Banyo konusu yardım

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar merhaba şu an burda aşırı yağmur yağıyo ve banyomda tavandan su akıntısı var tavan kaplaması böyle pimapen gibi bişey tam ismini bilmiyorum ne yapabiliriz üst komşumuzdan mı kaynaklanıyor acaba

Üst katınız çatı da boşluk değilse yağmurla değil komşunuzla alakalıdır diye düşünüyorum.
Bir sorun derim ona göre hareket edersiniz.

büyük ihtimalle üst kattan kaynaklanıyordur.
pimapen gibi kaplama dediğiniz şey kolayca çıkarılıyo ve giderler borular görünüyor.
Bi tesisatçı çağırın baksın.

Merhaba en son katta oturmuyorsunuz anladığım kadarınca o sebeple yağan yağmurdan sebepli bir akıntı olacağını düşünmüyorum. Geçtiğimiz yıllarda iki kez geldi başımıza. Biri üst kat komşumdan, diğeri ise karşı dairenin üstünden çapraz gelmiş su ve gelen tamirciye neden onun alt katına değil de bize geldi ki dediğimde abla su nereden yol bulursa oradan sızdırır size denk gelmiş dedi.

Üst komşunuza çıkıp sorun ya ondan yada bir üstten kaynaklanıyordur, onlardada varsa problem yağmur olabilir sorun.

eğer havalandırmanın üstündeki kapak çıkmışsa yağmır suyu oradan sızabilir yada biizm apartmandada oldu üst komşunun banyosundaki bir borudan sızıntı varmış 3 katında banyosu mahvoldu sudan rutubet oldu evi sigortalı olduğundan hepsi şimdi yapılıyor sigorta tarafından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…