• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banyoda gördüğüm... üzüleyim mi? sevineyim mi?

Ya ben evli değilim ama böyle bir olay yaşasam şok olmam ki. Neden olayım?

Eşin kendi kendine bu ihtiyacını gideriyor bu hiçte kötü değil...

ben de başka bir şey sandım ne varki bunda canım...erkekler masturbasyondan farklı bir zevk alır..
başkasıyla yapmıyor ya git ona sıkı sıkı sarıl....

hem fantazi yapın senin yanında yapsın unutamayacağı bir gece yaşarsınız....

bende 36 haftalık hamileyim ve malum bizde yapamıyoruz..fakat bende eşimi farklı yollarla tatmin ediyorum..bazen canımın istemediği zamanlar oluyor, o zamanda kendi kendine yapıyordur heralde ..hem ne var bunda gayet normal olağan bir durum..sen canını sıkma bu yüzden emin ol bunu yapan birtek senin kocan değil..:))

bence abartmamışsın
bende görsem şok olurdum
hiç karşılaşmadığım bir manzara çünkü.
tek başına yapması seni heyecanlandırmış yanakların falanda kızarmış.

bence hiç üzülme gayet normal
benim eşim hiç yapmadı kenid kenidne ve buz 9 ay boyunca 5 kere anca birlikte olduk
sonuç mu eşim beni unuttu iyice soğudu
o yüzden bırak yapsın arkadaşım

canım bencede bunda üzülecek birşey yokk hiç kafana takma
ilişkiye giren erkekler bile yapıyor bunu

ay canim sok yasamana gerek yok bitanem,erkekler bi sekilde bunu yasamasi gerekli,hem dedigin gibi baska kadinlara gitmesinden iyidir.sende rahat birak adami kiz aaaa ;)
saglikla bebegini kucagina alirsin insallah

hiiiiiç şok olma nie oldun ki tamam bi an oldun dielim ama geçsin şokun çok normal hem burda bi sürü inisan normal şok olma dedi die de kendi kendini telkin etmeye çalışıp mecbur bir kurtuluş yapma kendini şokundan çünkü gerrrçekten çok normallllllllllllllllllllll;)))
bunun için şokundan kurtul
onların tamamen fizyolojik gereksinimi kadınlar erkekler kadar buna gerk duymaz belki ama onlar duyar bi şekilde için boşaltmak zorundadır evet bak kendin demişsin başka kadınlara gidebilirdi ama bunu tercih etmemiş seni sevdiği için sadık olduğu için en doğal yolu seçmiş iyiya:)
ben hamile iken artık eşimle bunu espiri konusu bile yapmıştık

Şu duruma bakın adam başkasına gitmedi ya oh diyoruz artık, rahatlıyoruz....
Galiba onlara herkesten önce biz bu başka kadın hakkını veriyoruz da haberimiz yok.

canım niye bukadar abartıyosun şok olcak ne varki anlamadım erkek şonuçta başkasına dokunsa dahamı iyi şükret kendine dokunmuş ben de 28 haftalık hamişim eşimde yapıyor bunu tek senin eşin değil bütün erkekler böle başkasına dokunmasınlarda kendi işlerini kendilerine dokunarak yapsınlar boşşşveer bu kadar daraltma kendini

ya neden bazıları baska kadına gitmemişya iyi diyorlar.nasıl yani insan karısı hamile diye rahatsız oluyor diye baska kadınlaramı gitmesi lazım yaa bu bu kadar kolaymı allah allah.gitsin bakalım hadi geri dönebilecekmi.

biz bayanlar dayanıyoruz ama erkekler dayanamıyor canım..bu yüzden gayet normal yaptığı..

sen ne bakıyon o delikten be rahat bırak adamı :mymeka:
fazla merak iyi bişi değil işte böle şoku yaşar durursun kaydirigubbakcemile
Allah sağlıklıca bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq
:

ya ben herkezden farklı düşünüyorum
benim o işi yaparken eşim görse ne düşünür acaba?
ben ona zevk veremiyorum diye düşünüp üzülmezmi?
bir kadın hamile diye kocasına zevk veremezmi yani.
başka kadına gitmemiş diye sevinmezdim ben
e bide hele bi gitseydi yani

belki seni düşünmüştür bu kadın zaten hamıle oral sexde olsa yormıyım demiştir bence sevin eşin dişarıya gitmiyor çünki ablacımmmm

esracığım anlamadım ki neye bozuldun
bence gayet normal bir durum hatta güzel bir durum
Şeniz

alla ala sende nıye baktınsa....
ben bekarım ama erkeklerın yaradılısında var ve bır sekılde bosalması gerekıyor...
ne guzel dısarıda aramıyor..
ve senı sevıyor alnından öpmesı cok hoş...
bence buna takılıp kalma ..
allah bebegını saglıklı kucagına versın ısallah yuvanızda mutlu mesut yasayın canım

ne güzel dışarda aramıyor falan demişsinizya çok saçma geldi bana bu yorumlar. ya kadın hamile diye dışardamı araması gerekiyor veya bu normal bişeymi.adamın yaptığı karısının durumundan dolyı normalde,dışarı gitmesi bence ihtiyaçtan falan değil büyük bi şerefsizlik şeytana uymak,zina yapmak sonuçta eğer öyle yapsaydı affedilir tarafı yok zaten.:kızgın:

ne diye bakarsın kapı deliğinden adama anlamadımki bak görmek istemediğin şeyler görmüşsün şok olacak bişey yok erkektir normaldir sende hamilesin seni düşünmüş olmalı

ilahi arkadaşım gece gece güldürdün beni çok yaşa emi.
saygısı sevgisi olmasa kendi kendine yapmaz dışarı giderdi.
şok olacağın bir durum yok yani boşver takam kafana

Back
X