Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorların nedir bu kalkık burun sevdası anlamadım gitti. Havalı burun derken şaka yapmıyolar, burun gerçekten havaya bakıyor. Ben de Ayşegül Sivri isimli doktor demeye bin şahit birine ameliyat oldum. Kalkık istemiyorum dememe rağmen ameliyattan sonra, burun daha bantlıyken görünce şoke oldum. Sizin sadece kalkıksa yatın kalkın dua edin. Burnumda ciddi asimetri var ve yamuk. Elinden doktorluk belgesi alınsa yeridir.Bana klinikte sana böyle havalı (!) burun yapalım mı diye örnek verdiğinde oradan kaçmalıydım. Ama hayallerindeki burnu yaptı önünde sonunda. Çok geç artık.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.özelden gördüm fotoyu ben de.. tasarimin amaci sonucun yaklasik olarak neye benzeyecegini göstermek degil midir? ameliyat olmaya karar verirken büyük bir payi var tasarlanan burnun. doktora kizmakta cok haklisiniz. ne yazik ki tasarim ve yapilan burun arasinda cok fark var. ameliyat sonrasi sürec her türlü zor - özellikle psikolojik olarak - böyle beklediginden bambaska bir sey cikinca daha da yorucudur. gercekten üzgünüm.. umarim burnunuzla ilgili daha mutlu olmanin en güzel yolunu bulursunuz
Dava etmeyi düşünmüyor musunuz?Estetik operasyonun amacı bu. Beraber oturulup tasarlanan görsele uygun bir sonuç elde etmek. Nefes problemim yoktu. Düzgün de bir burnum vardı. Ufak rötuşlar istemiştim. Bir de bana diyor ki burnunuzu seveceksiniz. Dağdan geldim sanıyor herhalde. Onunla beni kandırıyor. Sen önce görevini yap. Haklarımı ve bu işin amacının ne olduğunu gayet iyi biliyorum ben. Olan psikolojime oldu maalesef. Yaşayan ölüye döndüm. Beyefendinin umurunda bile değildir. Keyfine bakıyordur. Paradan başka şey umurumda değil zaten.
Merhaba,Herkese merhaba,
Barış Keklik isimli doktor ile planlamamızı yaptık ve kalkık bir olmayan ve doğal bir burun üzerinde anlaştık. Fakat kendisi hiçbir şekilde planlanan burna benzemeyen kalkık kavisli bir burun yapıp çıktı. Eğer yolunuz düşerse yaptığı fotoşopa kesinlikle inanmayın çünkü alakası yok sonuçla. Kesinlikle tarife uymuyor yaptığı burun. Son derece garip görünüyorum ve gören herkes burnun çok kalkık olmuş diyor. Kendisini kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Bana da özelden atarmısınız acaba? Ona olacaktım vazgectimSize özelden göndereceğim
MErhaba umarım msjımı görürsünğz bende barış beye düşünüyorum banda resim atarmısnız lütfen baya zaman geçmşş ama revizyon oldunuzmuHerkese merhaba,
Barış Keklik isimli doktor ile planlamamızı yaptık ve kalkık bir olmayan ve doğal bir burun üzerinde anlaştık. Fakat kendisi hiçbir şekilde planlanan burna benzemeyen kalkık kavisli bir burun yapıp çıktı. Eğer yolunuz düşerse yaptığı fotoşopa kesinlikle inanmayın çünkü alakası yok sonuçla. Kesinlikle tarife uymuyor yaptığı burun. Son derece garip görünüyorum ve gören herkes burnun çok kalkık olmuş diyor. Kendisini kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Neden vazgeçtiniz küme oldunuz banda söylermisimiz kafayı yedim doktor araştırmaktanBana da özelden atarmısınız acaba? Ona olacaktım vazgectim