baris cakir? nuri soysal?

Lundi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
62
7
36
Ameliyat olan varmi?
Nuri Soysal Tuvana Turkay'in burnunu yapti (çok guzel olmus) ama baska hasta bulamiyorum..
Baris Cakir surekli burun estetigi yapiyor ama daha pahali..
Yardımınız için teşekkür ederim.

Kesinlikle Nuri Soysal değil, kuzenim ameliyat oldu 2-3 ay önce ve hiç olmadı eski burnunu çok Arıyor ve çok pişman

Yaa tabiki de Baris Cakir ben cok talihsiz bir burun ameliyatindan sonra kendisinin yanina gittim bana uygun bi dille yapmak istemedigini anlatti Ama bir doktor bu kadar mi tatli bu kadar mi pozitif olur.. Bana kismet olmadi ama herkesin boyle bir doktora kendisni emanet etmesini isterim ve sumu unutmayin bir doktorun yuzundeki ifade hastasininda ifadesinde yer aliyor Baris beyefendinin yaptigi tum yuzler oyle isik ve nese saciyor ki bu is baris cakir isi diyorsunuz!! Ben adama hayran kaldim insallah paranizi denklestirip baris beyin hastasini olma keyfini yasarsiniz cunku o muayanehaneye girdiginiz andan itibaren yuzunuze bir gulumseme icinize bir huzur oturuyor. Allah Baris beye uzun saglikli ve mutlu bir omur versin. Dunyanin boyle hekimlere cok ama cok ihtiyaci var.sevgiyle..

Neden yapmak istemedi Advice? Biraz daha bilgi verebilir misin burnunun durumuyla alakali vs

Rica ederim...Çok fazla araştırma yapmadı. Hastanesinden dolayı seçti bile denebilir. Ameliyat öncesi nefes sorunu yoktu ama şu anda var

ben nuri soysala olmayı düşünüyordüm ama böyle yorumlardan sonra ne yapacağımı bilemedim . Bariş bey kalın derili olduğum için ameliyata uygun değilsin dedi

ben nuri soysala olmayı düşünüyordüm ama böyle yorumlardan sonra ne yapacağımı bilemedim . Bariş bey kalın derili olduğum için ameliyata uygun değilsin dedi

Zaten butun doktorlarin başarısız sonuçlari vardir..
Baris bey senin ve bu sayfada Advice'in burunu yapmak istemedi...Ben Turkiye'de yasamiyorum belki benim'de burnumu yapmak istemez?

Kesinlikle Nuri Soysal değil, kuzenim ameliyat oldu 2-3 ay önce ve hiç olmadı eski burnunu çok Arıyor ve çok pişman
neden olmadı ? neyi yanlış yaptı cevaplar mısınız lütfen ben nuri soysala revizyon olmayı düşünüyorum

Keşke bi resim olsaydı,böyle kuru kuru inandırıcı gelmiyor .
yanlış anlamayın ama bu tür yorumları da gaza getirmek içinmi yapıyorsunuz anlamıyorum neye inanmıyorsunuz pardon ? Birseye inanmanız için resim mi görmeniz yeterli o zman doktor sitelerini instalarını takip edin çünkü yeterince shoplu ve oldugundan daha iyi göstmek için farklı açılardan çekilmiş fotolar var.Bence yaklaşımınız yanlış hanımefendi kimse sizi inandırmak zorunda değil keza siz de inanmayabilirsiniz ama bari burada bırakın da millet doktor muayenelerinde söyleyemediklerini rahatca yazsın

nerden anlasiliyor ya kalin derili olmamiz? cikaramadim cidden... resimlerden mi anlasiliyor? Bende gecen muhammet dilbere resimlerimi atmistim... kalin derilisin falan demisti.. ne yani biz olelimm mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…