- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
İstediğin kadae söyle,onun hayat biçimi yaşama şekli böyle değişeceğini filanmı zannediyorsun.bende ona aynı şekilde yapmıştım ayrılacağımız zaman kıyafetime karışmayacaksın nerede çalışacağıma ne kadar çalışacağıma tatilimize vs demiştim bunları kabul edersen demiştim
Ne diyeyim başka ne oluyore erkek kıskançlığı dediğinize göre aynı kafadasınız barışın o zaman.
Rüyaları çıkıyor de mi bunun da? Çıkıyorsa bulamaman normal tabi.Bulamadım
Hayır ama tecrübelerinden fikir edineceğimBu tarz sorular garip geliyor bana.
Burdakiler ok verirse gidip evlenicek misin?
Hayatı kararları tanımadığın insanlar üzerinden mi veriyorsunuz çok ilginç
Kendinize sahip aramadığınıza emin misiniz? İzin vermiş miş.. inanılmazsınız cidden, sizin fikir ve isteklerinizin hiç mi önemi yok gerçektendeniz konusunda mayo bikini yok dedi şu yarı tesettür tankini mayolar olurmuş, kıyafet için biraz sıkmış olabilirim dikkat edicem dedi, çalışma konusunda başka bir yerde çalışabilirsin hem kafan dağılır bu şehirde bir iki arkadaş edinirsin maddiyat için değilde yalnız kalıp bunalmamak için çalışabilirsin dedi, çocuk olunca zaten kendimde istemez mişim yada onların şirkete geçermişim. gelinlik konusundada babası hassasmış ona göre birşey giyersin beni idare et dedi, balayı tatili için deniz değilde istersen italya falan olur dedi.
Ben mi değişeyim yine onu mutlu etmek için ne derse tamam deyimİstediğin kadae söyle,onun hayat biçimi yaşama şekli böyle değişeceğini filanmı zannediyorsun.
Şaka mısınız siz ya. Bence gidin yarın evlenin, Paşanın lütfedip izin verdiği şeyleri yaparsınız. Size herşey mustehak. Yaşadığınız her kötü hakediyirsunuz.deniz konusunda mayo bikini yok dedi şu yarı tesettür tankini mayolar olurmuş, kıyafet için biraz sıkmış olabilirim dikkat edicem dedi, çalışma konusunda başka bir yerde çalışabilirsin hem kafan dağılır bu şehirde bir iki arkadaş edinirsin maddiyat için değilde yalnız kalıp bunalmamak için çalışabilirsin dedi, çocuk olunca zaten kendimde istemez mişim yada onların şirkete geçermişim. gelinlik konusundada babası hassasmış ona göre birşey giyersin beni idare et dedi, balayı tatili için deniz değilde istersen italya falan olur dedi.
O kim ki onu şimdiden mutlu edeyim diyorsun,her sözüne köle gibi biat edeceksin.Ben mi değişeyim yine onu mutlu etmek için ne derse tamam deyim
Tabi önemi olduğu için şuan ayrıyız sadece ben bunu geç farkettirmeden ve zamanında kötü dönemler geçirdim hep ona tutundum ne dediyse yaptım sesimi çıkarttığında hep köyü olduk terslemiştik o ları yaşamamak için huyuna gittim ama artık daha bilinçli hareket ediyorumKendinize sahip aramadığınıza emin misiniz? İzin vermiş miş.. inanılmazsınız cidden, sizin fikir ve isteklerinizin hiç mi önemi yok gerçekten
Ne diyeyim başka ne oluyor
Bu konuyu açma sebebinizi anlamadım. Siz kararınızı vermişsiniz zaten.
Ben mi değişeyim yine onu mutlu etmek için ne derse tamam deyim
Tabi önemi olduğu için şuan ayrıyız sadece ben bunu geç farkettirmeden ve zamanında kötü dönemler geçirdim hep ona tutundum ne dediyse yaptım sesimi çıkarttığında hep köyü olduk terslemiştik o ları yaşamamak için huyuna gittim ama artık daha bilinçli hareket ediyorum
Versem açmazdım özellikle bazı kişilerin ekstra tepki verecğeiniBu konuyu açma sebebinizi anlamadım. Siz kararınızı vermişsiniz zaten.
Adam zengin bizim altınımıza mi kaldı.düğüne çağırıyor bizi altın takalım diye
Bizi neden ikna etmeye çalışıyorsun?bdv de bir sürü konu okuyoruz eşim ilgisiz boşanacağım özel günümü kutlamaz birlikte sohbetimiz yok köşesine çekilir elinde telefın aynı evde iyi yabancı gibi, bir çiçekle kapıya gelmez falan diyen bir sürü konu var ve ben bunları hiç yaşamadım mesela her özel günde mutlaka hediye alınır süpriz yapılır, sürekli birlikte uzun uzun sohbetler ortak alanlarımız vardı yani bu kıskançlıklar yüzünden bunlarıda silip kendimi ilgisiz düşüncesiz sıkıcı birine denk gelirsem farkedemezsem onun sonuda pişmanlık
Buradan hiç öyle gözükmüyor. Neyse üstüne bir daha yaşayıp görmeniz lazım.Versem açmazdım özellikle bazı kişilerin ekstra tepki verecğeini
Bile bile açtım ki soru işaretim olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?