Banyo sorunu

Aynı evde 3.kişiyle yada daha fazlasıyla olmanın zorluğunu tahmin ediyorum,nasıl ailelerimizn yanına gittiğimizde bir süre sonra evimizi özlüyorsak.Aynı evde olunca bile rahatlık kalmaz ayağını uzatamazsın gecelil giyip kocanla cilveleşemezsin bunun gibi çok örnekleri var.
İhtiyaç durumunda evet yakınında oturabilirsin el uzatırsın ihtiyaçlarını sağlayabilirsin,aynı evde çok zor..
Çok zor ama işte yaşayanlar var elimden sadece üzülmek geliyor

Keşke evlendigim zaman biri bana sizin gibi doğruları soyleseydi zorlukları soyleseydi .psikolojim iyi değil bu aralar.9 yıldır çocuğum olmuyor.Cok duygusal olmaya başladım. Ondan şikayete başladım sanirim
Kaç yaşında evlendiniz çocuk gelin miydiniz? Yani aklı başında her yetişkin bunu düşünür söylenmesine gerek yok ki evlenince ne olacak sandınız evde biri varken gerçekten nasıl aile olabileceğine inandınız ?

Aileniz söylemedimi bunları hiç,yada ne bileyim yakın arkadaşlarınız filan.
Çocuk konusu hassasdır bana göre,umarım en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğiniz

Aileniz söylemedimi bunları hiç,yada ne bileyim yakın arkadaşlarınız filan.
Çocuk konusu hassasdır bana göre,umarım en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinize.

bence bu gerilmenizin sebebi çocuğunuzun olmaması

tedavi vs denediniz mi bilmiyorum ama çocuğum olmuyor diye üzülmek yerine gerekli adımları atın

kv nin oğluma bir çocuk veremedi ama hala sevişiyorlar diye düşündüğü hissiniz mi var

yani filmlerde olur ya bu gelin oğluma bir torun veremedi diyen kötü kvler

çocuk yok ama sevişiyorlar gibi bir iç pişmanlık mı var sizde

çocuk için sevişilmez ki sadece
Evet çocuğun olmaması büyük neden çok hassaslastim son zamanlarda

Kaç yaşında evlendiniz çocuk gelin miydiniz? Yani aklı başında her yetişkin bunu düşünür söylenmesine gerek yok ki evlenince ne olacak sandınız evde biri varken gerçekten nasıl aile olabileceğine inandınız ?
23 yaşında evlendim.Evet hata yaptım kabul ederek

23 yaşında evlendim.Evet hata yaptım kabul ederek
Peki ilk zamanlar rahatsızlık illa ki hissetmişsinizdir eşinize bahsettiniz mi ? Size bir çözüm önerdi mi yani tamam bir hataydı her insan hata yapar ama her hatanın bir dönüşü de vardır bir hata yaptık diye ömür boyu bunu yaşamak zorunda değiliz sonuçta

şimdi bu banyo dediğinin saati kaç

madem birlikte olunca banyo yapmaktan utanıyorsun her gün banyo yap

hatta regl olduğunu da arada çaktır kv ye yine banyo yap

yani banyo yapman ilişki ile özdeşleşmesin ki zaten özdeşleşmemeli

ilişki olmayınca insan kirlenmez mi

bir yakınımız anlatmıştı

kadın öğretmen şimdilerde 70 yaş civarında

gençliğinde temizlik yapmış ve banyo yapmış

sonra kv si gelmiş ne yaptın muhabbeti işte anlatmış vs vs banyo yaptım oturuyorum gibi bir şeyler de demiş

akşam eşi gelmiş ve büyük bir kavga çıkmış

neden banyo yapmış kimlerle ne yapmış diye

kadın ertesi gün işe gidecek temizlik yapmış kirli mi gitsin

günümüzde banyo yapmak daha sık olabilir hatta konuşun kv ile sohbet arasında böyle daha iyi diye hatta virüs de var her gün yıkanın

evet bu kafa çok var. temizlenmeyi sadece seks sonrası olarak algılayanlar var. yahu bu insanlar hiç mi terlemiyor günlük hayatta ?

Peki ilk zamanlar rahatsızlık illa ki hissetmişsinizdir eşinize bahsettiniz mi ? Size bir çözüm önerdi mi yani tamam bir hataydı her insan hata yapar ama her hatanın bir dönüşü de vardır bir hata yaptık diye ömür boyu bunu yaşamak zorunda değiliz sonuçta
Ayrılmamizin imkanı yok yıllardır ev bekliyoruz vermiyorlar

Devletten burda dosya yapıp veriyorsunuz .onlar uygun görürse ev veriyorlar .Türkiye gibi istediğiniz eve cikamiyorsunuz
Siz hangi ülkedesiniz ya ömrümde ilk defa böyle bir şey duydum cebimde para varsa istediğim evi kiralarım ne alaka siz bunu bir yardım vs olarak istiyor olabilir misiniz

Siz hangi ülkedesiniz ya ömrümde ilk defa böyle bir şey duydum cebimde para varsa istediğim evi kiralarım ne alaka siz bunu bir yardım vs olarak istiyor olabilir misiniz
Bende sizin nasıl duymadiginiza şaşırdım yurt dışında evler bu sekilde

Back
X