Baris Cakir yada Ali Murat Akkus???

Canım alınmadan akkus ne kadar istiyor ben İzmir'e yaşıyorum ama onun yaptığı burunları çok beğeniyorum ona göre İstanbula gelip ona olmak istiyorum

Canım alınmadan akkus ne kadar istiyor ben İzmir'e yaşıyorum ama onun yaptığı burunları çok beğeniyorum ona göre İstanbula gelip ona olmak istiyorum
Özelden yaziyorum cnm :)

Ben önermiyorum ali bey i. Cok araştırarak gitmiştim yanina. Ama hic de memnun olamadım sonuctan. Yamukluk var su an ve iceridede ayni yamukluk var septumda. sol tarafimi tıkıyor bu durum ve nuayene esnasinda nefes problemin yok demisti ama su an var. Ne yapayım bilmiyorum. Baska hichir soktorala gorusmemistim o kadar guvenmistim ki. Hata yaptigimi anlamak çok acı bir duygu. Elbet ameuyat okup mutlu olan hastalari vardir. Ancak herseyi konusun. benim gibi herseye evet diyip detaylari sormadan ameliaayt olmayin. Sonucta doktor en iyisini bilir diyip herseyi ona birakmistim ben

üzüldüm adınıza. Bende hiçbirşey sormadan güvenerek ameliyat oldum . Çok şükür problem yaşamadım. Benım doktorum barıs cakırdı . Gerçi onlar aynı yöntemi kullanıyorlar ali beyden memnun kalmamanıza sasırdım

Merhaba rosses bende 1 yıl önce Ali Murat’a ameliyt oldum burnumun ucuyla ilgili bir asimetri söz konusu.aslında yüzüm olumlu anlamda çok değişti ama ben böyle bi vavv olmuyorum fotolarda.bir problem var gibi.senin burnun nasıl revizyon oldunmu Ali Murat bey ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…