- 23 Mart 2017
- 272
- 71
- 98
- 29
- Konu Sahibi Siyahruhluu
-
ben de sayısal lotoda ki büyük ikramiyeyi tutturmak istiyorum acaba ben de mi günahkarımKızlar merhaba yakın zamanda bir devlet bankasının sınavı oldu girdim olması için dua ediyorum ve 7 günlük ayet-el kürsi okumak istiyorum açıklanana kadar sizce günaha mi giriyorum başka çarem yok ordan başka yerde çalışamam bölümümden dolayı ilerde daha iyi bir iş bulursam bırakırım diyorum hep maddi durumlardan dolayı bir an önce ise girmem gerekiyor sizce yanlış mi yapıyorum?
Dalga amacli yazdıysanız kâle almiycamben de sayısal lotoda ki büyük ikramiyeyi tutturmak istiyorum acaba ben de mi günahkarım
Bunun neresi gunah olsun anlayamadim.Kızlar merhaba yakın zamanda bir devlet bankasının sınavı oldu girdim olması için dua ediyorum ve 7 günlük ayet-el kürsi okumak istiyorum açıklanana kadar sizce günaha mi giriyorum başka çarem yok ordan başka yerde çalışamam bölümümden dolayı ilerde daha iyi bir iş bulursam bırakırım diyorum hep maddi durumlardan dolayı bir an önce ise girmem gerekiyor sizce yanlış mi yapıyorum?
Dinimizce bankada calismak haram ya hani ?Bunun neresi gunah olsun anlayamadim.
kusura bakmayın da öyle bi soru sormuşsunuz ki gülmiycek gibi değilDalga amacli yazdıysanız kâle almiycam
ne günahı ya?
Hey yarabbi ben mi salagim yoksa siz mi okumuyorsunuz?kusura bakmayın da öyle bi soru sormuşsunuz ki gülmiycek gibi değilne günahı ya neyin günahı
dini konu açmak yasak site deHey yarabbi ben mi salagim yoksa siz mi okumuyorsunuz?
Ne gereksiz bir ayrıntısın sen ya
Öyle miymiş yeni duydum.Dinimizce bankada calismak haram ya hani ?
Niye siteyi ateistler mi yönetiyor ahahahahadini konu açmak yasak site de
Halbuki siz nasil gereklisiniz? InanilmazNe gereksiz bir ayrıntısın sen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?