Banyo sorunu

İyi günler arkadaşlar ,ben 9 yıllık evliyim ve kayınvalidem ile yaşıyorum.Tuvalet banyo ve yatak odaları hepsi iç içe.Banyo yapmak benim için çok büyük bir problem olmaya başladı.Ne özelimiz kaldı ne namehremimiz.Banyoya girerken çok utanıyorum.Acaba benmi abartiyorum yoksa utanmakta haklimiyim.
Ev sizin değilse daha büyük ebeveyn banyolu bı eve çıkın.

Devletten burda dosya yapıp veriyorsunuz .onlar uygun görürse ev veriyorlar .Türkiye gibi istediğiniz eve cikamiyorsunu

Devletten burda dosya yapıp veriyorsunuz .onlar uygun görürse ev veriyorlar .Türkiye gibi istediğiniz eve cikamiyorsunuz

Asla ama asla dogru degil. Ha siz ailecek calismayip devletten geciniyorsaniz orasini bilemem.

İyi günler arkadaşlar ,ben 9 yıllık evliyim ve kayınvalidem ile yaşıyorum.Tuvalet banyo ve yatak odaları hepsi iç içe.Banyo yapmak benim için çok büyük bir problem olmaya başladı.Ne özelimiz kaldı ne namehremimiz.Banyoya girerken çok utanıyorum.Acaba benmi abartiyorum yoksa utanmakta haklimiyim.
Bence utanilacak h8cbirsey yok.sonucta sadece cinsel iliskiden sonra yada once dus alinmiyor.kasmayin bukadar hergun gir keyfini cikar...

Başka adamla evlenebilirdiniz.
66 yaş yaşlı degil ki.
Vay arkadaş hepiniz mi premsessiniz ya. Gerçekten buranın ne tadı kaldı ne tuzu. Yaşamla alakasız tepeden bakan bakan saçma sapan yorumlar. bu forumdaki olay iki lafın belini kıralım bir iki fikir alalımdan çoktan çıktı. bu da muhtemelen son mesajımdır zira üst üste böyle abukluklar görünce benim burda ne işim var duygusu sarıyor dört bir yanınızı.

Ben size beraber oturmayı şikayet etmedim banyo yaparken çok utanıyorum gereksizmi utanmam diye sordum
Millete dert olmuş kv ile yaşamanız. Sanki kv den rahatsız oluyorum şöyle böyle diye eleştiri yapmışsınız gibi.

Yahu insan evlenmeden önce kendi ailesiyle bile yaşarken rahat olamadığı ortamlar olur. Ne yapılmalı yani aile terk mi edilmeli ? Kızcağız da kv ile yaşıyorken önceden rahat olupta daha sonra rahat edemediği bir durum yaşıyor.

Konu sahibi eğer bunun sebebi yoksa kuruntu yapıyorsunuzdur. Yaş geçtikçe ruh hali herkeste aynı seyretmez. Belki yaşınız ilerledikçe (olgunlaştıkça) bu durumu irdeliyor olabilirsiniz.

Çocuklar ergen olunca da anne babalar tedirgin davranabiliyorlar. Sizinde kv karşı olmuş. Bence rahatsız olmayın neticede o da eşiyle kardeş kardeş yatmadı.

Şikayet etmek için 9 yıl kadar geç kalmışsınız

Yıkan gitsin aman ne utanıcan. Neticede siz bir ailesiniz madem beraber yaşıyorsunuz normal bunlar. Evli insansınız tabi ki özel hayatınız olacak hiç de utanma .

Calci bnm kv odanın kapı deliğinden bakarmış iyi miyiz diye kışın da soba yaktığımızda aynı delikten koklarmış 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 o geldi aklıma 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ay insan hiç mi düşünmez burası yatak odası, oğlumu gelinimi uygunsuz görürüm diye. Bi de kendi mi itiraf etti?

Ay insan hiç mi düşünmez burası yatak odası, oğlumu gelinimi uygunsuz görürüm diye. Bi de kendi mi itiraf etti?
Evet o onu korumak kollamak manasında düşünüyor mahremiyet önemli değil ki onlara kayınpeder güneş enerjisinin suyu eksilmemiş siz niye kullanmıyorsunuz derdi mesela 😅

Vay arkadaş hepiniz mi premsessiniz ya. Gerçekten buranın ne tadı kaldı ne tuzu. Yaşamla alakasız tepeden bakan bakan saçma sapan yorumlar. bu forumdaki olay iki lafın belini kıralım bir iki fikir alalımdan çoktan çıktı. bu da muhtemelen son mesajımdır zira üst üste böyle abukluklar görünce benim burda ne işim var duygusu sarıyor dört bir yanınızı.
Ben eğer kv ile yaşayamayacak yapıda biriysem, bunu evlilik oncesinde düşünürüm. Yarin bir gün bakmam gereken bir durumla karşılaşır mıyım diye.

Ne kadar seversem seveyim bu ihtimal hep varsa, birlikte yasamaya başladığımızda ozel hayatimiz sevgimiz bitecekse neden evleneyim?
Buna gore hareket ederim. Ki zaten boyle yaptim.

Evlensek kesinlikle bizimle yasayacak bir kv adayim vardi. Iliskimi bitirdim.

Ben kendimi biliyordum ve buna uygun hareket ettim. 20 yasinda bile böyle mantikli bir karar verdim.

Su an kv ile birlikte yasamak gibi bir ihtimal yok. Aile durumunun detayini vermek istemiyorum ama yok yani.

Aşkın gozlerini kör etmesi sebebiyle şu an bu kadar rahatsiz konu sahibi. O kör olduğu aşkının hiç de eskisi gibi yandıgını sanmıyorum. Elde ne kaldi? Sevgi mi, aşk mi, huzur mu, iyi bir seks hayati mi? Hiçbiri.

Maddiyat değil ama yurt dışında olduğumuz için altlı üstlü ev tutma şansımizda yok burası Türkiye gibi değil . Mecburum yani beraber yasamaya
Bence sıkmayin caninizi cekinmekte haklisiniz ben olsam bende rahatsiz olurdum fakat soyle dusunun sonucta her dusa giren bisey yapmis olmuyor.terliyorsun giriyorsun dusa rahatlamak icin giriyorsun.baska ev bakma sansiniz yok mu ebeveyn banyolu

Aynen sizin gibi baktım olaya.bi dert anlatalim yada dert paylaşalım hafifleyelim derken ne hale gelmişiz biz.ustune bide suçlu çıkartmaya çalışmalar başlamış.herkese tek tek izah edicem derken insan dert sahibi oluyo.bende üç gündür bu duruma çok üzüldüm.

Eskiden annelerimiz daha ketumdu böyle konularda. Onlar bile rahatsız olmadan yaşayabilmişler. Hem kaynanalar ayrı bir gurur duyar niyeyse bu durumdan. Aşırı ataerkil olduğumuzdan mütevellit. Yaşamak zorundaysanız ki anlaşılan öyle. Utanmamayı öğrenmelisiniz. Bundan doğal bişeyde yok ayrıca.

Back
X