Baris Cakir yada Ali Murat Akkus???

Lutfen yorum bekliyorum...Baris Cakir zor burunlari yapmiyor galiba..ALi bey biraz daha açik bu konuda..Yanlis bilgimi??

baris cakirin yaptigi burunlar hep düz ben hep onun burunlarindan kactim sonunda öyle bir burnumda oldu korktugum resmen basima geldi oysaki dile getirmistim öLe olmasin diye offff iyiki ölüm var yoksa cekilmez bu bitmeyen dertler ins diger dünyadada bu burunla gezmem

Senin doktorun kim? fotografin varmi?

Son düzenleme:
iyi de mühim değilse niye yazıyosunuz. İnsanlar burda bilgi edinmek için , birşeyler öğrenmek için konuşuyor.

Baris cakirin baslikta gördüm burnumu onun burunlarına benzettim bu demek degildir doktor kötü sadece benim tarzim degil iste ! ben hafif dik burunlari seven biriyim baris cakırın burunlarida cok doğal demek istedigim baris cakir hem cok pahlı hemde cok dogal hepsi bu!

Baris bey eskiden bu kadinin burnunu yapti...demeki zor burunlari bile yapabiliyor..

Baris bey eskiden bu kadinin burnunu yapti...demeki zor burunlari bile yapabiliyor..

Ya canım burda yazanların çoğuna inanma yok barıs bey kalın derılılerı amelıyat etmıyor yok revizyon hastalarını almıyor yok kolay burunları inanmıyorum açıkçası gidip görüşmek önemli ki kendisi de röportajında öyle söylüyor kim revizyon almadığımı söylüyor dio

ben insanların abarttığını düşünüyorum o kadar deneyimli bi cerrahın yapamayacağı burun yoktur sonuçta burun estetiği kolay bişey değil belki cidden çok risk gördü dokunmayalım demiştir.

Haklisin, ama Turkiyede yasamiyorum..Bunun için gitmeden once emin olmaliyim, yorum bekliyorum....

ben insanların abarttığını düşünüyorum o kadar deneyimli bi cerrahın yapamayacağı burun yoktur sonuçta burun estetiği kolay bişey değil belki cidden çok risk gördü dokunmayalım demiştir.
Aynen katılıyorum. Adamda para hırsı yokki olmayacak birşeyi yapmıyor.

Haklisin, ama Turkiyede yasamiyorum..Bunun için gitmeden once emin olmaliyim, yorum bekliyorum....
Ama görüşmeden nasıl emin olacaksın ki mail atarsın resimlerini her acıdan veya video. Yine de görmesi gerekmez mi dokunularak daha iyi anlaşılır burun. Ayrıca acele etmeyin derim önemli bir karar sonucta bu. Ben mayısta aradım eylule randevu aldım 5 ay nerdeyse düşünün. Ama akşamdan sabaha amelıyat yapanları da görüyoruz.

Aynen katılıyorum. Adamda para hırsı yokki olmayacak birşeyi yapmıyor.
kesinlikle ben burnuma darbe aldım knadı doktoruma ulaşamadım asistanına ulaşabildim o da ay morarıklık varsa gelin filan yaptı ya kanadı bunun ötesimi var insan bi gel bakalım der. sanki bana amerikan başkanı ya aşırı sinir oldum. barış beyin sitesinde konsültasyon yeri var oraya bi bilgi almak için yazdım 2-3 saate dönüş yaptı hastası bile değilim üzüldüm valla para biriktirmeye uğraşmayıp hemen ameliyat olduğuma

Bende hep bu tarz olumlu şeyler duyuyorum cnm o yüzden gözüm kapalı ona ameliyat olmak istiyorum.

Sen rdv geç istedin yada onlar geç veriyorlar??
Zaten haklisin en iyisi doktoru gercekten gormek..

Ben iki doktoru iyice arastirdim ve sonunda Ali Murat akkus'u tercih ettim. Baris Cakir'in fiyatlari bana cok abartili geldi malesef. Ali Murat Akkus ile ön görüsmemiz oldu, ameliyattan önce maske tasarliyor istegine göre ve insana cok güven veren bir doktor kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…