- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
- Konu Sahibi Yasamenerjisi
-
Bunun için kendime ayrıca kızdım ,çok haklısınız ama ben verirken bunu da çekecek olan arkadasa iletirler diye düşündüm ,hiç aklıma gelmedi böyle birşey olacağı .hatalı olanın siz olduğunu düşündüğüm için söylemiyorum bunu,
ayrıntı yazan kağıdı neden kıza verdiniz? görüntülemeyi yapacak olan tekniker yada doktor kimse ona vermek üzere almış olmalısınız
Eşim çok sakin biri ve böyle durumlarda olmuş bir hata napalım diye dönüp gider .Ben de onun yanında uzatamıyorum ve ortamlarda böyle şeylerle uğraşmaktan da çok yoruldum.Yaptigi hatayi duzeltene kadar hicbir yere gitmez, kavga ederdim. Niye cekip gittiniz ki?
Benim eşim de oyleEşim çok sakin biri ve böyle durumlarda olmuş bir hata napalım diye dönüp gider .Ben de onun yanında uzatamıyorum ve ortamlarda böyle şeylerle uğraşmaktan da çok yoruldum.
Herkes işini düzgün yapsa nolur ki
Zaten burda mesele herkesin işini düzgün yapması ve yanlışlık olduğunda yüzü kızaracagına küstahlaşması .Benim eşim de oyleben de haksızlığa hiç gelemem. Sizin olayla kıyaslanmaz ama burger kingten menü aldık geçen haftalarda ben oturdum esim aldı. Bi baktım tavuk nugetta var. Fişe baktım siparişini vermediğimiz nuget ekli. Esim aman bosver havasinda. Gittim Pardon dedim bunda bir yanlışlık var. Kız baktı haa o mu kampanyalı o, kampanyalı?? Ücretsiz mi dedim. Hayır ücretli dedi. Siz bize sordunuz mu, biz istiyoruz dedik mi dedim? Isterseniz para iadesi yapalım dedi istemeyeceğimi düşünüp, yapın bekliyorum dedim. Yani bunu anlatmamdaki sebep küçük büyük demeden herkes işini düzgün yapmalı ve üstü kapatılmamalı. Ben nasıl iş yerinde en ufak hatamda mahcup olup en kısa zamanda düzeltiyorsam herkes özenli olmalı, parayı sokaktan toplamıyor kimse.
İstenilen tetkik yanında sağlık muayene formunda yazmayan birşeyi yazması tam olarak onun hatası oluyorBence kizin bir hatasi yok. O istenilen terkigi girmis, isi bu. Sigorta öder mi ödemez mi bilemez ve onu baglamaz.
hasta bilgi ve muayene formuyla provizyon alınacağını bilmiyorsa bu kızın hatası oluyor .İyi de ben provizyon alan kişide hata görmedim ,siz eline ne verdiyseniz onları sisteme girmiş ,radyoloji teknikerine yazılan notu neden o kişiye verdiniz mesela.
İstenilen tetkik yanında sağlık muayene formunda yazmayan birşeyi yazması tam olarak onun hatası oluyor
Teknikere yazılan notta ayrıntılı neler istediği,özellikle bakmasını istediği şeyleri yazmıştı .Doktorun yazdığı sağlık muayene formunda ve sizin teknikere vereceğiniz notta yazanlarin harici bir bilgi girmiş mi sisteme ?
Teknikere yazılan notta ayrıntılı neler istediği,özellikle bakmasını istediği şeyleri yazmıştı .
Hasta muayene formunda da fiziki bulgular ve tanı vardı .Hasta muayene formunda yazmayan şeyleri yazmış kız göndermiş .
Hatta şöyle diyeyim ;doktor mr istiyor ve teknikere yazdığı notta “kanserden şüpheleniyorum ,ayrıntılı ve dikkatli incelensin “şeklinde bir not düşmüşse direkt provizyon istenirken “başağrısı,kanser” diye yazılması tam olarak provizyon hatası oluyor .çünkü doktorun öyle bir tanısı yok ve muayene formunda yazmıyor .umarım anlatabilmişimdirDoktorun yazdığı sağlık muayene formunda ve sizin teknikere vereceğiniz notta yazanlarin harici bir bilgi girmiş mi sisteme ?
Şöyle öğrendim ;kız ısrarla ret geldiğini söylediğinde ben de acenteyi ve ardından çağrı merkezini aradım ,provizyon birimi ile görüştüğümde söylediler ,kız da ret geldiğini ispatlamak için bana bilgisayarı çevirdi ,ret geldi inanmıyorsanız bakın dedi.orda gördümPeki siz bunu nasıl öğrendiniz yani kişinin orda yazmayan şeyleri de sisteme girdiğini.Muhalefet olmak için söylemiyorum yanlış anlamayın olayı tam anlamıyla öğrenmek için .Belki sigortanız karşılamadığı için ret cevabı gelmiştir.Cünkü hatalı işlem olsa iptali çok kolay yapılır kaldı ki özel hastane burası ,ama sigortanın ödemediği durumda kişi size sormak zorunda ücretli mi yapacaksınız diye.
Bunun için kendime ayrıca kızdım ,çok haklısınız ama ben verirken bunu da çekecek olan arkadasa iletirler diye düşündüm ,hiç aklıma gelmedi böyle birşey olacağı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?