Aslında saçma değil arkadaşın dediği, neden biliyor musun kimse kimsenin kafaya silah dayamıyor evlenmeden kabul etmeyebilirdi. Bu kadar basit.Kusura bakmayın ama yorumlarınız iyice saçma bir yöne evrilmeye başladı.
Vicdanlı olduğum için zaten beraber oturuyorum .sadece banyo konusunu cokmu abartiyorum diye sordum.Yorumları okudum da benim.anemin yalniz yaşadığını düşündüm için acıdı....
Hicmi.vicdaniniz yok ya
9 yıl geçmiş artık yapcak bisey yok malesef kadında alışmıştır annen olsa neysee sonuçta onun annesi erkek anneleri dert etmez boyle şeyleri..
Ben size demedim ki yorum yapanlara dedimVicdanlı olduğum için zaten beraber oturuyorum .sadece banyo konusunu cokmu abartiyorum diye sordum.
Şöyle düşünelim, belki başında kabul etmedi. Mesela benim kayınvalidem tek yaşıyor, maaşı var. Kp den kalan mallarla birlikte gayette güzel hayatını idame ettiriyor ama şeker hastası ve kanser atlattı. İyice hasta olursa ne yapmam gerekecek? Kocamı mı bosayayim? Ya da Kp yok diye ileride başına kalır, kaç kızım mi deseydim?Aslında saçma değil arkadaşın dediği, neden biliyor musun kimse kimsenin kafaya silah dayamıyor evlenmeden kabul etmeyebilirdi. Bu kadar basit.
Beraber oturmanın vicdanla alakası yok,siz bunu tercih edip kabul etmişsiniz sadece.Vicdanlı olduğum için zaten beraber oturuyorum .sadece banyo konusunu cokmu abartiyorum diye sordum.
Olmadı çocuğum yokİyi de 9 yıldır çocuğunuz olmadı mı?
Elbette kardeş kardeş yatmadığınızı biliyordur.
Yeni evliyken olsa anlarım ama şimdi bunu düşünmen saçma geldi bana.
Olmadı çocuğum yok
Şöyle düşünelim, belki başında kabul etmedi. Mesela benim kayınvalidem tek yaşıyor, maaşı var. Kp den kalan mallarla birlikte gayette güzel hayatını idame ettiriyor ama şeker hastası ve kanser atlattı. İyice hasta olursa ne yapmam gerekecek? Kocamı mı bosayayim? Ya da Kp yok diye ileride başına kalır, kaç kızım mi deseydim?
Rabbim size bir evlat nasip etsin onunla uğraşmakatan banyoyu düşünmeye vaktiniz kalmasın inşAllah :) çok takmayın bu konuyu benceOlmadı çocuğum yok
AminnnnnRabbim size bir evlat nasip etsin onunla uğraşmakatan banyoyu düşünmeye vaktiniz kalmasın inşAllah :) çok takmayın bu konuyu bence
Eşiniz mi ısrarcı oldu beraber olalım diye..Haklısınız baştan konusucaktim bu konuyu artık çok gec
9 yıl sorun olmayıp şimdi sorun olduysa küçükte olsa bir nedeni vardır.Önceden çok umursamazdim.simdi neden bilmiyorum ama çok problem olmaya basladi
Ailesi gelecek Eurolara kanmıştır abla. Biliyorsun gurbetçiler Euro basıyorKızlarını k.valide ile oturmasına müsade eden ana babaya ayrıca teesüflerimi yolluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?