- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.074
- 63
- 31
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Sevgilisi ile tatile giden muhafazakar. Yirim.Ya evet hatırlıyorum ibadet bile etmeden sadece kadının kılık kıyafeti üzerinden muhafazakar olan türden.
Çok ideal koca adayı nereden baksak.
ibadet etmediğini nereden çıkrdınız hiç bir cumayı kaçırmaz ramazanda orucunu kaçırmaz sürekli ayetleri okurYa evet hatırlıyorum ibadet bile etmeden sadece kadının kılık kıyafeti üzerinden muhafazakar olan türden.
Çok ideal koca adayı nereden baksak.
Bu düzelmiş hali öyle mi?deniz konusunda mayo bikini yok dedi şu yarı tesettür tankini mayolar olurmuş, kıyafet için biraz sıkmış olabilirim dikkat edicem dedi, çalışma konusunda başka bir yerde çalışabilirsin hem kafan dağılır bu şehirde bir iki arkadaş edinirsin maddiyat için değilde yalnız kalıp bunalmamak için çalışabilirsin dedi, çocuk olunca zaten kendimde istemez mişim yada onların şirkete geçermişim. gelinlik konusundada babası hassasmış ona göre birşey giyersin beni idare et dedi, balayı tatili için deniz değilde istersen italya falan olur dedi.
katibin ruhu senin eşin nasıl biri çok merak ediyorum gerçektenSevgilisi ile tatile giden muhafazakar. Yirim.
Evlen gitsin kız, senden başkası çekmez bunu zaten.ibadet etmediğini nereden çıkrdınız hiç bir cumayı kaçırmaz ramazanda orucunu kaçırmaz sürekli ayetleri okur
zaten benim isteklerimi direk kabul etmiyor ki kendine uygun olan şekline göre beni ikna etmeye çalışıyor.Bu düzelmiş hali öyle mi?
Hâlâ şartları devam ediyor.
Herşeyi yine kendi karar vermiş.
Evlen bence sen bununla.
Başka türlüsünü beceremeyecek gibi duruyorsun.
Bdv de koca övünce kızıyorlar.katibin ruhu senin eşin nasıl biri çok merak ediyorum gerçekten
nedenEvlen gitsin kız, senden başkası çekmez bunu zaten.
Jahsjshskjs kahkaha attım okuyuncaAyrıntılı, çıkan rüyalarda görüyorsa hiç kaçırmayın bence.
Böylesi zor bulunuyor bu devirde.
Kıskançlıkta cidden ileri boyut olsun ki evliliğiniz bulutların üzerine çıksın.
Sürekli ayet okuyup Cuma'dan Cuma'ya namaz kılıyor olmasına diyecek çok şey var ama sizin anlayacağınızı sanmıyorum.ibadet etmediğini nereden çıkrdınız hiç bir cumayı kaçırmaz ramazanda orucunu kaçırmaz sürekli ayetleri okur
Aman katibim nsnsjBdv de koca övünce kızıyorlar.
deniz konusunda mayo bikini yok dedi şu yarı tesettür tankini mayolar olurmuş, kıyafet için biraz sıkmış olabilirim dikkat edicem dedi, çalışma konusunda başka bir yerde çalışabilirsin hem kafan dağılır bu şehirde bir iki arkadaş edinirsin maddiyat için değilde yalnız kalıp bunalmamak için çalışabilirsin dedi, çocuk olunca zaten kendimde istemez mişim yada onların şirkete geçermişim. gelinlik konusundada babası hassasmış ona göre birşey giyersin beni idare et dedi, balayı tatili için deniz değilde istersen italya falan olur dedi.
Talimatlar verilmiş işine gelirse diyor.deniz konusunda mayo bikini yok dedi şu yarı tesettür tankini mayolar olurmuş, kıyafet için biraz sıkmış olabilirim dikkat edicem dedi, çalışma konusunda başka bir yerde çalışabilirsin hem kafan dağılır bu şehirde bir iki arkadaş edinirsin maddiyat için değilde yalnız kalıp bunalmamak için çalışabilirsin dedi, çocuk olunca zaten kendimde istemez mişim yada onların şirkete geçermişim. gelinlik konusundada babası hassasmış ona göre birşey giyersin beni idare et dedi, balayı tatili için deniz değilde istersen italya falan olur dedi.
Bi düşün bakalım neden.
bdv de bir sürü konu okuyoruz eşim ilgisiz boşanacağım özel günümü kutlamaz birlikte sohbetimiz yok köşesine çekilir elinde telefın aynı evde iyi yabancı gibi, bir çiçekle kapıya gelmez falan diyen bir sürü konu var ve ben bunları hiç yaşamadım mesela her özel günde mutlaka hediye alınır süpriz yapılır, sürekli birlikte uzun uzun sohbetler ortak alanlarımız vardı yani bu kıskançlıklar yüzünden bunlarıda silip kendimi ilgisiz düşüncesiz sıkıcı birine denk gelirsem farkedemezsem onun sonuda pişmanlıkNe kadar ilgili sevgili bu böyle. senin için tesettür mayosu bile araştırmış. Senin kariyer planını da yapmış ne güzel. Bak bacım kaçırma bu adamı. Hem dini bütün hem zengin
bende ona aynı şekilde yapmıştım ayrılacağımız zaman kıyafetime karışmayacaksın nerede çalışacağıma ne kadar çalışacağıma tatilimize vs demiştim bunları kabul edersen demiştimTalimatlar verilmiş işine gelirse diyor.
BulamadımBi düşün bakalım neden.
bunu bende çok zaman düşündüm üniversitedeki kavgalarımızda bana davranışları ile bu nasıl hiçmi merhameti yok acımıyor mu diyordum ama sonra sinirini en azından benim üzerimde törpüledi ve uzak kaldığımız dönemlerde dışarıya karşı gözlemlediğim herkesin yardımına koşar merhamet duyar ihtiyacı olana maddi manevi destek olur ama bana karşı erkek kıskançlığı işte giyimim çalışmam denize gitmem vs bunları istemiyor.
E tamam işte evlen diyoruzbdv de bir sürü konu okuyoruz eşim ilgisiz boşanacağım özel günümü kutlamaz birlikte sohbetimiz yok köşesine çekilir elinde telefın aynı evde iyi yabancı gibi, bir çiçekle kapıya gelmez falan diyen bir sürü konu var ve ben bunları hiç yaşamadım mesela her özel günde mutlaka hediye alınır süpriz yapılır, sürekli birlikte uzun uzun sohbetler ortak alanlarımız vardı yani bu kıskançlıklar yüzünden bunlarıda silip kendimi ilgisiz düşüncesiz sıkıcı birine denk gelirsem farkedemezsem onun sonuda pişmanlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?