Barışma yemeği

kirmizikek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
223
0
0
İstanbul
arkadaşlar, sevgilime süpriz bir yemek hazırlayacağım. barışma yemeği gibi bir şey olacak.
ne giysem, ne yemek hazırlasam, neler söylesem, nasıl bir ortam hazırlasam? fikirlere ihtiyacımız var, çok heyecanlıyım. yardııım.

bi vişne şarabı olsun diyorum, o kesin. yemek de şöyle romantik bişeyler. kafam durdu heyecandan, yorumları bekliyorum.

mmm benceeeeeee..
cok gösterişli şeyler giyme demesin bu ne :)
ama küçük dekolteler bırak :)
yemek olarkta onun en sevdiği yemekleri yap ..
ama en sevdiği yapmak içinde iğrenç yemekler yapma :)
onun sevdiği ve senin güzel yaptığın yemekleri yap..
kıyafet önemli bence cok gösterisli allı pullu bol dekolteli bişe giyme sık ve sexy olsn yeter bana göre ..:)
:97:
ii şanslar canımm ..:69::69:

Masanıza gül yaprakları dökün,
Karşılıklı iki tabak ve ortasına mum koyun.
Işık ayarlanabilirse loş bir hava verin.
Sevdiği yemeklerden ziyade iyi yapabildiklerinizi yapın, sevdiği yemekleri iyi yapıyorsanız mükemmel olur.
İkinizin bir şarkısı varsa ortamda kısık bir sesle çalabilir...
Daha sonra şarap için bardak koymayı unutmayın... Tabağının altına not yazabilirsiniz yemek koymak için tabağı alıp içeri gittiğinizde okuyacaktır :)
Hadi hayırlısı...

kıyafet de doğal bişey olsun dedim, şöyle penye mini bi elbise gibi. hem doğal, rahat, hem tatli, seksi. her ortama da uyar.
onun dışında evinde olduğumdan haberi olmayacak, yani karşısında beni görmesi tam bir şok olacak. kapıdan odasına kadar olan yola mumlar koyayım diyorum. şaşkınlıkla odasına gelsin. beni görsün. güzel bi mektup yazmış olayım. onu vereyim, okusun.

yaaa cok mu karısıyorum bilmiyorum ama bnce mumlar faln cok abartı ona sade ve şık şeyler yapmalısnz bnce mumlar güller cok brezilya dizisi gibi geliyor bana ..:77:
bide canım barışma yemegi gibi olack demisn.. barıstınız ilk yemeğiniz mi olacak yoksa barısmak içn, kendini affettrmek icin mi oluyo bu yemek .:18:

barışmadık. aslında affedeceği bir durumda yok ama ayrılmış gibiydik karşılıklı bir kararla. o hala aşık fakat benim kafam karışıktı, şimdi kafamdaki karışıklıkları atmaya çalışıyorum.
ancak beraberken çözeriz aklımızdakileri diye düşündüğüm için de böyle bi süprizle olaya giriş yapmak istedim:)
mum da mı çok abartı olur? eve girince şaşırır düşünsene, noluyo falan diye, heyecanlanır. bide burcu yengeç, çok duygusal, romantik, böyle şeyleri sever.

barışmadık. aslında affedeceği bir durumda yok ama ayrılmış gibiydik karşılıklı bir kararla. o hala aşık fakat benim kafam karışıktı, şimdi kafamdaki karışıklıkları atmaya çalışıyorum.
ancak beraberken çözeriz aklımızdakileri diye düşündüğüm için de böyle bi süprizle olaya giriş yapmak istedim:)
mum da mı çok abartı olur? eve girince şaşırır düşünsene, noluyo falan diye, heyecanlanır. bide burcu yengeç, çok duygusal, romantik, böyle şeyleri sever.

Ayyy bence çok hoş olur canım... Seviyorsa da yapmalısın bana kalırsa :)

başka ayrıntılar düşünmeye çalışıyorum. hangi yemeği sever, hangi şarkıyı falan diye. ama ben ne yapsam sever o:) ne biliyim bi hediye falan mı yapsam ellerimle. şöyle can damarından vuracak bişeyler:)
bide ne yemek yapıyım ya, şöyle aşk dolu bi yemek:)))

mmmm seviyorsa sorun yok ..:)
yapmalısın o zamn ..:)
ya ben yay burcuyum yani odunm erkek arkadasımda biraz odun ..:)
yani böyle mumlar güller faln bize cok uzak ..:)
bizim en romantik halimiz ."lannnnnnnn:69::69:" oluyor..:)
nyse kendi ilişkimi araya katmım yap o zamn canım dök yerlere gülleri kırmızıya boya ortalığı ..:):):)

ya bu öyle bi adam ki kebap yerken bile mum yakıyo böyle daha romantik diye:)) nası şaşırcak ya kaç haftadır konuşmuyoruz bile. eve bi giricek odasında beni görüceeeek:)

güllerden yol değil de, onun yerine kırmızı renkli kartonlardan al canım, kalp şeklinde kes 20 tane falan..
hepsinin üstüne değişik notlar yaz odaya kadar, hem kalıcı olur
meze yap mutlaka. çok ağır yemekler yapma
sevdiği meyvelerden al, güzel bi dizaynla masanın bi köşesindeki tabakta durdunlar.
çerez al,yemekten sonra sohbet sırasında iyi gider

kıyafet olarak onun çok sevdiği bi elbisen varsa o da olabilir, yeni birşey almana luzüm yok

ayyyy evet o zamn gercekten sasırır ve mutlu olurr..:) nede olsa kebaba(!) mum dikebilen bi erkek ..:)
hemen basla organsasyona..:)
ya bu öyle bi adam ki kebap yerken bile mum yakıyo böyle daha romantik diye:)) nası şaşırcak ya kaç haftadır konuşmuyoruz bile. eve bi giricek odasında beni görüceeeek:)

Son düzenleme:
hımm bak o kartonlar da çok iyi fikir:) ama ben şey istiyorum aslında, odasına girene kadar o evdeki kişinin ben olduğuna emin olamasın. çünkü 2 tane ev arkadaşı var, onların sevgilileri falan da var. ve ben evine daha önce hiç gitmedim. ev arkadaşlarının işidiri sanar falan, benim olduğumdan emin olamaz, odasında görene kadar.
ya bi tane siyah çok hoşuna giden bi elbisem var ama daha spor bişey olsun istiyorum.
meyve falan çok iyi evet. kremalı çileeeekk. çok güzel olur. vişne şarabı da cepte. başka nolabilir?

senin olduğunu belli etmeden de yazabilirsin canım, mesela ilk kalbe hoşgeldin :) yazabilrsin.
ya da 5 tane falan minik kutu alırsın içlerine birşeyler yazabilirsin..
bi dee çikolata bencee =)))

aslında fondü çok iyi olurdu da zaman problemi yaşayabiliriz şimdi. eritirim çok bekler yanar, donar falan. çikolata güzell. ımm başka nolsun afrodizyak olsun yemekler:)

şöyle pofuduk tatlı sarı bi elbise giyip yatağının üzerinde oturup bekliyim diyorum hediye paketi gibi:DD

Back
X