• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyo terliğini nereye koyuyosunuz?

Kirlenmedigi icin duşu temizlemek uzun bir iş degil zaten temizleyici döküp fircayla şöyle bir gezdirip veriyorsunuz suyu. Acelem varsa hemen o an yapmiyorum ben de ama öyle temizlenmeden 1 hafta durmuyor duş.

Ayrica duşun icinde giymiyorsaniz ve havlu terlik kullaniyorsaniz neden altlarinin pis olacagini düşünüyorsunuz koycak yer ariyorsunuz? Banyonuz mu pis :KK70:

Kahkaha atacak kadar komik olan ne? Evi her an silip süpüremiyorum çalıştığım için,yerler toz olabiliyor haliyle o yüzden dedim.

Sadece banyo mu toz oluyor? Valla degisik geldi. :)

Terliği sadece banyoda mı kullanıyoruz? Ya da sadece banyo toz oluyor gibi bişey mi dedim? Ben duştan sonra o havlu terlikleri bornozu giyip geziniyorum evin içinde, salona gidip orda dinlenebiliyorum mesela kuruyana kadar. O yüzden terliklerin altı da toz olabilir dedim

Umarim hayatınızdaki tek sorun banyo terliginin yeri olur... Allah başka dert vermesin...:KK69:

Suan bunlari okuyunca 2 cocukla ne kaaaa ihtiyacim oldugunu hissettim banyo sonrasi bornoz ve havlu terlikle (havlu terligim hic olmadi) keyif yapmayi:işsiz: Koyacak yer dersen bende bilemedim

Suan bunlari okuyunca 2 cocukla ne kaaaa ihtiyacim oldugunu hissettim banyo sonrasi bornoz ve havlu terlikle (havlu terligim hic olmadi) keyif yapmayi:işsiz: Koyacak yer dersen bende bilemedim

Yaa ben çok seviyorum o şekilde keyif yapmayı ,çocuk olunca olmuyor mu :(

Back
X