Banyo sorunu

Yorumları okudum da benim.anemin yalniz yaşadığını düşündüm için acıdı....
Hicmi.vicdaniniz yok ya
9 yıl geçmiş artık yapcak bisey yok malesef kadında alışmıştır annen olsa neysee sonuçta onun annesi erkek anneleri dert etmez boyle şeyleri..

Bizim inancimiz geregi bir erkek karisina anahtari kendinde olan bir ev vermek zorundadir..Bu ev erkegin durumuna gore villada olur kirada durmak seklinde de olur..Yeter ki bir mutfagi tuvaleti banyosu ayri olsun..Bu esinizin birinci sorumlulugu ve sizin hakkiniz..

Vicdanlı olduğum için zaten beraber oturuyorum .sadece banyo konusunu cokmu abartiyorum diye sordum.

Aslında saçma değil arkadaşın dediği, neden biliyor musun kimse kimsenin kafaya silah dayamıyor evlenmeden kabul etmeyebilirdi. Bu kadar basit.
Şöyle düşünelim, belki başında kabul etmedi. Mesela benim kayınvalidem tek yaşıyor, maaşı var. Kp den kalan mallarla birlikte gayette güzel hayatını idame ettiriyor ama şeker hastası ve kanser atlattı. İyice hasta olursa ne yapmam gerekecek? Kocamı mı bosayayim? Ya da Kp yok diye ileride başına kalır, kaç kızım mi deseydim?

İhtimallerle konuşmak ve kendi yaşantımızla kıyas olmaz ki. Konu sahibinin kv eşi vefat etmiş mecburum diyor.

Senin durum bambaşka.

Elbette zor durumda kalınınca boşama kocayı. Ama durumu bu kadar iyiyse bence bakıcı tut kv ye.

Haklısınız baştan konusucaktim bu konuyu artık çok gec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…