Barış Keklik ile olan korkunç deneyim

Neden öyle yaptığını sorduğumda ise cevabı gözüme o an öyle güzel geldi dedi.Varın siz hesap edin.

Bana klinikte sana böyle havalı (!) burun yapalım mı diye örnek verdiğinde oradan kaçmalıydım. Ama hayallerindeki burnu yaptı önünde sonunda. Çok geç artık.
Doktorların nedir bu kalkık burun sevdası anlamadım gitti. Havalı burun derken şaka yapmıyolar, burun gerçekten havaya bakıyor. Ben de Ayşegül Sivri isimli doktor demeye bin şahit birine ameliyat oldum. Kalkık istemiyorum dememe rağmen ameliyattan sonra, burun daha bantlıyken görünce şoke oldum. Sizin sadece kalkıksa yatın kalkın dua edin. Burnumda ciddi asimetri var ve yamuk. Elinden doktorluk belgesi alınsa yeridir.

Ben de aynı şekilde. Ameliyattan Uyanır uyanmaz aldım telefonu elime 45 derece çevirdim yüzümü Allah dedim çaktım mevzuyu. O günden beri harap oldum.

Zaten atel alındığı gün bayılacaktım neredeyse. Ortada burun yoktu. Sadece burun delikleri. O kadar küçültmüş.

O asistanının bana tereddüt içinde aynayı vermesi. Ağladığım için içerideki müşteriler (!) kaçmasın diye doktorun iyi misiniz siz diye bağırması. Ticarethane tamamen. Dolguya botoksa kampanya yapmaları. Dikkat edin böyle yerlere. Canınız yanmasın.

Ağladığım için bir de çıkışıyor. Emek var burada emek diye. Burun yok burun 😄

özelden gördüm fotoyu ben de.. tasarimin amaci sonucun yaklasik olarak neye benzeyecegini göstermek degil midir? ameliyat olmaya karar verirken büyük bir payi var tasarlanan burnun. doktora kizmakta cok haklisiniz. ne yazik ki tasarim ve yapilan burun arasinda cok fark var. ameliyat sonrasi sürec her türlü zor - özellikle psikolojik olarak - böyle beklediginden bambaska bir sey cikinca daha da yorucudur. gercekten üzgünüm.. umarim burnunuzla ilgili daha mutlu olmanin en güzel yolunu bulursunuz

Estetik operasyonun amacı bu. Beraber oturulup tasarlanan görsele uygun bir sonuç elde etmek. Nefes problemim yoktu. Düzgün de bir burnum vardı. Ufak rötuşlar istemiştim. Bir de bana diyor ki burnunuzu seveceksiniz. Dağdan geldim sanıyor herhalde. Onunla beni kandırıyor. Sen önce görevini yap. Haklarımı ve bu işin amacının ne olduğunu gayet iyi biliyorum ben. Olan psikolojime oldu maalesef. Yaşayan ölüye döndüm. Beyefendinin umurunda bile değildir. Keyfine bakıyordur. Paradan başka şey umurumda değil zaten.

özelden gördüm fotoyu ben de.. tasarimin amaci sonucun yaklasik olarak neye benzeyecegini göstermek degil midir? ameliyat olmaya karar verirken büyük bir payi var tasarlanan burnun. doktora kizmakta cok haklisiniz. ne yazik ki tasarim ve yapilan burun arasinda cok fark var. ameliyat sonrasi sürec her türlü zor - özellikle psikolojik olarak - böyle beklediginden bambaska bir sey cikinca daha da yorucudur. gercekten üzgünüm.. umarim burnunuzla ilgili daha mutlu olmanin en güzel yolunu bulursunuz
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

evet ben de özelden gördüm. tasarımın dışına çıkılmış. psikolojik olarak çok zor bir süreç. geçmiş olsun. umarım en kısa sürede çaresini bulursun🙏🏻

Estetik operasyonun amacı bu. Beraber oturulup tasarlanan görsele uygun bir sonuç elde etmek. Nefes problemim yoktu. Düzgün de bir burnum vardı. Ufak rötuşlar istemiştim. Bir de bana diyor ki burnunuzu seveceksiniz. Dağdan geldim sanıyor herhalde. Onunla beni kandırıyor. Sen önce görevini yap. Haklarımı ve bu işin amacının ne olduğunu gayet iyi biliyorum ben. Olan psikolojime oldu maalesef. Yaşayan ölüye döndüm. Beyefendinin umurunda bile değildir. Keyfine bakıyordur. Paradan başka şey umurumda değil zaten.
Dava etmeyi düşünmüyor musunuz?

Öncesi sonrası fotoğrafınızı ben de görebilir miyim?

Herkese merhaba,
Barış Keklik isimli doktor ile planlamamızı yaptık ve kalkık bir olmayan ve doğal bir burun üzerinde anlaştık. Fakat kendisi hiçbir şekilde planlanan burna benzemeyen kalkık kavisli bir burun yapıp çıktı. Eğer yolunuz düşerse yaptığı fotoşopa kesinlikle inanmayın çünkü alakası yok sonuçla. Kesinlikle tarife uymuyor yaptığı burun. Son derece garip görünüyorum ve gören herkes burnun çok kalkık olmuş diyor. Kendisini kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Merhaba,
konunun üzerinden bayağı zaman geçmiş ama sizi rahatlatmak amacıyla yazmak istedim. Ben 2011 de burun ameliyatı oldum, dr un işine de bayağı müdahale ettim, yok doğal olsun, yok düz olsun, yok o bölgeye girmeyin gibi. İlk 1-2 yıl çok memnundum. Sondasında burnum yavaş yavaş düşmeye başladı ve şu an abartmıyorum 1,5 cm rahat uzadı. Hiç memnun değilim. Şimdi diyorum ki keşke kalkık bir burun yaptırsaydım, şu an normal bir burnum olurdu. Çok uzun süreçte şekilleniyor ve emin olun o burun inip normal bir burun olacak. Eğer sizin dediğiniz gibi olsaydı muhtemelen şu an ufaktan düşmeler başlayacaktı ve bu sefer de siz doğal bir burun yaptırdığınız için pişman olacaktınız.

MErhabab banada yollarmısnız özelden bende bebek burun istiyorum barış beyşn sayfasındakilerş beğenmiştim ama yorumunuz korkuttu

Herkese merhaba,
Barış Keklik isimli doktor ile planlamamızı yaptık ve kalkık bir olmayan ve doğal bir burun üzerinde anlaştık. Fakat kendisi hiçbir şekilde planlanan burna benzemeyen kalkık kavisli bir burun yapıp çıktı. Eğer yolunuz düşerse yaptığı fotoşopa kesinlikle inanmayın çünkü alakası yok sonuçla. Kesinlikle tarife uymuyor yaptığı burun. Son derece garip görünüyorum ve gören herkes burnun çok kalkık olmuş diyor. Kendisini kesinlikle tavsiye etmiyorum.
MErhaba umarım msjımı görürsünğz bende barış beye düşünüyorum banda resim atarmısnız lütfen baya zaman geçmşş ama revizyon oldunuzmu

Back
X