Banlanmaktan dert yanamaz oldum





kusura bakmayında bu üslupla yazmaya devam edersiniz ceza almaya devam edersiniz,empatiden bahsetmıssınız ya sızın arkanızdan bu sıfatlar kullanılsa ne yapardınız
 
kızlar valla artık kaynanamı görümcemi bıraktım, sizi dert edinmeye başladım, yaww ne var benim üslubumda, birinin damarına basarsanız karşınızda kim olursa olsun sanırım 100 kişiden 90"nı ben gibi davranır, yada ben kadar kendine özgüveni olmayan, pısırık kalan, kendini savunayım, asalak tiplerse tamam diyecegim yok, ama kim neyi hakediyorsun bu dünyada artık öyle davranmaya başladım, oysaki kariyer sahibi, yaşından tam 10 yaş gibi daha kücük gösteren, bakımlı, her ortama ayak uyduran biriyim bunu etrafımdaki insanlar söylüyor, buraya yazdıgım konulardan tabikide beni tanımanız mümkün degil, kustum, bögürdüm burda, sinirlendim, hakaret veya ne algılarsanız, herkesin eşref saati vardır bendekl, eşref bu aralar hic gitmiyor ben ne yapayım :)
 

o bazı insanlar neden herkesin konusunda polemik yaratmıyor peki? aynayı azcıkta kendinize tutun

natlus üslubunu düzeltse emin ol kimse ona böyle davranmaz. ama senin öyle bi şansın yok, sebebini çok iyi biliyorsun bayan pembiş
 

canım ben ortaya attım lafımı üstüne alınmana gerek yok .sen kimsin beni tanımazsın etmezsin bende seni .gerek yok böle şeylere demek istedim .
 
Kayinvalidenize ya siz ya ben restinin sonucunda ne bekliyorsunuz ki? Citayi cok yukseltmissiniz hayal kirikligi yasayabilirsiniz. Ayrica birisi benim yanimda kayinvalidesiyle bu sekilde konusursa ben utanirim ve duymamis olmayi tercih ederim heralde. Bence cok ileri gitmissiniz. Anasi babasi akil versin demenizi de yadirgadim acikcasi. Sizin aleyhinize bir konuda akil vermeleri isinize gelir mi? Esiniz gitmek istiyorsa gider istemiyorsa bir mazeret sunar ve gitmez. Iki tarafin da gonlunu hos tutmak kirmamak en dengeli ve mantikli olani. Esinizin her hafta sonu oraya gitmesinin suclusu kendisi. Siz de kalkip annesine saydiriyorsunuz. "Anne bu haftasonu planimiz var belki onumuzdeki hafta sonu ya da baska bir aksam ugrariz" cumlesini kuramiyorsa, esinizle ciddi bir konusma yapmalisiniz annesiyle degil. Yani ben kizimin hosuma gitmeyen davranislarini ogretmeniyle konusurken bile rahatsizlik duyuyorum kaldi ki koca adami annesine babasina "suna biraz akil verin" deyip sikayet ediyorsunuz.

Kusura bakmayin haksiz buldum sizi. Daha dogrusu hakliyken haksiz.
 
2 oğlum var.gelinim bana böyle telefon açmaya cüret etsin,inadına hergün oğlum gelsin diye uğraşırım
 

Demişsin,Demişsin ama bu insanın karakteridir bence.İnan bende çok sorunlar yaşadım,Benim dışımda forumdaki biçok arkadaş sorun yaşayodur eminim.Ama hiçbir zaman eşimin ailesiyle görüşmesine engel olmak gibi bi düşüncem olmadı,olamazda.Bana çok haksızlık edildi.Bana yapılanın çok daha fazlasını kayınvalidem hak ettiği halde ben ona laf sokamadım.Seni sevmiyorum diyemedim.Çünkü benim fıtratımda bu yoktu.O bana kötülük yaptı diye diye bende ona kötülük yaparsam ne farkım kalır ki karşımdakinden.Yani Eşim istediği zaman gider görür anne babasını.Bende arada giderim.Nasıl ki eşim benim ailemi görmeme engel olamayacaksa bende olamam.
 
2 oğlum var.gelinim bana böyle telefon açmaya cüret etsin,inadına hergün oğlum gelsin diye uğraşırım

biraz empati yapsak? gelini o raddeye getirme meselesi de var sonuçta saygı da karşılıklı belli ki konu sahibi bayanın karşısında saygılı ve edepli bir büyüğü yok.ayrıca kaynana potansiyeli var sizde öyle sezinledim.aynı şeyi benim gelinim yapsa oğlumu hergün hergün çağırmak yerine gelinimi kazanmaya gayret ederdim.belki de kaynanaları x yapan tavırları budur.
velhasıl natlus benm sana sözüm bu gitme meselesini fazla ciddiye alma.benim eşim de öyleydi ilk başlarda her gece her gece ailesinde ben fıttırmanın eşiğine geliyordum.zamanla aile kavramına alışıyor. sen sadece ona bir aile olduğunuzu hissettir bu yeter.ve onun önün de ailesini eleştirme böyle yaparak onu karşına almaktan başka hiçbirşey elde edemezsin.zamana bırak..saygılar
 

konu sahibi de pek edepli değil

ayrıca ben değerliyim,kimsenin beni üzmesine izin veremem
 
Bence ilk kocasıyla başedemedi, doldu taştı, sabır taşı çatladı
belli ki adamda dişli bir adamdı ki sen onla başedemedin de
2. kocanda sessiz mulayyım bır tip. saydırıp sövdürüyorsun oohhhh.
sen huyunu suyunu degıstırmedıkce 7 kocalı hürmüzü sağdan sollarsın
yada bu anlattıklarına hayal gücü mü demeliyiz ???
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ay bu natlus benim sonum olur bu sitete. Ağzımı açtığım her konusunda parmaklıklar ardına atıyorlar beni. Ama çok komik ya eşiyle mesaj paketi almışlar günde 50 mesaj atıyorlarmış birbirine.günde 10 saat işte olsalar saatte 5 mesaj yapar bu da 20 dk bir mesaj anlamına gelir. Tebrikler sevgi rekoru da sizde.

 
Bu ne be ?
Yarıldım konuya.
Kız sen gerçek misin ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…