Arkadasım aıle kavramını sanırım daha sende esım gıbı kavrayamadın galıbakı, bır hafta gıder otekı hafta senle, ya kardesım gıtmesı sartmı, ayda yılda bayramda seyranda gıtsın, medenı ınsan gıbı konustum tabıkı, buraya ınsanlar halledemedıklerı sorunlarının yazıyor, herhalde her yolu denedıkde buraya yazıyoruz dımı zeki arkadasım :) ayrıca ben onun aılesıne ne bılıyım gıcık kaptımya hani batıyor bana, yani aılesıne gıdıcegını ıstemıyorum ya eskıyelım bır hele ne anlayıssız ınsanlar, yenı evlıyım herhafta gıdıyorduk bırde kalın kalın demelerı delı edıyordur, yanı sorumsuz düsüncesizlikleri onlardan sogumama neden oldu, gondermıcem oglunu oraya ınat ettım ben :)
Arkadasım aıle kavramını sanırım daha sende esım gıbı kavrayamadın galıbakı, bır hafta gıder otekı hafta senle, ya kardesım gıtmesı sartmı, ayda yılda bayramda seyranda gıtsın, medenı ınsan gıbı konustum tabıkı, buraya ınsanlar halledemedıklerı sorunlarının yazıyor, herhalde her yolu denedıkde buraya yazıyoruz dımı zeki arkadasım :) ayrıca ben onun aılesıne ne bılıyım gıcık kaptımya hani batıyor bana, yani aılesıne gıdıcegını ıstemıyorum ya eskıyelım bır hele ne anlayıssız ınsanlar, yenı evlıyım herhafta gıdıyorduk bırde kalın kalın demelerı delı edıyordur, yanı sorumsuz düsüncesizlikleri onlardan sogumama neden oldu, gondermıcem oglunu oraya ınat ettım ben :)
bu konuyla ilgili değil ama şu var .bende iki tane konu açtım ikiside kapatıldı .burda bir kaç kişi var konulara dalıp resmen katliam yapıyor .insanlar dertlerini açıyor ama bir grup buraya alay etmek için giriyor sırf .bu nasıl iş anlamadım .sonra cevap veriyorsun ceza alıyorsun konun havada kalıyor .bende şikayetçiyim bu durumdan .sosyal hayatta sesi çıkmayan insanlar burda ahkam kesiyor işte .bu konuda bende dertliyim .
aynen sana bu konuda katılıyorum.........
aynen sana bu konuda katılıyorum.........
Anne baba elbette evlatları dizlerinin dibinde olsun isterler canları kanları..Senin eşinle yalnız kalmak istediğini düşünmüyor olabilir..
Ama ben anlam veremiyorum kaynananı aradın saydın saydın suratına kapattın ama eşinden bahsederken birbirimizi çok seviyoruz, sürekli mesaj atar, çok ilgili diyorsun..
Senin bu sorununu ne burada biz çözebiliriz ne de kaynanan kayınbaban... Bu sorunu çözecek, dengeyi kuracak tek kişi toz kondurmak istemediğin eşin çözer...
Eşini al karşına güzelce konuş...Ya da bir arkadaşın da dediği gibi maaile oturup konuşacaksınız bir orta yolu bulacaksınız...
Yoksa buraya konular açıp da insanlarla tartışmakla olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?