Merhaba , Ben halkbank genel müdürlükte çalışıyorum ataşehir de

Dün 6.yılım doldu.
Şube hakkında bilgim yok çok yoğun diyorlar ama genel müdürlük daha rahat .
Ben servis asistanı olarak başladım 4 yılım dolunca sinava girdim ama kazanamadim . Geçtiğimiz ay yine sınava girdim kazanamadım benden ötürü:)))
Çalışırsanız terfi alırsınız ..
Özel sağlık sigortası bizim. Istediğim özel hastanelerine gidiyorum . Çok rahat .
3 ayda bir ikramiye , yilda bir kez temettü hakkımız var . 450 tl setcard yükleniyor.. ilk 5 yıl 15 gün izin 5 yildan sonra 22 gün izin . BES hesabım var mesela ben 200 tl ödüyorum bankamız da 80 tl ekliyor .
Bana göre şartları çok iyi . Şükrediyorum hep ... hiç memnun olmayanda var ...
6:00 paydos , 6:30 da servis hareket ediyor .
Ben 5 sene kadar anadolu yakasında oturuyordum 7de evde oluyordum ..avrupa yakasına taşındım 5 ay önce ve dün 9 'da evde oldum ....
Istanbulun trafiği ....
Avrupa yakası oturanlar için kötü . Anadolu yakasında oturuyorsan sorun yok :) birde ilk şubede başlayacaksan 1 2 yıl çalışıp gm ye tayin alabiliyorsun diye biliyorum . Yada nakit operasyon merkezlerine , bölge koordinatörlüğüne..
Yoğunluk heryerde var ama çok sık mesaiye kalma durumu yok bizde. Birime göre değişir tabii . Sadece yılsonunda mesaiye kalıyorum . Çalışma ortamım, rkadaslarim iyi .. işimi seviyorum .. kısacası iyi ki banka ile yolum kesişti diyorum ...
Hakkınızda hayırlısı olsun