Banyo sorunu

Aslında saçma değil arkadaşın dediği, neden biliyor musun kimse kimsenin kafaya silah dayamıyor evlenmeden kabul etmeyebilirdi. Bu kadar basit.
Aynen oyle demek istedigim bu tamamen. Bu kocadan vazgeçemediyse katlanacak. Birlikte yaşayamam diyorsa baska bir adamla evlenseydi. Baştan kabul edilmiş. Biz ne yapalim simdi?

Hayır sadece önceden banyoya çok dikkat etmezdim cenabet gezmenin günahını çok bilmezdim.Bu yüzden şimdi bu kadar problem olmaya basladi

Banyoya gitmekte utanılacak bir şey yok ama siz utanıyorsanız bir şey diyemeyiz de 9 yıldır daha yeni mi utanmaya başladınız ?

Ben size beraber oturmayı şikayet etmedim banyo yaparken çok utanıyorum gereksizmi utanmam diye sordum
E biz utanma desek utanmayacak misin? Yani oyle bir sey mümkünse ben diyorum ki kayinvalideni gormezden gel duymazdan gel. O zaman hiçbir davranışı hatta varlığı bile gözüne batmaz.

Hayır sadece önceden banyoya çok dikkat etmezdim cenabet gezmenin günahını çok bilmezdim.Bu yüzden şimdi bu kadar problem olmaya basladi
Ortada utanılacak bir durum yok hani varsayalım olsa dahi banyo meselesini en son problem etmesi, utanması gereken sizsiniz.
Aynı evde oturmayı kabul ederek bunların yaşanacığını sizden daha iyi bilen kişi kv.nizdi, o utansın.

Koca yoksa oğlu var,nasılsa yanında gelinde var.
Cidden aklımın en almadığı konular bunlar ya ne alaka ben gidip kv ile yaşayacağım ya illa bir anne babaya hizmet edeceksem kendi anama babama ederim en azından zoruma gitmez böyle attığım adımı düşünmem

Destek almak için girdim topa tuttunuz , Evet haklısınız aslında bende kendime çok kızıyorum baştan niye kabul ettim diye.Ama yaptım işte bir hata

Kesinlikle benimde aklım almıyor hiç,kendi kızımı evlendirirken böyle br teklifle gelselerdi kovalrdım anında.

Euro filan umrumda olmazdı benim,nasıl izin veriyor bu aileler anlamıyorum bunu.
Kızım evlenşrken böyle teklifle gelselerdi yolardım hepsini hadi basın gidin derdimm ..
Anne babalar izin vermeyince uygun girmeyunce tamam deyip ayrilmiyorki kimse belki ailesi uyarmistir yani

Destek almak için girdim topa tuttunuz , Evet haklısınız aslında bende kendime çok kızıyorum baştan niye kabul ettim diye.Ama yaptım işte bir hata
Şimdi olay şöyle mi? siz gusul abdesti almıyordunuz her defasında. Sonradan bunun doğru olmadığını öğrenip abdest almaya başladınız. Banyoya girişleriniz sıklaşınca KV imalarda bulunmaya başladı ve bu durumda sizi rahatsız etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…