falan, yatmaya eve gidiyorlar, sabah bebeler yine anneye. Diğer bekar erkek, 5 yılda bütün saçları bembeyaz oldu 37 yaşında şu an koordinatör. Öte yandan doğuda katiplik yapan bir arkadaşım var. O da bekar erkek. Çok mutlu. Hayatımda bundan iyi karar vermemiştim, çok rahatım diyor. Ayrıca katiplik memurluk, sen bankaya yinede pek güvenme, seni atmasalar bile süper mobing yapıp istifa ettirebilirler, eşime yaptıkları gibi.

Bu çok kişisel bir karar ben olsam burada söylenenlere göre karar almam. almasanız bile etkilenebilirsiniz. Seveceğiniz işi yapmalısınız hangi iş kolay ki? Bizim memlekette herkes kendi işinin zor olduğundan bahseder ağlar sızlanır. Mesela ben öğretmenim kimine göre kebap iş. Oh ne güzel. Ama bana sorsan zor meslek. O yüzden seveceğiniz işi seçin.

Back
X