- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi Shostakovich
-
Eltinizin sorduğu soruya münasip bir cevap verdiğinizden eminim de,kayınvalideniz sizin boğanıza nasıl bıçak dayar,ne hakla?
Kocanız ne dedi bu duruma?
Eski konularınızın tamamını bilemiyorum ama son bir iki konunuzu okumuştum,genelde olmayan olayların varsayımı üzerine tavsiye istiyorsunuz burdan.
Bu şekilde ilk konu açmanız olsa farklı düşünürdüm ama gerçekten takıntı yapmışsınız kayınvalide ve eltinizi,eşinizi o apartmandan taşınmaya ikna etmezseniz bu ruh halinden çıkacak gibi durmuyorsunuz.
kızlar konu ne olursa olsun biz asla erkekleri suçlamıyoruz farkındamısınız, etrafta en yakın kadın kimse ona sarıyoruz, kaynana olur elti olur görümce olur farketmiyo,bugün handenin konusuda tüy dikti bu düşünceme,arkanda kocan olsa kv boğazına bıçak dayayamaz eninde sonunda denge kurmaya çalışır elti dediğin insan zaten dış kapının mandalı, görümcede abisinden yüz bulmasa o da orta yolu bulacak
kızlar konu ne olursa olsun biz asla erkekleri suçlamıyoruz farkındamısınız, etrafta en yakın kadın kimse ona sarıyoruz, kaynana olur elti olur görümce olur farketmiyo,bugün handenin konusuda tüy dikti bu düşünceme,arkanda kocan olsa kv boğazına bıçak dayayamaz eninde sonunda denge kurmaya çalışır elti dediğin insan zaten dış kapının mandalı, görümcede abisinden yüz bulmasa o da orta yolu bulacak
eltin tam bir şeytan k.validen ondan beter zaten...
ama eşin de biter olay,hala sana bunları yaşatıyor..sen o apartmanda yaşadıkça eltinin içtiği suya k.validenin giydiği kazağa bile takıp olay çıkaracak durumdasın çünkü artık çok çok bunalmışsın.onlar A dese sen neden bana öyle dediler diye düşünüyorsun..
ya lütfen onları takma ya da eşine tepkini koy artık..sana bunları yaşatmaya hakkı yok.
ve onların her davranışının altında bir mana arama,bu ancak seni yorar yıpratır..
ya mutlaka erkek dengeyi koruyacak..
ama ne gerek varki.... kv.bıçağı çekecek kadar kafadan sorunluysa
adam istediği kadar denge kursun..
kadının cin olanıyla baş edilmiyo........ bi zaman sonra adam ''ne haliniz varsa görün'' diyor..
en iyisi uzak olmak ..
inanın kendi anneniz ile aynı apt.da otursanız zamanla karışmalar müdahleler oluyo...
kaldı ki kv ve elti...
ara sıra uyarır... ama yeterli değil...
yumruğunu masaya vurup anne karımla uğraşma dese...
bir iki gün konuşmaz sonra barışırlar...
ama dıyemıyor...
ben de eşimle mutluyum... onlar yüzünden yuvamı dağıtmak istemiyorum...
ama içime ata ata cinsel anlamda soğudum eşimden...
geçicidir inşallah
ben eltimi konu komşuya rezil edemem hemen sıyrılır o beni rezil eder....
ama ne diyeyim arkadaşlar..
en iyisi duymamak da işte..... söylerken kolay uygularken çok zorlanıyorum....
memleketime geldim geleli sabrediyorum ikisine de...
eşime de şikayet etmiyorum...
yanlarında güler yüzlüyüm onları takmıyormuş gibi davranıyorum...
bana yaptıklarını çeksinler inş amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?