banlana banlana bi hal oldum

3 kere banlandım..
"Neden banlandım ühühü"diye isyan edemem çünkü haklılardı.

adam kayrıldığı konusuna katılmıyorum.. ama Mune, Kazenden daha insaflı.. mesela geçen gün bir konu açıldı, konu sahibinin yazım yanlışları yüzünden konu geyiğe döndü, ve 30 kişiye yakın ban yedik Kazen tarafından.. halbuki Mune uyarır ve konuyu kapatırdı.. Kazen, editör falan da dinlemedi topumuzu yaktı

Ahahahaa

Neden ceza aldığınızı bile anlamadığınızı farkettim. Bir derdim var bölümüne daha hamile bile olmadan çocuğunuza isim ararsanız insanları salak yerine koyduğunuz düşünülür bu bir.

Hadi bu konuda ciddisiniz diyelim bu konunun yeri bir derdim var mıdır ? Evinde musluğu çalışmayan buraya konu açıyor. Biraz size yorum yapanlara saygınız olsun bu konun yeri ki daha konu bile değil yeri o bölüm değildir.

Bir diğer konu bana özel mesajla küfür edildi bir şey yapılmadı diyen üyeye özelden yeterince saygılarımı sundum. Lakin burada da açıklayayım. Bu üye bana kötü içerikten küfür ediyor diye kötü içerik bildiriliyor biz bunu göremiyoruz bunu yapmak yerine gelen mesajı neden kötü içerikle bildirmiyor ?

Aynı üye o üyeyi başka konuda şikayet etmiş oradan ceza almamış yahu kadın banlıyken 2. cezayı nasıl verelim ? Zaten cezalı

Çok değil biraz mantık yeter... Ayrıcalıklı üyelermiş kimmiş bunlar bende merak ettim. Okypete daha 2 gün önce ceza aldı, editör eee ne olacak şimdi onu neden kayırmadık. Bu sebeple saçmalamayın inanın aklı başında insanlara kendinizi güldürüyorsunuz.

Ağır oldu ama saçmalanırsa bu cevaplar gerekli

Gene gelip bir derdim vara böyle konu açarsan gene cezayı da alırsın....

Başka bir konuda yok kazene ben çiçek aldım yok arabası şöyle yok kafası kel gibi mesajları dikkate alıp vayyy bir iş var bunda diyen zihniyeti ve bunları yazanları da biraz ciddiyete davet ediyorum...

sorma, kuşum değil küsüm yazmış yazdım sana ve gittim.:))

Hak eden banlaniyor. Buna ben de dahilim. Hak ediyorsam banlanirim. Ama artik direk KIBliyorum çünkü bazi üyeler insanin sabir sinirlarini aşıyor. Ya bir konuya yorum yapmışım normal yani yardimci olacagim bir yorum. Oradan adi lazim degil bas harfi norwegian kalkmış: " yok buna guvenmeyin, yalan söylüyor her yerde de karsima cikmaya başladı" diye sacma sapan bir yorum yapti. Sanki konulara yorum yazmak icin ondan izin alacagim. Peh. . Dagdan gelmis bagdakini kovuyor gibi olmuş resmen.. ben 2 yıllık uyeyim o daha yeni 8 aylık????

Şimdi baktım eski mesajlarınıza da boşuna banlanmamışsınız.
Farklı fikirlerin olduğu bi yerde tartışma kaçınılmaz ama sizin üslubunuz çok kötü. Bu da banlanmanız için yeterli bi neden.

Ceza aldığınız konuya gelince; öncesinde bu konuyla ilgili kayınvalidenizden şikayet edip sonra buraya aynı şekilde konu açmak bi nevi insanları kandırmak oluyor. Size tepki veren üyeler haklıymış.

ya konuyla pek alakası yok ama ban diyince aklıma geldi,çok aktif değilim ama bdv de bir hanım abla vardı.ben site yenileneli beri onu görmüyorum yada artık çok girmediğimden denk gelmiyor muyum acaba,onu merak ediyorum

Birilerinin kayırılması ile ilgili bir firim yok ama sadece son konunuza baktım banlanmanız gayet normal. Hamile olmadığınız halde o konuyu açmak değil mesele, bir derdim var bölümüne yazmış olmanız. Çocuk yok, hamile değilim, ne zaman olur bilmiyorum bir de kızmı erkek mi olacak aslaa bilmiyorum ama kız ismi arıyorum ve bunu kendime dert ederek. Sorun burada bence. Bu bölümün kuralları var neticede..

bir süreliğine üyeliğini dondurdurdu. tadilat işlerimi varmış ne. gelir tekrar.

Sacmalayan sizsiniz acik ve net bir soru sordum size mune ye msj attim bna gelen kufurlu msjlari kibledim uye baska bi hata yapmis banlanmis vs bu beni ilgilendirmez cezasi arttirilir o zaman zaten baska biseyden banlandi die yaninami kalacak ayricaa ayni saygiyi bende size sunardim ama seviye meselesi biraz szn gbi terbiye anlasiyina sahip degilim

Bu laflar Kazen'e miydi?

bi de en dogru benim yorumum, en iyi bakis acisi benimki, hayatta en prensipli onurlu dik duran kadin benim tripleri var

Yok bu olmamış gerçekten...

ben dalga geçmek için sormadım, yanlış anlaşıldığıma üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…