Lutfen yorum bekliyorum...Baris Cakir zor burunlari yapmiyor galiba..ALi bey biraz daha açik bu konuda..Yanlis bilgimi??[/QUOTE
doğru bilgi bende öyle bliyorum
baris cakirin yaptigi burunlar hep düz ben hep onun burunlarindan kactim sonunda öyle bir burnumda oldu korktugum resmen basima geldi oysaki dile getirmistim öLe olmasin diye offff iyiki ölüm var yoksa cekilmez bu bitmeyen dertler ins diger dünyadada bu burunla gezmem
Senin doktorun kim? fotografin varmi?
iyi de mühim değilse niye yazıyosunuz. İnsanlar burda bilgi edinmek için , birşeyler öğrenmek için konuşuyor.doktorun ismi mühim degil,.. mühim olan sonuctan memnun olmak.. her doktordada memnun olmayan hastasida zaten var...
doktorun ismi mühim degil,.. mühim olan sonuctan memnun olmak.. her doktordada memnun olmayan hastasida zaten var...
iyi de mühim değilse niye yazıyosunuz. İnsanlar burda bilgi edinmek için , birşeyler öğrenmek için konuşuyor.
Ya canım burda yazanların çoğuna inanma yok barıs bey kalın derılılerı amelıyat etmıyor yok revizyon hastalarını almıyor yok kolay burunları inanmıyorum açıkçası gidip görüşmek önemli ki kendisi de röportajında öyle söylüyor kim revizyon almadığımı söylüyor dioBaris bey eskiden bu kadinin burnunu yapti...demeki zor burunlari bile yapabiliyor..
Ya canım burda yazanların çoğuna inanma yok barıs bey kalın derılılerı amelıyat etmıyor yok revizyon hastalarını almıyor yok kolay burunları inanmıyorum açıkçası gidip görüşmek önemli ki kendisi de röportajında öyle söylüyor kim revizyon almadığımı söylüyor dio
Aynen katılıyorum. Adamda para hırsı yokki olmayacak birşeyi yapmıyor.ben insanların abarttığını düşünüyorum o kadar deneyimli bi cerrahın yapamayacağı burun yoktur sonuçta burun estetiği kolay bişey değil belki cidden çok risk gördü dokunmayalım demiştir.
Ama görüşmeden nasıl emin olacaksın ki mail atarsın resimlerini her acıdan veya video. Yine de görmesi gerekmez mi dokunularak daha iyi anlaşılır burun. Ayrıca acele etmeyin derim önemli bir karar sonucta bu. Ben mayısta aradım eylule randevu aldım 5 ay nerdeyse düşünün. Ama akşamdan sabaha amelıyat yapanları da görüyoruz.Haklisin, ama Turkiyede yasamiyorum..Bunun için gitmeden once emin olmaliyim, yorum bekliyorum....
kesinlikle ben burnuma darbe aldım knadı doktoruma ulaşamadım asistanına ulaşabildim o da ay morarıklık varsa gelin filan yaptı ya kanadı bunun ötesimi var insan bi gel bakalım der. sanki bana amerikan başkanı ya aşırı sinir oldum. barış beyin sitesinde konsültasyon yeri var oraya bi bilgi almak için yazdım 2-3 saate dönüş yaptı hastası bile değilim üzüldüm valla para biriktirmeye uğraşmayıp hemen ameliyat olduğumaAynen katılıyorum. Adamda para hırsı yokki olmayacak birşeyi yapmıyor.
Bende hep bu tarz olumlu şeyler duyuyorum cnm o yüzden gözüm kapalı ona ameliyat olmak istiyorum.kesinlikle ben burnuma darbe aldım knadı doktoruma ulaşamadım asistanına ulaşabildim o da ay morarıklık varsa gelin filan yaptı ya kanadı bunun ötesimi var insan bi gel bakalım der. sanki bana amerikan başkanı ya aşırı sinir oldum. barış beyin sitesinde konsültasyon yeri var oraya bi bilgi almak için yazdım 2-3 saate dönüş yaptı hastası bile değilim üzüldüm valla para biriktirmeye uğraşmayıp hemen ameliyat olduğuma
Ama görüşmeden nasıl emin olacaksın ki mail atarsın resimlerini her acıdan veya video. Yine de görmesi gerekmez mi dokunularak daha iyi anlaşılır burun. Ayrıca acele etmeyin derim önemli bir karar sonucta bu. Ben mayısta aradım eylule randevu aldım 5 ay nerdeyse düşünün. Ama akşamdan sabaha amelıyat yapanları da görüyoruz.
Hayır onlar gec veriyor. Dolu bayaSen rdv geç istedin yada onlar geç veriyorlar??
Zaten haklisin en iyisi doktoru gercekten gormek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?