Banyo görgüsüzleri!

Soyle ya bence
Saklamana gerek yok
Yaptıklarının farkına varsınlar sen neler çekiyorsun
Esin de farkında aslında eşinin söylemesi lazım onun ailesi çünkü ona çok alınmazlar sen söyleyince tuhaf olabilir
Ama eşin de söylemiyorsa rica et birşekilde şöyle
Katlanmak zorunda değilsin orası senin özel alanın
Her gelen elini kolunu sallaya sallaya istediğini yapamamalı bi sınır koy ki sonra tepene çıkmasınlar
Küserlerse barışmaya çalışırsın yine aynısını yaparlarsa barisinca bu sefer muhatap olma derim

1 gece kalıyolarsa ve çok elzem bişi yoksa yıkanmaları abes. uzun süreli yatılıysa mecbur yıkancaklar tabi.
ama banyoyu bozmasanız yatak odanıza dadanmazlardı, onu bozmak gereksiz olmuş bence.

ŞEHir dışında yaşasalar, geldiklerinde banyo etsinler, kaldıkları süre boyunca gün içerisinde etsinler ama iki saatlik mesafede banyo yapmak nedir? Yatılı gelmek nedir? Banyo olayondan daha rahatsız edici olanı iki saatlik mesafede gelip kalmaları..

Yatılı gelen misafirin banyo yapması doğal ama burda saçma olan şey yakın yerde oturan insanların yatılı misafir olması. Madem evleri yakın niye kalıyorlar ki?

Benim bi arkadaş vardı kaynanası iki üst sokakta oturuyordu ve buna da çocuk bakcaz diye yatıya geliyorlardı
Gece gündüz kaynana kayınpeder gelinin yatağında diyim anlayın siz
Vücut sivilarini da yatağa bırakıp evlerine kaçıyorlardı
Siz gene banyoyla iyi yirtmissiniz

Be tuhaf insanlar var memlekette. Çocuk denediğinizi bildikleri halde tepenize çökmüşler kabus gibi. Ayda bir gelseler yine iyi her hafta ne demeye geliyorlarmış. Eşiniz yokken bile kaynınız günlerce kalıyormuş ne kadar ayıp odanıza girip duş alıp birde leş gibi bırakmak. Bu insanlar terbiyr almamış mı

İnsanların birbirlerinin evinde yatma merakı nedir ya yakın mesafe bir de ..Misafir gerektiğinde elbette banyoyu kullanır ama bir günde de kimse kurtlanmaz herhalde, biraz alışkanlığa ya da keyfe dönüşmüş sanki sizin evde bu durum (kışın da aynı demişsiniz ondan diyorum)

Esimin akrabalari geldiler 4 gun kaldilar bende. Ayni sehirdeki diger akrabalarini gunduz ziyarete gittiklerinde orda girip yikanmislar bizim evde cekindikleri icin cok uzulmustum ki benim misafir banyom var hatta evim dubleks ve ust katti kullanmiyorum sadece misafir icin hazirladim yatak odasi banyosu balkonu vs ben sadece temizlik icin cikiyorum.

Bilemedim simdi oyle bir anlatmissiniz ki sanki sizin evinize yikanmaya geliyorlar gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…