Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İstediğin kadae söyle,onun hayat biçimi yaşama şekli böyle değişeceğini filanmı zannediyorsun.

Kendinize sahip aramadığınıza emin misiniz? İzin vermiş miş.. inanılmazsınız cidden, sizin fikir ve isteklerinizin hiç mi önemi yok gerçekten

Şaka mısınız siz ya. Bence gidin yarın evlenin, Paşanın lütfedip izin verdiği şeyleri yaparsınız. Size herşey mustehak. Yaşadığınız her kötü hakediyirsunuz.

Ben mi değişeyim yine onu mutlu etmek için ne derse tamam deyim
O kim ki onu şimdiden mutlu edeyim diyorsun,her sözüne köle gibi biat edeceksin.
Hiç mi gururun yok senin evladım,otur düşün bu kadar insan sana söylüyor bu iş olmaz diye.
Seni evirip çevirip kendi kalıplarına sokmak niyeti.

Kendinize sahip aramadığınıza emin misiniz? İzin vermiş miş.. inanılmazsınız cidden, sizin fikir ve isteklerinizin hiç mi önemi yok gerçekten
Tabi önemi olduğu için şuan ayrıyız sadece ben bunu geç farkettirmeden ve zamanında kötü dönemler geçirdim hep ona tutundum ne dediyse yaptım sesimi çıkarttığında hep köyü olduk terslemiştik o ları yaşamamak için huyuna gittim ama artık daha bilinçli hareket ediyorum

Ne diyeyim başka ne oluyor

tabi tabi bulduğunuz bu türler erkek oluyor kadına saygı duyan kıyafetine nerede çalışacağına vs gibi şeylere kendisinin karar vermesi gerektiğini bilenler başka birşey oluyor.
bu türleri normalleştirenlerde sizin gibi hayatını nasıl yaşaması gerektiğine kendisi karar veremeyecekler oluyor.

Ben mi değişeyim yine onu mutlu etmek için ne derse tamam deyim

Bilinçli hareket ediyorum diyorsunda,bak yukarıda ne demişsin sen cidden şaka gibisin kendine reva gördüğün hayatı yaşa o zaman..

Bizi neden ikna etmeye çalışıyorsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…