Banyo görgüsüzleri!

Valla ben size hak verdim hatta ay bunda ne var diyenede oha artık dedim bir kaç gün yatılı gelen misafir yıkanır tamam da sizin bahsettiğiniz olay çok başka yani eşiniz olaya müdahale etmek zorunda artik ben katlanamazdim gerçekten ciddi tartışmada cikartirdim yani

Nasıl rahat ediyorlar da banyo yapabiliyorlar anlam veremedim bence gelen misafirler anormal.

Siz çok haklısınız Allah kolaylık versin, ayda yılda bir olsa sıkıntı değil. Ama siz diyorsunuz ki hep böyle anlamıyorum neden bu kadar düşüncesiz insanlar ? Eviniz barkiniz yok mu diyesi gelir insanın.
Çözüm olarak ne yapılır bilemedim. Ya kartları açık oynayacaksınız, yada böyle temizlemeye devam edeceksiniz.

Yani okurken yakami pacami yirttim yeminle. Bu ne ayol. Resmen hamam sizin ev. Ben titizlik hastasiyim benim evimde biri gelse koltugun oturdugu yeri bile kafamda isaretlidir. Hemen pesine silerim orayi. Ay bir de banyoma girecek herkes. Tovbe.. acik acik soyle hic uzatma. Bu ne edepsizlik sevmiyorum de. Yatak odama kadar herkesin girmesini istemiyorum de. Ama seyi anlamqdim hani ne mana yani devamli evde yatili misafir

Eşinin tarafı su aygırı gillerden mi ☺ ne bu canım yol geçen hamamı gibi. Onlar geldiğinde eşinin de haberi olmadan vanaları mı kapatsan ay yok yok olmaz galiba, kombi mi bozuk desen yada banyoya tiksinç bişey mi yapsan mideleri bulansa

Ben gelenlerin bamyo yapmasina degilde bu kadar cok misafirinin gelmesine sasirdim. Kayinvalidenin kayinvalidesinin ne isi var sizde Bana boyle cok yatili misafir gelse sanirim cildirirdim.
Sahsen ben bir akrabama gittigimde ebeveyn banyosunu birak wc sine bile girmeye cekiniyorum.
Bana da kv ler geliyor onlar bir iki hafta kaliyorlar haliyle banyo yapiyorlar ama oyle gun asiri ebeveyn banyosunu kullanmak bana cok mantikli gelmedi. Sonucta yatak odasi ozel bir yerdir oyle herkes girip cikmamali. Ama birazda sen sebep olmussun neden bozdun ki diger banyoyu

Bende hic sevmem baskasinin evinde dus falan almayi tiksinirim esine soyle sen bisekilde engellesin ya gelip girenedee dur dus alma denmezki

Ben evimde yatıya kalan duş almazsa rahatsız olurum. Pis diye. Misafirlikte de olsa duş alırım. Korkayım mı yani. Milletin sizde duş almasından neden bu kadar tiksiniyorsunuz anlamış değilim. Hayır içerde ne yaptıklarını hayal ediyorsunuz ki

Bence siz degil onlar abartmis.evin yakin bir gunlugune geliyorsun kalmaya niye dus alasin ki.cok dus alasin geldiyse evinde yakinmis bir kosu git evinde al:) cok sacma ve gereksiz geldi bana yaptiklari.diger banyoyu yaptirmayin o zaman hic kurtulusunuz olmaz.bir kac gun yatak odanizi daginik birakin giren kisi de gorsun gerekirse, musait degil diyin.esinizin degil sizin reddetmeniz gerekli.

Bu ne ya.. Hamam olmuş banyo giren çıkan belli değil.. Ben size hak verdim konu sahibi.. İnsan tiksinir bile ardlarindan temizlerken kılı var tüyü var.. Eşin ve seninki neyse o evin sahibisiniz siz.. Ama elalemin kılını tüyünü temizlemek ıyy yani bi de futursuzca odaniza girip kendi evleri gibi duş alıyorlar... Bu da insanin canini sıkar.. Insan biraz çekinir.. İlle de edep işte.. Bunun tek çıkar yolu var.. Artık dilinizle yatılı misafir istemediginizi soylemeniz lazım.. Başka türlü durduramazsnz.. Esinizle papaz olursunuz am duzelirsiniz sonrasinda.

Size gelen misafirlerin hepsi cok rahat insanlar demekki ne yapsaniz da rahat insan ancak sizi rahatsiz eder.
Rahat insan olmasalar yakin mesafede yatili kalmazlar ayrica sizin mahreminiz oldugunu bile bile girip banyonuzda dus almazlar...
Ben kimsenin evine gidip te kalamam kakacagim insan cok azdir zorunlu olmadikca elimi yuzumu dahi yikamak icin banyosuna giremem...
Bir de anlamadigim konu asilama şu bu ile ugras icindesiniz bu ne kadar dusuncesizlik... hep size gelip te hic sizin onlara gitmemeniz de cok sacma sanki cok guzel agirlaniyorlar gibi...
En buyuk hata esinizin burada ... laf soyleyecek biri varsa o esiniz olmali misafire careden once esinizin bu fevri davranislarini torpulemelisiniz bence...
Ailecek sulalecek bir dusuncesizlik soz konusu sanki. Ise esinizden baslayin bence bir hafta da sizi dinlendirsin sonucta eviniz otel motel degil...
Kapinin girisine benim rahat etmedigim yerde kimse istirahat edemez yazabilirsiniz mesela ki ben olsaydim simdiye coktan yazmistim...
Allah yardimciniz olsun her insanin anladigi bir dil muhakkak vardir siz esinizdwn baslayin ise bence...

Başkasının evinde banyo yapmak zorunda kaldığım oldu. Hem öncesinde hem sonrasında elimden geldiğince temizlerim. Onların bu kadar insanın üst üste kullanmasına banyonun dayanmayacağını anlamaması garip. Bir de havlu mu dayanır bu kadar kişiye, kaç havlunuz var ki? Ya sıcak yerde yaşıyorsunuz ya da eşinizin ailesi yıkanmayı adet edinmiş. Bu arada banyonuzu çok beğeniyorlar da olabilirler Sıkıntı sizin evinizi kirleteceklerini hiç düşünmüyorlar ya da takmıyorlar. Biraz daha az ve özenli yıkansalardı sizin gözünüze batmazdı. Daha az misafirliğe gelmelerini sağlayın.

Banyo yapmaktan gocunduğunuz yakın olmayan akrabanızın evinde neden mecburen de olsa kalıyorsunuz? Otelde kalın o vakit. Yani ben de konu sahibini haklı buldum ama evinde kalacak kadar yakın hissediyorsam da duş da alırım. Tabi keyif için yıkanmam ihtiyaçtan duş alırım o ayrı

Gelenler bana uzak akraba gibi gelmedi. Kaynananın kaynanası eşinin babannesi oluyor torununa gelebilir.insan kuzenine gelebilir.insan kardeşine gelebilir. Ama aynı şehirde yatılı kalmak ve habire yıkanma sapıklığı beni benden aldı. Hangi sıcak memleket olsa yine anormal bu kadarı. Töbe yarabbim
Ya bunlar çok fakirlikten geliyor sizin eviniz yeniyse süslüyse kalmaya yıkanmaya çocuk gibi heves ediyorlar (ki hadi böyle olsun içlerinden olgun bir kişi bile mi akıl edemiyor bunun anormalliğini)
Ya da ailece yüzsüzler (ki bu durumda başka konularda da belli ederler)
Bence kayınvalidenizle konuşun akrabalara dur desin veya size yol göstersin.tabi halden anlayan biriyse

Valla nasil sicakti gectigimiz gunler.. neyseki istanbulda yagmur yagiyor.ben arka sokaga gitsem dus alasm geldi. Inanin gunde 3-4 dus aldigim oldu: ( her gelene gidene banyo teklifi yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…