Banyodaki Örümcek

Örümcek vs. gördüğüm anda ağlamaya başlarım , evde görsem kriz gibi bişey geçirirdim heralde.Bişey olmaz n'apıcaksın öldüyse de bilerek yapmamışsın ya.

• Beğen
Reactions: Kuf
bebe reklamina ağladımi bilirim:)
Ben hamilelik harici de ağlıyorum ya,bazı durumlarda çok katı bazı durumlarda da sulu gözüm,ortam yok. Misal su pınar süt reklamında hep gözlerimden yaş akar, büyüdüm büyüdüm pınar la büyüdüm,ben de anne oldum filan diyor ya o reklam😊 Hamileliklerimde de herşeye ağlıyordum 😂

Örümcek ve böcek turevlerini sevmem biri varsa attiririm yoksa nakavt ederim napiyim bende korkuyorum. Gelmeseydi evime🙄

Benim evin her yerinden örümcek çıkıyor bu ara. Tiksinirim bir de böcekten. İki gün önce 5 litreşik su şişelerinin kapağı büyüklüğünde örümcek gördüm evde. Eşim balkon kapısını açınca oradan çıktı. Bir daha görmem umarım.

Affedilme kısmının muhatap merci biz değiliz, bir şey diyemem. =) Ama ben de bir sineklere acımasızım, onun dışında her türlü haşereyi yakalar, camdan kapıdan şutlarım. Artık gerisi onlara kalmış, yapacak bir şey yok.

gözümde çok tatlı canlandınız. :anneadayı:

önemli olan niyetiniz, siz onu sakınmışsınız ama istemeden dalgınlığınıza gelmiş, üzmeyin kendinizi. :KK68:

Affedilme kısmının muhatap merci biz değiliz, bir şey diyemem. =) Ama ben de bir sineklere acımasızım, onun dışında her türlü haşereyi yakalar, camdan kapıdan şutlarım. Artık gerisi onlara kalmış, yapacak bir şey yok.
Benim spiderman kazaya kurban gitti. Ben tutamam, eşime tuttururum genelde ama ona bile dememistim yaşasın diye.

gözümde çok tatlı canlandınız. :anneadayı:

önemli olan niyetiniz, siz onu sakınmışsınız ama istemeden dalgınlığınıza gelmiş, üzmeyin kendinizi. :KK68:
Teşekkür ederim :110:

Kasinti tuttu yav okuyuncs konuyu. Ben olsam hunhaeca öldurttururdum zaten o yuzden bisey diyemeyecegim.

Bende dün evimde ilk defa kertenkeleyle karşılaştım çok tatlıydı, parkenin üzerinde kayıp kayıp duruyordu kaçamıyordu. Peçeteye aldığım gibi pencere önüne bıraktım gitti. Bilerek yapmamışsın üzülme artık.

Bende hep eşimi azmettiririrm. Yetiş sinek, yetiş böcek 'yetiş örümcek 😂

Bocek oldurmek gunahsa benim yatacak yerım yok ozman napalım cnm onlarda gelmesınler korkuyoruz ben esım olursa aldırıp dısarı attırıyorum ama o yoksa dırek olduruyorum takılma okadar ya hamıle olusundandır bukadar hassaslık

• Beğen
Reactions: Kuf
Bunu her hamile yaşıyor galiba.
Ben de balkon yıkarken zavallı bir böceğe su dökmüştüm...
Sonra kurtarıcam doye daha da berbat etmiştim her şeyi...
Çok üzülmüştüm ki normalde de asla böceğe vs dokunmam ölmesinler diye ama hamilelik kafasıyla baya yas tutmustum😑😑😑

Affedilir miyim mi :KK51:
Bir böcek gördüğüm anda adeta bir bordo bereliye dönüşüp elimin altındaki techizatlarla savaş başlatıyorum :KK48: (üniversite yıllarında evde beliren akrebin üzerine biyokimya kitabı atmakla başladığım görevi yıllardır aksatmadan yerine getiriyorum:KK52: şaka bir yana övünç mevzu değil ama hayvanların yaşam alanlarımızın ta içinde olmasına saygı duymuyorum. Eşim evdeyse söylüyorum alıp dışarı atıyor değilse Allah ne verdiyse girişiyorum.

Çok tatlısınız ama örümceklere bu kadar sevgi beslemeyin bence.
Korkutmak gibi olmasın ama ben yatak odamda biraz büyükçe, koyu renk bir örümcek öldürmüştüm. Birkaç hafta sonra tavanım aynı örümceğin minikleriyle doluydu. Yumurtlamış meğer, sayısı 100 tane vardı belki.
Bir tane bile görmeye tahammülüm yok artık.

O yüzden hazır konu buyken sorayım :)
İş yerinde mütemadiyen örümcek cesedi buluyorum köşelerde. Nereden giriyorlar, neden ölüyorlar bilmiyorum. Ama her gün yenileri ölüyor.
Örümcek süpürmekten gına geldi.
Bunun bir çözümü var mıdır? Komple ilaçlatmak mı gerekir acaba?
Bilgisi olan varsa çok mutlu olacağım :KK16:

Çok tatlısınız ama örümceklere bu kadar sevgi beslemeyin bence.
Korkutmak gibi olmasın ama ben yatak odamda biraz büyükçe, koyu renk bir örümcek öldürmüştüm. Birkaç hafta sonra tavanım aynı örümceğin minikleriyle doluydu. Yumurtlamış meğer, sayısı 100 tane vardı belki.
Bir tane bile görmeye tahammülüm yok artık.

O yüzden hazır konu buyken sorayım :)
İş yerinde mütemadiyen örümcek cesedi buluyorum köşelerde. Nereden giriyorlar, neden ölüyorlar bilmiyorum. Ama her gün yenileri ölüyor.
Örümcek süpürmekten gına geldi.
Bunun bir çözümü var mıdır? Komple ilaçlatmak mı gerekir acaba?
Bilgisi olan varsa çok mutlu olacağım :KK16:
cidden nasıl varoluyorlar bende hiç anlam verememişmdir.. Düz duvara en köşeye nasıl yuva yapıyor oraya nasıl ulaşıyor biz bunu neden göremiyoruzz ya da orada mı dönüşüm yaşıyor bilemiyorumm..

Bende dün evimde ilk defa kertenkeleyle karşılaştım çok tatlıydı, parkenin üzerinde kayıp kayıp duruyordu kaçamıyordu. Peçeteye aldığım gibi pencere önüne bıraktım gitti. Bilerek yapmamışsın üzülme artık.
Kertenkeleler insanı öldürebilecek zehirdedir😬 Bi dahakine bunu bilerek daha dikkatli olursunuz:)

cidden nasıl varoluyorlar bende hiç anlam verememişmdir.. Düz duvara en köşeye nasıl yuva yapıyor oraya nasıl ulaşıyor biz bunu neden göremiyoruzz ya da orada mı dönüşüm yaşıyor bilemiyorumm..

Cool bir şekilde yürüyüp çıkıyorlar demek ki sinsiler :)
Ya benim gördüklerim hep yere yakın ağ kurmuşlar. Ama örümceği yerde ölü buluyorum.
Temizliyorum, ertesi gün aynı noktaya başka örümcek ağ kurup yine ölmüş oluyor.
Hatta ağı temizlemeye üşendiğimde başka örümceğin gelip hazır ağa yerleştiğini gördüm. Birkaç saat sonra o da öldü.
Ofisin birkaç köşesinde oluyor bu.
Nereden geliyorlar, niye ölüyorlar, neden hep aynı köşeleri seçiyorlar hiç anlamadım, kafayı yiyeceğim.

Bu aralar bizim sitede de sarı kız cinsi örümcek meşhur karşılaşmadım karşılaşmak istemem..

geçenlerde de çekirge girmiş, canım avcı kızım (kedim) hakkından gelmiş :))

Back
X