Banyo sorunu

ELNISMUR

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2021
450
En iyi cevaplar
1
554
33
İyi günler arkadaşlar ,ben 9 yıllık evliyim ve kayınvalidem ile yaşıyorum.Tuvalet banyo ve yatak odaları hepsi iç içe.Banyo yapmak benim için çok büyük bir problem olmaya başladı.Ne özelimiz kaldı ne namehremimiz.Banyoya girerken çok utanıyorum.Acaba benmi abartiyorum yoksa utanmakta haklimiyim.

Bu saçmalığı birlikte yaşamayla kabul etmişsin. Niye kabul ediyorsun baştan? Hem de 30lu yaşlardasın. Eşin de öyledir. Bu yaşta insan ayrı eve çıkacak maddi güce sahip olmaz mı artık ama ya?
Belki sorun maddiyat değildir..Kp yoksa kayinvalideler oğlunun yanında yaşayabiliyor.

Çünkü mecburum yaşı 66 ve kocası yok
kocanız kaya kovuğundan çıkmadı sonuçta evli insanların arasında neler olduğunu biliyordur kayınvalideniz bence takmıyordur bile çok sıkıntı yapıyorsan sabah kalkınca al duşunu ama bence takılma birlikte oturmak isterken bunları tahmin etmiştir herhalde kayınvalideniz.

Sizin sorununuz banyo değil, koloni halinde o evde yaşamanız. size söylemediler mi ev ev üstüne olmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…