- Konu Sahibi Shostakovich
-
Aeroplain ;
açtıgın konulara dön bir bak,
hep kayınvaliden ve özellikle de eltinle ilgili.
Ve evet itiraf ediyorum, seni kıskanan eltin degil, sen eltini kıskanıyorsun...
Eltiler birbirini kıskanır derler ya hayır işte,
aslında sadece biri kıskanır.
Sizde de sensin anladıgım kadarıyla...
Açtıgın konularda ben eltinin bir kötülüğünü görmedim.
Aksine senin düşüncelerinde bir gariplik var
aşkolsun arkadaş sana ki beni tanısan inan böyle demezdin...
bana iftira bile atmış bir insandır kendisi...
ne diye hemen kaynanama halı almış diye yetiştiriyor çünkü huyunu biliyor kıskançlığını biliyor...
açtığım konuları bir daha okurum tamam. yaşamasam açmazdım. ama şunu bil ki ben eğer onları kıskansaydım en başta eltime kapımı açıp kaynanamı şikayet ederken ben de ağlamaz fesatlık düşünürdüm..
benim ise ona anlattıklarımı komşulara kadar anlatmış...
canın sağolsun...
belki de diğer arkadaşların dediği gibi çok takıyorum...
ama sizin de kaynananız boğazınıza bıçak dayasaydı sizin de eltiniz kargocu gelince o adam kimdi sizden mi çıktı diye sorsaydı benim psikolojik bunalımımı siz de yaşardınız...
sizi de bıktırdım konularımla hak veriyorum
koca koca kocaaa
annesi karısının boğazına bıçak dayıyacak ve onları bir arada tutmak için ısrar edicek bu nasıl mantık
ama sizin de kaynananız boğazınıza bıçak dayasaydı sizin de eltiniz kargocu gelince o adam kimdi sizden mi çıktı diye sorsaydı benim psikolojik bunalımımı siz de yaşardınız...
ne diye hemen kaynanama halı almış diye yetiştiriyor çünkü huyunu biliyor kıskançlığını biliyor...
açtığım konuları bir daha okurum tamam. yaşamasam açmazdım. ama şunu bil ki ben eğer onları kıskansaydım en başta eltime kapımı açıp kaynanamı şikayet ederken ben de ağlamaz fesatlık düşünürdüm..
canın sağolsun...
bu sırada eşiniz neredeydi peki veya bu olanlardan sonra hala siz aynı apt mı oturuyorsunuz
eşiniz sizi çekip alamadı mı o evden
neyi bekliyor birbirinizi yaralamınızı mı
ne kv ne elti bütün sorunun eşinde
Siz tüm bunlara ragmen hala yüz yüze bakıyorsanız, evet bunalım yaşamanız normaldir.
Ama bu kadar da takıntı haline getirip, her hareketlerinden bir anlam çıkarmayın.
Halı almışsınız, eltiniz kayınvalidenize söylemiş,
kayınvalideniz de hayırlı olsun demiş, ne var ki bunda?
canın sağolsun...
kızlar konu ne olursa olsun biz asla erkekleri suçlamıyoruz farkındamısınız, etrafta en yakın kadın kimse ona sarıyoruz, kaynana olur elti olur görümce olur farketmiyo,bugün handenin konusuda tüy dikti bu düşünceme,arkanda kocan olsa kv boğazına bıçak dayayamaz eninde sonunda denge kurmaya çalışır elti dediğin insan zaten dış kapının mandalı, görümcede abisinden yüz bulmasa o da orta yolu bulacak
Neden sürekli kafanızda varsayımlar kurup,plan yapıyorsunuz:26::26:
Bence kayınvalideniz ve eltiniz sizde saplantı haline gelmiş.
Olmamış olaylar için canınızı sıkmayın,hayat güzel kendinize başka meşgaleler bulun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?