Ah Natlus ah
Seni gerçek hayatta görmeyi inan çok istiyorum
Ben mi çok safım sen mi çok cinsin, çıkamadım ben işin içinden açıkçası :) Ben her pazar bizimkini dürterim kalk annene gidelim diye... Sabah gideriz çayımızı içeriz sonra bütün gün gecelere kadar gezeriz mis gb ya da bütün gün gezip akşam çaya gideriz. Hem onlar birbirini görüyor hem de dilediğimizce geziyoruz, hiçte sorun olmuyor açıkcası hatta gitmessek kendimi kötü hissediyorum diyebilirim. Büyük insanlar bu tip şeyleri bekliyorlar evlatlarından ve kızacaksınız bana ama çok haklılar. Biz gidemessek de onları çağırırız muhakkak yemeğe ve o gece bizde kalırlar. Hiç rahatsız olmadım daha bu durumdan dediğim gb ya ben çok safım ya sen çok cinsin Natluscuğum
Kendi ailenize de gidiyormusunuz eşinizin ailesi gibi sıklıkla , zira onlarda ana baba onların da hakkı değilmi? Yoksa bu sadece erkek ailelerinin mi hakkı oluyor size göre?
zorla gel natlus üslubunu boz diyorsunuz yani, karar verin bozayımmı bozmayayımmı, ya yazım hatalarına takılmayınız lütfennn :) ben yogun iş temposunda calısan bır bayaaanım :) o bakımdan oyle abcdefg ye dıkkat edecek kadar vaktım yok, farkında ısenız fazla gıremıyorum, sızler gıbı dakka başı keşke girebilsem ama özürdilerim. Ayrıca genelde cep telefonumdan gırıyorum ıs yerınde yasak net ... Umarım yazım hatalarımı degıl konumla alakadar olursunuz... ayy ben ne kibar kızım aslında da ikde beni bu hale getirenler gün yüzü görmesinler inşallahh...:)
zorla gel natlus üslubunu boz diyorsunuz yani, karar verin bozayımmı bozmayayımmı, ya yazım hatalarına takılmayınız lütfennn :) ben yogun iş temposunda calısan bır bayaaanım :) o bakımdan oyle abcdefg ye dıkkat edecek kadar vaktım yok, farkında ısenız fazla gıremıyorum, sızler gıbı dakka başı keşke girebilsem ama özürdilerim. Ayrıca genelde cep telefonumdan gırıyorum ıs yerınde yasak net ... Umarım yazım hatalarımı degıl konumla alakadar olursunuz... ayy ben ne kibar kızım aslında da ikde beni bu hale getirenler gün yüzü görmesinler inşallahh...:)
natlusun üslubu,yaşam tarzı,düşünceleri,davranışları doğru ya da yanlış o kendini ilgilendirir..
eğer beğenmiyosanız yorum yapmayın arkadaşlar,kimse size zorla gel konuma yorum yap demiyor,bu ne tepki anlamış değilim..yazmayın o halde,belki de en güzel cevap bu olacaktır.
ayaz, eğer yorum istemek üzerine konu açıyorsa ve uslubu bizi rahatsız ediyorsa yorum yapmak güç olur ve bunu belirtme hakkına sahip olduğumuzu düşünüyorum.
Evet, haklısınız cevap vermemek konusunda katılıyorum. Böyle konulara uğramamak bile gerekiyor.
natlusun üslubu,yaşam tarzı,düşünceleri,davranışları doğru ya da yanlış o kendini ilgilendirir..
eğer beğenmiyosanız yorum yapmayın arkadaşlar,kimse size zorla gel konuma yorum yap demiyor,bu ne tepki anlamış değilim..yazmayın o halde,belki de en güzel cevap bu olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?