Banyodaki Örümcek

Çok tatlısınız ama örümceklere bu kadar sevgi beslemeyin bence.
Korkutmak gibi olmasın ama ben yatak odamda biraz büyükçe, koyu renk bir örümcek öldürmüştüm. Birkaç hafta sonra tavanım aynı örümceğin minikleriyle doluydu. Yumurtlamış meğer, sayısı 100 tane vardı belki.
Bir tane bile görmeye tahammülüm yok artık.

O yüzden hazır konu buyken sorayım :)
İş yerinde mütemadiyen örümcek cesedi buluyorum köşelerde. Nereden giriyorlar, neden ölüyorlar bilmiyorum. Ama her gün yenileri ölüyor.
Örümcek süpürmekten gına geldi.
Bunun bir çözümü var mıdır? Komple ilaçlatmak mı gerekir acaba?
Bilgisi olan varsa çok mutlu olacağım :KK16:
Of, yavrulama olayı fena cidden. Diğer konu hakkında bilgim yok :KK45:

Affedilme kısmının muhatap merci biz değiliz, bir şey diyemem. =) Ama ben de bir sineklere acımasızım, onun dışında her türlü haşereyi yakalar, camdan kapıdan şutlarım. Artık gerisi onlara kalmış, yapacak bir şey yok.
Ben de aynı şekildeyim. Sineklere acıyamıyorum ama böcekleri öldüremem. Birşeyle tutup atarım.

Benim küçük bebegim var. Ben her bulduğum orumcegi öldürüyorum valla.d

Cool bir şekilde yürüyüp çıkıyorlar demek ki sinsiler :)
Ya benim gördüklerim hep yere yakın ağ kurmuşlar. Ama örümceği yerde ölü buluyorum.
Temizliyorum, ertesi gün aynı noktaya başka örümcek ağ kurup yine ölmüş oluyor.
Hatta ağı temizlemeye üşendiğimde başka örümceğin gelip hazır ağa yerleştiğini gördüm. Birkaç saat sonra o da öldü.
Ofisin birkaç köşesinde oluyor bu.
Nereden geliyorlar, niye ölüyorlar, neden hep aynı köşeleri seçiyorlar hiç anlamadım, kafayı yiyeceğim.
:dua: Hiç bişey olmasa bile kesinlikle bişeyler oluyor :dua:

Bizim yazlıktada hep örümcek oluyor sürekli temizliyorum napıyım onlar tepemde yurutken ben yemek yıyemem orda. Ve ağları o kadar sağlam ki su tutmayla bozulmuyor fırçayla topluyorum hepsini. Boşuna üzme sen kendini sonuçta bilerek yapmamışsın

• Beğen
Reactions: Kuf
Kertenkeleler insanı öldürebilecek zehirdedir😬 Bi dahakine bunu bilerek daha dikkatli olursunuz:)
Ya işte bunu bana söylemicektin arkadaş :) çok severim kendilerini. Küçükken yakalayıp kavanozda beslerdim bi süre sonra kuyruğunu bırakınca acıyıp serbest bırakırdım.

Ya işte bunu bana söylemicektin arkadaş :) çok severim kendilerini. Küçükken yakalayıp kavanozda beslerdim bi süre sonra kuyruğunu bırakınca acıyıp serbest bırakırdım.
Bende çocukluğumdan beri orda burda devamlı görüp aa kertenkele diyip yanına gittiğimiz hayvanın nasıl zehirli olabileceğine hala inanamıyorum ama öyleymiş

Ben de bi benim mi canım acıyor diyordum. Evde temizlik yaparım karıncalar, örümcekler olduğu gibi kalır :)
Henüz almadım ancak düşünüyorum geçenlerde karşıma cıktı. Küçük bi alet süpürgenin başı gibi, hayvanı öldürmeden içine çekiyor , açıp bahçeye atabiliyorsunuz. Sanırım benim çözümüm bu olacak:)

• Muhteşem
Reactions: Kuf
Back
X