Banyo sorunu

Ailesi gelecek Eurolara kanmıştır abla. Biliyorsun gurbetçiler Euro basıyor
Euro filan umrumda olmazdı benim,nasıl izin veriyor bu aileler anlamıyorum bunu.
Kızım evlenşrken böyle teklifle gelselerdi yolardım hepsini hadi basın gidin derdimm ..

Taciz edilmiyorsunuz dimi? 9 yıl sonra rahatsız olmanız aklıma bunu getirdi

66 yaş yaşlı degil yorumuma begenmedim atılmış da benim 66 yasinda hatta daha büyük tanıdıklarım hala dipdiri bir anne gibi evini barkını tertemiz yapar.

Misafiri geldiginde saat kac olursa olsun paşalar gibi ağırlar.

Kocası gecenin köründe bir hamur işi istedi diye kalkar yapar.(bence bu kadarina gerek yok :) )

Yorgan diker, yazlik kışlık hazirliklarini yapar, uçakla kendi basina yurtdışına seyahat eder.

Bir yandan bahçesi hayvanlari var. Torun da bakiyor.

Ben buna dayanarak 66 yaşı yaşli bulmam. Beğenemeyecek ne vardi bunda?

Eşiniz mi ısrarcı oldu beraber olalım diye.

Eşiniz mi ısrarcı oldu beraber olalım di

Ailesi gelecek Eurolara kanmıştır abla. Biliyorsun gurbetçiler Euro basıyor
Ne biçim konuşuyorsunuz siz.ben 4 yıl evliliği hep erteledim çok sevdiğim için mecbur kaldım evlendim Ailem hep yapma etme gitme dedi.Hangi hakla böyle konusabiliyorsunuz

Olmadı çocuğum yok
Bence kayınvalidenizin tavrıyla alakalı. Çocuğunuz yok diye üzerinize geliyor mu? Sürekli dibinizde sizi kontrol ediyor mu? Sözleriyle iğneliyor mu? Bunlara cevabınız evetse o zaman siz haklısınız. Hayırsa kadıncağız ne yapsın otursun bi köşede onun da canı var. Hiçbirşeye karışmayan kaynanalardan rahatsız olmayın bence yazık ona da.

Ne biçim konuşuyorsunuz siz.ben 4 yıl evliliği hep erteledim çok sevdiğim için mecbur kaldım evlendim Ailem hep yapma etme gitme dedi.Hangi hakla böyle konusabiliyorsunuz
Pardonda..
Sevmek ayrı beraber oturmayı kabul edip sonrasında şikayet etmek apayrı..
Bunu bilmiyormuydunuz yoksa.

Sende sana destek olduğum yoruma bir beğendim ataydın hayrına

Pardonda..
Sevmek ayrı beraber oturmayı kabul edip sonrasında şikayet etmek apayrı..
Bunu bilmiyormuydunuz yoksa.
Ben size beraber oturmayı şikayet etmedim banyo yaparken çok utanıyorum gereksizmi utanmam diye sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…