Bardağı Taşıran Son Damla!

Shostakovich

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
758
35
68
İstanbul
mutfagıma halı aldım.

70 liraya defolu satılanlardan ince yeni tip halılar ama defosu belli olmuyor çok güzeldi aldım.

eve getirirken bahçede eltim gördü sonra yanındaki komşu sordu ben de şu yukarıdaki defolu satan halıcıdan aldım dedim kaynanam yoktu cenazeye gitmiş.

üç dört saat sonra kaynanam evime geldi.

aynı apartmandayız

direk mutfağa girdi hayırlı olsun halı almışsın dedi.

aynen yetiştirmiş eltim.

güler yüzle aerplan halı almış çok güzel gördün mü demiştir eminim... benle konuşmuyor sadece misafir ve akrabanın yanında yapmacık davranıyor göz boyamakiçin..

kaynanam da çok kıskanç zaten... önceden de bilerek halıma kola dökmüştü.

bilerek olmaz demeyin. görseniz anladınız.

benim eltimle nasıl baş edeceğim? kocama anlatmayacağım. size yazıyorum sadece ve bilgisayarı kapatıp yatakodama geçip kendimi kilitleyeceğim ve patlayacağım artık bağıra bağıra ağlayacağım... ne olacak bu insanlarla nasıl baş edeceğim...

hayırlı olsun demiş ne var bunda diyeceksiniz..

asıl gürültü birkaç güne gelir.. yavaş yavaş gelicek..

sonra birden bir şey yüzünden patlayacak bana... hakaret edecek biliyorum...

Sorunu tam yazmamşsınız sizi nelerin beklediğini ama ben tahmin edebiliyorum zamanında babannem ve amcamlarla aynı apartmanda otururken çoğu kez bu tarz şeyler yaşardık. Marketten gelsek bile gözleri poşetlerde olurdu annem çekinir evine bişey alamazdı. Bıktı, depresyona girdi o dönemlerde. Daha sonra başka bi ev alıp taşındık şimdi çok rahatız şükür. Annem geriye dönüp baktığında ise, Nefretten öte bi duygu ona hissettiğim neden çekmişim bu kadar takmışım bilmiyorum diyor örnek olsun istedim kendinizi yıpratmayınız.

oh bee ağladım açıldım sonunda...

içime atacağıma ağlarım daha iyi napiim...

sorunu tam açamamış diyen arkadasım sorun bu işte... biriktirip biriktirip üstüme salıyor kaynanayı..

ama güler yüzle aa ne güzel halı almış ya da bugün yanımıza uğramadı diyor... sen onun annesisin gelmesi lazım...

çoğuna şahit oldum... ağzından da laf aldım kaynanamın...

ben onun yaptığını yapamıyorum...

lafla yapıyorum ama uygulamaya gelince yapamıyorum bir türlü... kaynanamı doldurup ona gönderemiyorum vicdanen de olmuyor...

Aeroplain ;

açtıgın konulara dön bir bak,
hep kayınvaliden ve özellikle de eltinle ilgili.

Ve evet itiraf ediyorum, seni kıskanan eltin degil, sen eltini kıskanıyorsun...

Eltiler birbirini kıskanır derler ya hayır işte,
aslında sadece biri kıskanır.

Sizde de sensin anladıgım kadarıyla...

Açtıgın konularda ben eltinin bir kötülüğünü görmedim.
Aksine senin düşüncelerinde bir gariplik var

Son düzenleme:
Neden sürekli kafanızda varsayımlar kurup,plan yapıyorsunuz:26::26:

Bence kayınvalideniz ve eltiniz sizde saplantı haline gelmiş.

Olmamış olaylar için canınızı sıkmayın,hayat güzel kendinize başka meşgaleler bulun

birinin birini doldurmasına da hasta oluyorum o kişilerin aklı yok herhalde
kaynanan mı sana hakaret edecek sen de susmayacaksın herhalde bir daha benimle bu şekilde konuşma de herkes yerini bilmeli

aşkolsun arkadaş sana ki beni tanısan inan böyle demezdin...

bana iftira bile atmış bir insandır kendisi...

ne diye hemen kaynanama halı almış diye yetiştiriyor çünkü huyunu biliyor kıskançlığını biliyor...

açtığım konuları bir daha okurum tamam. yaşamasam açmazdım. ama şunu bil ki ben eğer onları kıskansaydım en başta eltime kapımı açıp kaynanamı şikayet ederken ben de ağlamaz fesatlık düşünürdüm..

benim ise ona anlattıklarımı komşulara kadar anlatmış...

canın sağolsun...

belki de diğer arkadaşların dediği gibi çok takıyorum...

ama sizin de kaynananız boğazınıza bıçak dayasaydı sizin de eltiniz kargocu gelince o adam kimdi sizden mi çıktı diye sorsaydı benim psikolojik bunalımımı siz de yaşardınız...

sizi de bıktırdım konularımla hak veriyorum

koca koca kocaaa
annesi karısının boğazına bıçak dayıyacak ve onları bir arada tutmak için ısrar edicek bu nasıl mantık

ama sizin de kaynananız boğazınıza bıçak dayasaydı sizin de eltiniz kargocu gelince o adam kimdi sizden mi çıktı diye sorsaydı benim psikolojik bunalımımı siz de yaşardınız...

bu sırada eşiniz neredeydi peki veya bu olanlardan sonra hala siz aynı apt mı oturuyorsunuz

eşiniz sizi çekip alamadı mı o evden

neyi bekliyor birbirinizi yaralamınızı mı

ne kv ne elti bütün sorunun eşinde

Siz tüm bunlara ragmen hala yüz yüze bakıyorsanız, evet bunalım yaşamanız normaldir.

Ama bu kadar da takıntı haline getirip, her hareketlerinden bir anlam çıkarmayın.

Halı almışsınız, eltiniz kayınvalidenize söylemiş,
kayınvalideniz de hayırlı olsun demiş, ne var ki bunda?

ev almak için durumumuzu düzeltmemiz gerekiyormuş. bunun için sabredelim diyor...

doğru söylüyorsunuz..

kv ve elti ile aynı apt.da oturdukça daha çok ağlarsınız

Son düzenleme:

şu var ki

kaynanam teftişe gelir gibi gelip gitti..

ayrıca benimle hiç konuşmayan umursamayan kadının bunu hemen yetiştirmesi kaynanamı bana saldırtmaktan başka bir şey değil...

örneğin grip olmuş evde iki gün istirahat etmiştim...

eltim kaynanama demişki gelmiyor yanımıza biz ona ne yaptık halbukikaynanam köydeyken bir kere zilimi çalmamıştır...

böylece dolduruyor

kaynanam da koltuğuma totosunu yaya yaya sen şöylesin adam ol insan ol böyle olmaz şöyle ol

bu işte...

maksat huzursuzluk arkadasım...

Eltinizin sorduğu soruya münasip bir cevap verdiğinizden eminim de,kayınvalideniz sizin boğanıza nasıl bıçak dayar,ne hakla?

Kocanız ne dedi bu duruma?

Eski konularınızın tamamını bilemiyorum ama son bir iki konunuzu okumuştum,genelde olmayan olayların varsayımı üzerine tavsiye istiyorsunuz burdan.

Bu şekilde ilk konu açmanız olsa farklı düşünürdüm ama gerçekten takıntı yapmışsınız kayınvalide ve eltinizi,eşinizi o apartmandan taşınmaya ikna etmezseniz bu ruh halinden çıkacak gibi durmuyorsunuz.

kızlar konu ne olursa olsun biz asla erkekleri suçlamıyoruz farkındamısınız, etrafta en yakın kadın kimse ona sarıyoruz, kaynana olur elti olur görümce olur farketmiyo,bugün handenin konusuda tüy dikti bu düşünceme,arkanda kocan olsa kv boğazına bıçak dayayamaz eninde sonunda denge kurmaya çalışır elti dediğin insan zaten dış kapının mandalı, görümcede abisinden yüz bulmasa o da orta yolu bulacak

Evet kesinlikle iş eşte bitiyor.

8,5 yıllık evliyim kayınvalidem, kayınpederim, görümcem, eltim
hala bir şey demeye çekinir

Aynı şeyleri yazacaktım bende Parkonum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…