Bankanın hakem heyeti kararına itirazı

Demek ki konu hakkında yeterli bilgiye sahip değildi arkadaş. O an dekont ücretini hemen iade etmese bile masrafınızı hesabınıza iade etmek zorunda diye biliyorum. Çünkü bu yasallaşmış bir tüketici hakkı artık. Mahkemeye açıklayıcı bi yazı yazıp dekont ücretini de ayrı kalemde müşteriye iade ediyorduk.

Benim olayımda da banka thh nin onayladığı miktardan dekont ücretinin yarısını hesabıma yatırıp diğer yarısı için bana dava açmayı uygun görmüş anlamıyorum gerçekten O kadar belli ki kötü niyet ve bu tür hakkını arayan müşterilere ders olsun der gibi göz korkutmaya çalıştığı bankanın.
Umarım sonuç benden sonraki müşteriler içinde yol gösterici olur.
Teşekkür ederim

biz de dava açmıştık bankada bize karşı dava açtı. Gittik dilekçe yazdık. Bir güzel emsal kararları ekledik. güzelce haklılığımızı savunduk sonuç olarak banka haksız bulundu. parayı ya ödemediler icra yoluyla aldık.. onlar otomatik itiraz ederler. gidin dilekçe yazın. emsal karar ekleyin.. kaybediceğinizi düşünmüyorum..

Emsal karara ulaşabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…