Banlanmaktan dert yanamaz oldum

natlus78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
313
2
0
İstanbul
bıkmadılar beni banlamakdan bu yöneticiler, hayır konu acıyorum derdımızı yazıyorum, sesım solugum cıkmadan susuyorum, masallah yorumlar gel bana hakaret et dercesıne cileden cıkartıp banlanmama neden oluyor, neyse banlanmakdan barim uslubumu düzelteyim, kaynanam ne aradı ne birsey sanırım hafta sonu belli olcak, konum kılıtlı oldugu ıcın, cevaplarımı yazayım, kaynanama ya sız ya ben derken, yanı ya kocam aılesını secıcek, yada ana evını demek ıstedım, enpati yaparsınız veya mecazi mananın ne anlama geldigini bilıyorsunuz dıye dusunmustum bunu duzelteyim lstedım, esıme gelınce annesıne duskun olabılır ben aılesınden kopsun anasıda danasıda ben olayım demıyorumkı, hafta sonu kocamla gecırmek ıstıyorum, bazılarınız kocanı elınde tut yok dır dır yapma vs dıyen cok oldu, esım benı cok sevıyor bende esımde bırbırımıze belkı gunde 50 mesaj atarız, hatta mesaj paketı aldık sırf bu yuzden, konu benle gecırmek ıstememesı degıl, once bunu bılın, sonra sacma sapan yorumlara magruz kalıp konumun kılıtlenmesını ıstemıyorum, kaynanam ve aılesı yuz vermesın, herhafta bıze gelmıyonuzmu , kalmıyonuzmu demelerınden sorun cıkıyor, bende gıtmeyınce ne oluyor problem oluyor, hal hatır sormak ıcın ne zaman arasam veya arasak, gelmıyonuzmu, bırde oglum yemek yedınmı her telefonda demesı sınırımı bozuyor ne oldu bırıktı bırıktı patladım bende, gıtmesını ıstemıyorum o yuzden, hafta sonu bıseyler yapalım dıyorum tamam askım dıyor ama ılk once aılesını gormeye gıdıp sonra kalan zamanda yapmakda benım sınırlerımı zıplatınca, bende oraya gıtmesını ıstemıyorum ve kaynanamı arayıp artık gına geldı, sınırlarımı zorlamayın daha fazla demekle gayet haklıyım, telefonla aramadan once herhafta veya herzaman kaynanama kayınpederıme defalarca soylememe ragmen, ogullarının herhafta gelmesıne, akıl vermemelerıne artık gına geldıgı ıcın yaptıgım az bıle, madem aılesı oncelıklı ıse ya ben ya sız dedım, yanı ya kendı kurdugu aılesı, yada anasının yanı sızın yanınız demek ıstedım ıyıde dedım. aılemı ben kocamın aılesıne duskunlugunden daha duskunum, gunde belkı 10 kere annemle ablam kardesım babamla konusurum, evlerıne gıtmeme nedenım hanı annem yakın, hergun gıdıp gelıyor, benım gıtmemı ıstemıyor demesın dıye kocam, ayrıcada yenı evlıyım herdakka anama neden gıdeyımkı, yanı agız tadım bozulmasın laf olmasın dıye, yenı evlıyım hele eskıyelım annem bana ben ona tabıkı, helede cocugum olunca annemden baska yakınımda bana fayda olucak annemdır, ama basbasa kalalım dıye ne aılem nede ben sıksık gıtmeyız, anlayıslıdır aılem, onlar gıbı gorgusuz degıl, bana herkes madem neden evlendın cıngene gorumce seytan cocuklar, salak kaynana dıyınce kızıyorlar, bılsem evlenmezdım zaten :) ama ben bır yolunu bulucam ınsallah

Kadin ne yapsin. Her seyi icine atmis atmis onlarin yuzune boyle konusup rahatlayamayacagi icin burda istedigi gibi yaziyor bana gore cok da dogru yapiyor ve rahatliyor. Herkes sinir oldugu kisilerle ilgili agir kelimeler kullanmayi ister. Ya icinden ya disindan.

eşini alır karsına medenı ınsan gıbı konusur anlasırsınız

bır hafta sonu gıder dıger hafta sonu beraber gecırısınız

sureklı gıtmek ıstıyor ve konusmanıza ragmen kabul etmıyorsa o zaman kavga edıp hayatınızı nıye zından edıyorsunuz kı yaa kabullenın yada ayrılın

anne baba elbette gelmıyormusunuz dıye sorar esın gıtmek ıstemese gıtmez nasıl sen gıtme degınce dınlemıyorsa annesıde gel degınce de dınlemeyecktır dememk kı suc annesının degıl esının

he dersenkı annesıne cok duskun o zaman yapacak bısey yokkkkkkk:

''ya bu deveye güdücen ya bu diyardan gıdıcen''

bu konuyla ilgili değil ama şu var .bende iki tane konu açtım ikiside kapatıldı .burda bir kaç kişi var konulara dalıp resmen katliam yapıyor .insanlar dertlerini açıyor ama bir grup buraya alay etmek için giriyor sırf .bu nasıl iş anlamadım .sonra cevap veriyorsun ceza alıyorsun konun havada kalıyor .bende şikayetçiyim bu durumdan .sosyal hayatta sesi çıkmayan insanlar burda ahkam kesiyor işte .bu konuda bende dertliyim .

daha önceki konularından yanlış hatırlamıyorsam eşin annesine haftasonu 2-3 saatliğine gidiyor ve hemen eve geliyordu.Yani seni zorlamıyorsa sende gel diye tüm zamanının da orada geçirmiyorsa takmamaya çalış derim. Sen kv e kızgın olduğun için ve sürekli gelip gitme muhabbeti yaptığın için onun her yaptığı gözüne batar olmuş ,eşine sürekli gidip gelme demek yerine hafta sonları plan yapmaya çalış olabildiğince söylenmeden tartışmadan kendine çekmeye çalışsan arkadaş ortamları ,gezmeler vs ayarlayarak

sevgili sultan bu sıkıntının kaynağı eşin, eşini al karşına tane tane konuş ama bak tane tane burdaki gibi değil, hem seni seviyomuş düşkünmüş illaki bi orta yol bulursunuz kayınvaliden ne desin şimdi, o da korkmuştur

Natlus sana bir büyük tavsiyesi benden..

Al eşini git kayınvalidene oturun karşılıklı konuşun sen sıkıntılarını anlat onlarda sana anlatsın.böylelikle çözersiniz sorunlarınızı..

Büyükler evlatlarının artık bir ailesi olduğunu,eşininde bir yuvası bir eşi olduğunu bilmesi lazım...

Yoksa her bunaldığında buraya konu açmak hiç çözüm değil,ancak kendi kendini yer bitiririsin...

bak ne güzel anlattın...
sen bence kaynanana değilde eşine söyle bunları..
al karşına konuş güzelce...
eşin sakin biri anlattığına göre sorun çıkarmaz sana sanırım...
hem ortayı bulmak eşine kalmış....

bak ne guzel anlatmıssın derdini eskiye nazaran.

ve emin ol ki şımdı sana daha guzel yorumlar gelecek.
senden tek istegımız buydu

Ah Natlus ah

Seni gerçek hayatta görmeyi inan çok istiyorum

Ben mi çok safım sen mi çok cinsin, çıkamadım ben işin içinden açıkçası :) Ben her pazar bizimkini dürterim kalk annene gidelim diye... Sabah gideriz çayımızı içeriz sonra bütün gün gecelere kadar gezeriz mis gb ya da bütün gün gezip akşam çaya gideriz. Hem onlar birbirini görüyor hem de dilediğimizce geziyoruz, hiçte sorun olmuyor açıkcası hatta gitmessek kendimi kötü hissediyorum diyebilirim. Büyük insanlar bu tip şeyleri bekliyorlar evlatlarından ve kızacaksınız bana ama çok haklılar. Biz gidemessek de onları çağırırız muhakkak yemeğe ve o gece bizde kalırlar. Hiç rahatsız olmadım daha bu durumdan dediğim gb ya ben çok safım ya sen çok cinsin Natluscuğum

aslında kız haklı...ama uslubu yanlış...nasıl yazarken kendini iyi ifade edemeyip banlanıyorsa eminim ki eşinede kendini aynı şekilde iyi ifade edemiyor....usuletle ve suhuletle yavrum...bu işler böyle yürür...

Arkadasım aıle kavramını sanırım daha sende esım gıbı kavrayamadın galıbakı, bır hafta gıder otekı hafta senle, ya kardesım gıtmesı sartmı, ayda yılda bayramda seyranda gıtsın, medenı ınsan gıbı konustum tabıkı, buraya ınsanlar halledemedıklerı sorunlarının yazıyor, herhalde her yolu denedıkde buraya yazıyoruz dımı zeki arkadasım :) ayrıca ben onun aılesıne ne bılıyım gıcık kaptımya hani batıyor bana, yani aılesıne gıdıcegını ıstemıyorum ya eskıyelım bır hele ne anlayıssız ınsanlar, yenı evlıyım herhafta gıdıyorduk bırde kalın kalın demelerı delı edıyordur, yanı sorumsuz düsüncesizlikleri onlardan sogumama neden oldu, gondermıcem oglunu oraya ınat ettım ben :)

Ben bir yolunu bulacağından eminim zaten senin.
Usluubunun ve tavrnın yanlış olduğunu,sanal bir platformda bile kabul görmediğini anladığına göre normal hayattada tavrının yanlış olduğunu bir düşün bence.
Ben senin kayınvaliden olsam,bu uslupla beni uyarıp,üstüne birde telefonu suratıma kapatsan,senin inadına oğluma daha çok gel oğlum derdim.

tekrar üslubun bozuluyor .

sanırım sinirli bir insansın şu sinirini biraz kontrol etsen tadından yenmezsin eminim.

doğru düzgün yazılan her konuya doğru düzgün cevap verilir...
sen eşine söyle ''ailenle de vakit geçirelim ama bu kadar sık olmasını istemiyorum''de
o da anlayışlı biriymiş zamanla kurar dengeyi

hayır insanlar derdini düzgünce anlatmak yerine başka şeylere yönelince banlı son kaçınılmaz oluyor

yani suçu başkasına atmak yerine birde kendimize bakarsak çok daha iyi olur

eminim eşine ve ailesine karşı da bu şekilde davrandığın için seni anlamayadıklarını düşünüyorum

bak cozutmaya başladın gene içindeki hulk çıktı dışarı
ne zaman eskiceksiniz sence, belki eşin eskidiğinize kanaat getirmiştir yahu bırak görsün anasını 2 saat dursun gelsin

Gıcıkmı kaptın ailesine ? Yaşın sanki ; 16, 17 gibi .. :44:

( Üslubundan )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…