Banyo sorunu

Vay arkadaş hepiniz mi premsessiniz ya. Gerçekten buranın ne tadı kaldı ne tuzu. Yaşamla alakasız tepeden bakan bakan saçma sapan yorumlar. bu forumdaki olay iki lafın belini kıralım bir iki fikir alalımdan çoktan çıktı. bu da muhtemelen son mesajımdır zira üst üste böyle abukluklar görünce benim burda ne işim var duygusu sarıyor dört bir yanınızı.
Size kesinlikle katılıyorum. Yaklaşık 2 senedir üyeyim öncesinde eski yorumları okuyup üye olmuştum. Cok değil 5 sene öncesinin yorumlarıyla şu an yazılanlar arasında uçurum var.
Bu konudaki ilk 3 sayfayı okurken bile inanamadım şaka olmalı bu dedim. Herkesin derdi kendine ağır kadının derdide şu an bu had bilmeyen ithamlar taciz mi varmış? Neden evlenmiş ? Çocuk gelin miymiş?
Soralım anlayalım yok direkt itham.
kadın dertleşirim belki akıl veren olur diyerek konuyu açtıysa bile bin pişman olmuştur.

Anneannemin 62 yaşından beri kocası yok

Şu an 85 yaşında

Hiç gelinleri ile birlikte oturmadı

Bu imkansız değil

Lakin 9 yıldır bir arada iseniz alışmıştır

Boş verin umursamayın

Bir süre sonra da çocuklar büyüyor onlar anlıyor deyip her şeyi bırakmak lazım
cocuklar anliyor deyip esimizle birlikte olmayi mi birakacagiz?

9 yıldır dert etmediniz neden şimdi diye sorusunu sordular mı bilmiyorum ama sormuşlardır. Ben sorduklarına adım kadar eminim . Neyse bence herkes evlenince ne olacağını bilir . Olmaması sorun olur .
Acaba fantezik fantezik şeyler mi yapmaya başladınız , sesiniz duyulur diye mi endişe ediyorsunuz :KK8: böylece sonucunu da dert mi ediyorsunuz 😎
Bence dert etmeyin, keyfinize bakın.

9 yıl olmuş hala yeni gelin modunda mısınız ?
Kayınpeder olsa neyse de kayınvalidemden de çekinemem yani girer banyomu yapar eşimle sevişir geçer tv karşısında misler gibi keyif te yaparım yani bir hafta kv bende kaldı kadın sürekli hadi gidin fanfinfon yapın biraz ben varım diye elini çekme ondan dediğini bilirim 😁 amaan utanmak için az ömrüm var belkide yarın yokumdur utanıp ne yapam ya aşın biraz kendinizi o sanki kocanı ağız yoluyla mı doğurdu geçti o yollardan sonuçta 😂

Ben olsam ne yapardım bilemedim. Başka çocuğu yok mu hep sizde niye kalıyor

Vay arkadaş hepiniz mi premsessiniz ya. Gerçekten buranın ne tadı kaldı ne tuzu. Yaşamla alakasız tepeden bakan bakan saçma sapan yorumlar. bu forumdaki olay iki lafın belini kıralım bir iki fikir alalımdan çoktan çıktı. bu da muhtemelen son mesajımdır zira üst üste böyle abukluklar görünce benim burda ne işim var duygusu sarıyor dört bir yanınızı.
Ay öpesim geldi bu yorumu. Eskiden de okurdum hiç böyle değildi kk, herkes yardımcı olmak için yorum yapardı ama şimdi ilk komik yorumu yapan olayım da favori alayım diye yorum yapılıyor sanki.

Başka adamla evlenebilirdiniz.
66 yaş yaşlı degil ki.
Kadınlar kulübünde gördüğüm en absürt cevaplardan biri olmuş resmen. Evlendiği "başka adamın" babasının ölmeyeceginin ve kv nin yalnız kalamayacaginin garantisi var mı? Yoksa o zaman da bosanmasini mi önereceksiniz :))

E ELNISMUR daha uygun bir eve taşının. Planı daha düzgün. Ebeveyn banyosu mutlaka olsun. Herkese ayrı yaşam alanı (bağımsız oda) olunca sorun olmaz. Yeni bir ev bakın

Vicdanlı olduğum için zaten beraber oturuyorum .sadece banyo konusunu cokmu abartiyorum diye sordum.
Kayınpeder olsaydı rahatsızlık duymak daha normal olabilirdi. Sıkmayın canınızı. Başka bir cinsligi de yoksa kayinvalidenin sorun olacak birşey yok. Sonuçta yemek yemek gibi birşey bu da. Buradaki saçma sapan yorumlara da aldırmayın. Sonuçta benim de annem 53 yaşında yalnız. Kimseyle gidip kalmaz ama tek kalamayacak durumda olsa "ev üstüne ev mi olur, kal tek başına, ne halin varsa gör evinde" demem yani. Kimseye de dedirtmem. Tek bu sebepten gidecek koca da defolup gidebilir. Aynı şey eşimin ailesi için de geçerli... Ha kendi adıma Allah korusun öyle bir pozisyonda olsam gidip kimsede kalmam ama bu benim güçlü bir geçmişe sahip olmamdan olur ancak. Siz en güzelini yapmışsınız tebrik ediyorum. Canınızı da sıkmayın. İyi niyetinizin karşılığı olarak inşallah çok güzel başka bir ev nasip olur bu endişeniz de gider :)

66 yaş çok fazla değil ki,eli ayağı tutuyordur sağlık proplemi yoksa bile.
Rahmetli annemde babamı kaybedince odas tek yaşadı.
Benim k.validem 32 yıldır tek yaşıyor 85 yaşında.
Burada şu ihtimali düşünün, ya yasayamasaydi tek başına? Korksaydi, düşmüş halde olsaydı? Hayatında tek kalmakla ilgili bir rahatsızlığı olsaydı? Beni, eşimi zorda bırakmayacak insanı ben niye zorda bırakayım ki...

Burada şu ihtimali düşünün, ya yasayamasaydi tek başına? Korksaydi, düşmüş halde olsaydı? Hayatında tek kalmakla ilgili bir rahatsızlığı olsaydı? Beni, eşimi zorda bırakmayacak insanı ben niye zorda bırakayım ki...
Bakın biz yıllarca gurbette yaşadık meslekten dolayı,k.validem dediğiniz gibi sağlık sorunları olsaydı mutlaka buna çare bulunurdu.
Aynı yerde olan diğer oğluda vardı,kimsenin yanınada gitmez zaten,en mantıklı olan bir yardımcı bulup yanında kalmasını sağlamak olurdu.

Keza aynı şey rahmetli annem içinde geçerli olurdu,ben yokum başka şehşrdeyim kardeşim yada abim var hiç bir zamanda yanlız bırakmadılar annemi.

Şu an k.validem ile aynı şehirdeyiz en son yardımcı birini bulduk 1 ay kalıp gitti,yanımıza davet ediyoruz onuda kabul etmiyor.
Belli bir yaşa gelince yaşlılarımız evlerinden uzaklaşmak istemiyorlar,elimiz hep üzerindedir.

Bakın biz yıllarca gurbette yaşadık meslekten dolayı,k.validem dediğiniz gibi sağlık sorunları olsaydı mutlaka buna çare bulunurdu.
Aynı yerde olan diğer oğluda vardı,kimsenin yanınada gitmez zaten,en mantıklı olan bir yardımcı bulup yanında kalmasını sağlamak olurdu.

Keza aynı şey rahmetli annem içinde geçerli olurdu,ben yokum başka şehşrdeyim kardeşim yada abim var hiç bir zamanda yanlız bırakmadılar annemi.

Şu an k.validem ile aynı şehirdeyiz en son yardımcı birini bulduk 1 ay kalıp gitti,yanımıza davet ediyoruz onuda kabul etmiyor.
Belli bir yaşa gelince yaşlılarımız evlerinden uzaklaşmak istemiyorlar,elimiz hep üzerindedir.
Demek istediğim tam da bu. Sizinkiler kabul etmemiş olabilir, ama güçlü karakterde yaşamamış, kendi kazancina, hayatına hic sahip olamamış hep "birilerine emanet" yaşayan binlerce 60-65 yaş üstü kadın var. Herkesin de evinde bakilsin diye verecek maddi imkani da yok. Bunlara sahip olamayanada hor görür şekilde e nasıl olmaz, sen de bunu hiç mi düşünmedin vs denmez yani. Hayat bu, ne olacağı hangimiz için belli ki...

Çünkü mecburum yaşı 66 ve kocası yok
Her yaşı 66 ve kocası olmayan kadın oğluyla geliniyle birlikte yaşasaydı memlekette evlilik kalmazdı. Siz zaten bunu kabul ederek bu işe girmişsiniz. Anca mı rahatsız oldunuz?

Demek istediğim tam da bu. Sizinkiler kabul etmemiş olabilir, ama güçlü karakterde yaşamamış, kendi kazancina, hayatına hic sahip olamamış hep "birilerine emanet" yaşayan binlerce 60-65 yaş üstü kadın var. Herkesin de evinde bakilsin diye verecek maddi imkani da yok. Bunlara sahip olamayanada hor görür şekilde e nasıl olmaz, sen de bunu hiç mi düşünmedin vs denmez yani. Hayat bu, ne olacağı hangimiz için belli ki...
Farklı şartlarda yaşayan birilerine muhtaç olan büyüklermiz varsa zaten onlarıda yanlız başına bırakmamak lazım.
Bu bizim vicdani sorumluluğumuzdur,tek başına bırakmak bana görede vicdana sığmaz,elbette yanıma alır bakarım.
Ama ben yok gelemem dersede bir şekilde hayatını devam ettirmesini sağlarız.

Back
X