- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Ahahahaaadam kayrıldığı konusuna katılmıyorum.. ama Mune, Kazenden daha insaflı.. mesela geçen gün bir konu açıldı, konu sahibinin yazım yanlışları yüzünden konu geyiğe döndü, ve 30 kişiye yakın ban yedik Kazen tarafından.. halbuki Mune uyarır ve konuyu kapatırdı.. Kazen, editör falan da dinlemedi topumuzu yaktı
kız ismi önerisi istedim. eşimle bebek düşünüyoruz hani arkadaşlarınla sohbet olsa kızım olsa şu ismi koyarım dersin ya öyle düşünüp sohbet konusu açtım, neymiş efendim hamile olmadan fikir verenlerin kimisi kendilerini aldatılmış düşünmüşler. ne alaka ise
sorma, kuşum değil küsüm yazmış yazdım sana ve gittim.:))adam kayrıldığı konusuna katılmıyorum.. ama Mune, Kazenden daha insaflı.. mesela geçen gün bir konu açıldı, konu sahibinin yazım yanlışları yüzünden konu geyiğe döndü, ve 30 kişiye yakın ban yedik Kazen tarafından.. halbuki Mune uyarır ve konuyu kapatırdı.. Kazen, editör falan da dinlemedi topumuzu yaktı
bir süreliğine üyeliğini dondurdurdu. tadilat işlerimi varmış ne. gelir tekrar.ya konuyla pek alakası yok ama ban diyince aklıma geldi,çok aktif değilim ama bdv de bir hanım abla vardı.ben site yenileneli beri onu görmüyorum yada artık çok girmediğimden denk gelmiyor muyum acaba,onu merak ediyorum
Sacmalayan sizsiniz acik ve net bir soru sordum size mune ye msj attim bna gelen kufurlu msjlari kibledim uye baska bi hata yapmis banlanmis vs bu beni ilgilendirmez cezasi arttirilir o zaman zaten baska biseyden banlandi die yaninami kalacak ayricaa ayni saygiyi bende size sunardim ama seviye meselesi biraz szn gbi terbiye anlasiyina sahip degilimNeden ceza aldığınızı bile anlamadığınızı farkettim. Bir derdim var bölümüne daha hamile bile olmadan çocuğunuza isim ararsanız insanları salak yerine koyduğunuz düşünülür bu bir.
Hadi bu konuda ciddisiniz diyelim bu konunun yeri bir derdim var mıdır ? Evinde musluğu çalışmayan buraya konu açıyor. Biraz size yorum yapanlara saygınız olsun bu konun yeri ki daha konu bile değil yeri o bölüm değildir.
Bir diğer konu bana özel mesajla küfür edildi bir şey yapılmadı diyen üyeye özelden yeterince saygılarımı sundum. Lakin burada da açıklayayım. Bu üye bana kötü içerikten küfür ediyor diye kötü içerik bildiriliyor biz bunu göremiyoruz bunu yapmak yerine gelen mesajı neden kötü içerikle bildirmiyor ?
Aynı üye o üyeyi başka konuda şikayet etmiş oradan ceza almamış yahu kadın banlıyken 2. cezayı nasıl verelim ? Zaten cezalı
Çok değil biraz mantık yeter... Ayrıcalıklı üyelermiş kimmiş bunlar bende merak ettim. Okypete daha 2 gün önce ceza aldı, editör eee ne olacak şimdi onu neden kayırmadık. Bu sebeple saçmalamayın inanın aklı başında insanlara kendinizi güldürüyorsunuz.
Ağır oldu ama saçmalanırsa bu cevaplar gerekli
Sacmalayan sizsiniz acik ve net bir soru sordum size mune ye msj attim bna gelen kufurlu msjlari kibledim uye baska bi hata yapmis banlanmis vs bu beni ilgilendirmez cezasi arttirilir o zaman zaten baska biseyden banlandi die yaninami kalacak ayricaa ayni saygiyi bende size sunardim ama seviye meselesi biraz szn gbi terbiye anlasiyina sahip degilim
Belli olmuyormu oradan ?Bu laflar Kazen'e miydi?
Belli olmuyormu oradan ?
bi de en dogru benim yorumum, en iyi bakis acisi benimki, hayatta en prensipli onurlu dik duran kadin benim tripleri varBir de kendini buranin sahibi sanan tipler var. Konu sahibini cildirtma timi diyorum bu gruba.
Asagilama, ego tatmini, hakaret agzina ne gelirse sayıyor. Konu sahibi de cildirip saydirmaya baslayinca garibim banlaniyo.
Halbuki onu kimin o noktaya getirdigi aşikar.
Yok bu olmamış gerçekten...Sacmalayan sizsiniz acik ve net bir soru sordum size mune ye msj attim bna gelen kufurlu msjlari kibledim uye baska bi hata yapmis banlanmis vs bu beni ilgilendirmez cezasi arttirilir o zaman zaten baska biseyden banlandi die yaninami kalacak ayricaa ayni saygiyi bende size sunardim ama seviye meselesi biraz szn gbi terbiye anlasiyina sahip degilim
ben dalga geçmek için sormadım, yanlış anlaşıldığıma üzüldüm.Neden ceza aldığınızı bile anlamadığınızı farkettim. Bir derdim var bölümüne daha hamile bile olmadan çocuğunuza isim ararsanız insanları salak yerine koyduğunuz düşünülür bu bir.
Hadi bu konuda ciddisiniz diyelim bu konunun yeri bir derdim var mıdır ? Evinde musluğu çalışmayan buraya konu açıyor. Biraz size yorum yapanlara saygınız olsun bu konun yeri ki daha konu bile değil yeri o bölüm değildir.
Bir diğer konu bana özel mesajla küfür edildi bir şey yapılmadı diyen üyeye özelden yeterince saygılarımı sundum. Lakin burada da açıklayayım. Bu üye bana kötü içerikten küfür ediyor diye kötü içerik bildiriliyor biz bunu göremiyoruz bunu yapmak yerine gelen mesajı neden kötü içerikle bildirmiyor ?
Aynı üye o üyeyi başka konuda şikayet etmiş oradan ceza almamış yahu kadın banlıyken 2. cezayı nasıl verelim ? Zaten cezalı
Çok değil biraz mantık yeter... Ayrıcalıklı üyelermiş kimmiş bunlar bende merak ettim. Okypete daha 2 gün önce ceza aldı, editör eee ne olacak şimdi onu neden kayırmadık. Bu sebeple saçmalamayın inanın aklı başında insanlara kendinizi güldürüyorsunuz.
Ağır oldu ama saçmalanırsa bu cevaplar gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?