Banyo görgüsüzleri!

Sizde kalan insan banyosunu yapıversin biraz misafirperver olun bence.Çünkü anlattığınız kadar abartı banyo yapamazlar konu hep banyo olduğu için siz bu konuda fazla hassassınız belli ki.Bilerek duşu bozmanızın cezasını kendi yatakodanıza girilmesiyle buldunuz.Keşke misafir gidene kadar misafir banyosunu temizlemeyip en sonunda bir kere temizleseydiniz kafa olarak rahat etseydiniz...tabii önce misafir banyosunu bozmamanız gerekirdi

diğer banyoyu bozmasaydınz keşke .. Yıkanmak isteyen yıkansın gerçi ben yıkanamam abimn evinde bile tuhaf geliyo yani gerçi 13 yıllık evli 1 kere yıkandım o da mecburiyetten ...
ama ben ebeveyn banyomda kimsenn yıkanmasına izin vermem herhlde buyuk konusmayayım ama orası eşimle benm bi de ben kapıyı kitlerdim hep kitler öyle bırakırdım bastan yıkanmak isteyen olursa da orayı kullanmıyoruz derdim en bastan.. Eşimle odama girdiğimde açardım sabah kalktgmda gene kitlerdim bu sadece misafir durumu için değil normldede yaparım evde kimse yokken yani.. Normal zamanda bizde evin wcsni kullanalım .. Aslında bazı durumlrı biz yaratıyoruz bastan nasıl yol gösterrsenz öyle dewam ediyo.. ve bence asla bunlar yuzunden eşinzle tartısmayın gece yatarken guzelce konusun anlatın rahatsz oldugunuzu eksileri özeli oldugunuzu fln ..

ahah neden beddua diyorsunuz ki
kadın benim başıma gelenler sizin de başınıza gelsin demiş
hani bu durum kötü değildi
madem kötü değil, bu hiç sıkıntı değil neden beddua diye tanımlıyorsunuz ki???
Ben bir uslupsuzluk göremedim.
Sizin başınıza gelirse siz de misafirperverliğinizi gösterirsiniz işte.
Misafirdir başım üstüne dersiniz, nasılsa sizce bir sakıncası yok

Ayyy sonuna kadar haklisin valla allah sabir versin bende hic sevmiyorum birinin bende banyo yapacagi zaman hemen geriliyorum

Diğer banyoyu bozmayacaktin :) kendin etmişsin biraz. Banyo yapmak kötü birşey değil ama gelenin yatak odamıza öyle girmesi berbat bir durum. Ama sıcakta da mecbur yapılıyor banyo. Yoksa sonra eşimin ailesi pis kokuyor olurdu başlık :))

10 saatlik yoldan gelip duş almadınız mı
3 4 kalıp hala mı almadınız
Ne yaptınız,kuru temizlemeciye mi gittiniz
Ben evsahibi olsam gözünüze baka baka tüm pencereleri ardına kadar açar,banyo havlularını da kucağınıza verip banyoya yollardım

Yatak odamdan geçip banyo yapacaklar e yuh,
Gitsin kaynin hamama cnm o kadar da neymiş,

Banyo bozmak olayini ben de ćözemedim cidden. Musluğu filan mi söktü acaba konu sahibi

yanlış anlamayın ama kokmadınız mı? o kadar ısrar etmelerinin sebebi koku almış olmaları olabilir mi? ben olsam öyle yapardım çünkü

Yola çıkmadan önce keselenerek banyo yaptım. Efil efil giyindiğim için bir gram terlemedim. Koku gibi şeylere inanılmaz hassasımdır. Zaten 2 günde yıkanan bir insan olarak bir defalık 3 gün yıkanmadğımda kokmadım.

tabii sizin banyo anlayışınız 10 dklık duştan ibaret ise kokmayı hayal etmeniz normaldir :) temizlenemez öyle insan.:)

ALlah allah buradaki herkes bi ilginç. Siz gerçekten 3 gün yıkanmadığınızda kokuyor musunuz?

Ben böyle cevap verenlerin temizlik anlayışlarında sorun olduğunu düşünüyorum. 10 dk. banyoda bi ıslanıp çıkıyorsanız eğer değil 3 gün, 3 dk. sonra da kokuyorsunuzdur bence siz kendi camınızı kapınızı açın havalandırın.

10 saat yolculuk zaten banyo yapmak için yeterli bir sebepken üzerine bir de üç dört gün kalıp banyo yapmamak daha garip degil mi i?

Hanım abla, yazmanda sorun olduğu gibi okumanda da sorun var sanırım.

3-4 gün kalmadım. 2 gün kaldım, 3. gün evime döndüm. Banyoda köpüklenip çıkmıyorum. Böyle bildiğiniz hamamlardaki gibi keseleniyorum 2 günde bir. Kılıma, tüyüme, deodorantıma, kokuma her şeye dikkat ediyorum.

Mecburen gittiğim yakın akrabam olmayan evde başkalarının havlularını kullanmak benim için daha pis.

Ya banyo yapmak sorun değil de insan olduğu gibi pis bırakmaya utanır ya. Kılını tüyünü ev sahibi görmek zorunda mı?

Değil kese,derinizi yüzseniz hele ki yolculuktan sonra yı-ka-nı-lır.
Koktum mu,kokmadım,yoo terlemedim diyene kadar o beğenmediğiniz 10dklık duşu alsaydınız ev sahibi de derin bir nefes alırdı:)
Ayrıca havlu beğenmeyen valizinde götürür,yedek çamaşır almayı unutmadıysanız tabii:))

Ben ya yatılı misafir bu kadar fazla almam ya da açıkça söylerim. Dıdımın dıdısı niye banyomu kullansın özellikle bir gece kalıyorsa ve evi de yakınsa...
Sizi çok iyi anlıyorum. İnsan çok rahatsız olur ve tiksinir (çok normal kınamıyorum, insan kendinden bile tiksinebiliyor). Eşinizle papaz olmaya değmez inanın. Onları kırmadan açıkça konuşun. Sizin ev pansiyon değil gitsinler orda yıkansınlar.

Misafiri severim. Allah hayırlı iyi insanalar göndersin. İnsanın misafiri gelmesi çok büyük bir nimet bana göre...

Sorununuza gelince bende rahatsız olurdum açıkçası. Çünkü wc ve banyo konusunda aşırı hassasım. Çözüm olarak ne denir bilemedim

Ay bi banyoyu bozmussun ya seninkine kalmislar yagmurdan kacarken doluya tutulmussun resmen

Yakinsalar niye yatiya kaliyolar? Yatiya kaliyolarsa diger banyonuzu yaptirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…